Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 51 479
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Bochinka, аз също говорих с Богданова за секцио за октомври. Каза, че ще ме вземе. Бях на БХС и ФМ при нея. То си и личи, че е особена. Но за мен е важно да е компетентна, защото ще ми е 3-то секцио. Иначе две приятелки раждаха при нея, само че естествено и са супер доволни от нея като лекар и човек.
Така девойчета понеже явно може и да не оцеля Атанасова , че тя сага отпускува после в токуда ми викат чак за средата на октомври имала час , евентоално ще опитаммна 10-15 в афродита но и там имала малко часове. Сега въпроса е че на Феталната се разбрах уж с Богданова да ме резне ако се наложи нали , някакви отзиви за нея ?  Тя е малко особенна като характер де.
И евентоално ще диря Колева в частния и кабинет.
Защото от септември ми се искаше да се следя вече И при тоя дето ще раждам защото ще съм в 7 ми месец.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 18:11 от nadia_9

# 691
Да то това е ясно че е важно да е добра Simple Smile Иначе аз бях днес на ортопед че имам проблеми и си ми препоръча човека секцио даже вика и със секцио да знаеш че може да се наложи терапия след това за гръбнака ти .
Записах се за 4 октомври чак за Атанасова а Богданова каза че след 30 та седмица като дойда за Трета фетална ще се уточним

# 692
И на мен ми каза в 30-та да отида и тогава ще се разберем и виждаме по-често. Ти къде ходиш, в Оскар или в Токуда?
Да то това е ясно че е важно да е добра Simple Smile Иначе аз бях днес на ортопед че имам проблеми и си ми препоръча човека секцио даже вика и със секцио да знаеш че може да се наложи терапия след това за гръбнака ти .
Записах се за 4 октомври чак за Атанасова а Богданова каза че след 30 та седмица като дойда за Трета фетална ще се уточним

# 693
в оскар бях на феталната

# 694
Обаче килограмите нямат нищо общо с изследването на глюкозата и по-точно трикратното обременяване с глюкоза. При по-едро бебе това е златен стандарт за изследване. На втори и трети план са генетичните особености на хората или дали жената е натрупала килограми. Не подценявайте теста с глюкозата.

Наясно съм, че двете нямат общо. Не подценявам изследването-напротив сама попитах кога точно ще го пуснем защото четох, че се прави в периода 24-28 гс. Благодаря ти още веднъж:blush:

# 695
Здравейте! Извинявайте, но пак ще повдигна стара тема. Към жените, които се следят при д-р Атанасова - от кога до кога е в отпуск? Някои казват от 15 до 30 август, други казват, че сега е в отпуск. Благодаря!

# 696
след 15 ти е отпуска . Сега нее . Даже си беше пуснала няколко още работни дни в Юли но аз успях чак за Октомври да се класирам с час

# 697
По-едрото бебе вървящо с две седмици напред може и да е от ранна овулация. Това също не трябва да се подценява. Аз имам инсулинова резистентност и ми правиха четири пъти обременяване с глюкоза през бременността. Дъщеря ми не е вървяла едро бебе, но и аз знам, че е зачената при късна овулация.

# 698
По-едрото бебе вървящо с две седмици напред може и да е от ранна овулация. Това също не трябва да се подценява. Аз имам инсулинова резистентност и ми правиха четири пъти обременяване с глюкоза през бременността. Дъщеря ми не е вървяла едро бебе, но и аз знам, че е зачената при късна овулация.

Сигурно е вярно, но нашето е инвитро.
Да ви попитам при толкова пъти правене на глюкозно обременяване, ставало ли ви е зле? На моя позната и е прилошавало, та затова питам.

# 699
Когато съм правила натоварване преди бремеността съм си била ок, но сега в 24 г.с. правих, ами кофти ми беше първия половин час, след като изпих глюкозата, имаах чувството че ми се повдига, изпотих се по врата и челото, но до първия час отмина. Такива прилошавания ги описват като нормални при това изследване.
Да ви попитам при толкова пъти правене на глюкозно обременяване, ставало ли ви е зле? На моя позната и е прилошавало, та затова питам.

# 700
Когато съм правила натоварване преди бремеността съм си била ок, но сега в 24 г.с. правих, ами кофти ми беше първия половин час, след като изпих глюкозата, имаах чувството че ми се повдига, изпотих се по врата и челото, но до първия час отмина. Такива прилошавания ги описват като нормални при това изследване.

Благодаря за отговора.Sunglasses

# 701
Здравейте, има ли някоя от вас на която и е издаван болничен в Токуда? Писах на АГ и тя ми каза, че го издават акушерките, но от сутринта не мога да се свържа с регистратура за повече информация…

# 702
  • София
Аз сигурно съм единствената на която не и е ставало лошо. Много обичам сладко и изобщо не ми пречеше, а бях и на гладно.

# 703
Казаха ли кога ще е готов? По принцип, след болничен престой, се взима от акушерките в Родилно, а ако не - от регистратурата на ет. 5. Регистратурата е по-свободна следобед, сутрин е лудница и не стигат до телефона.

# 704
Нищо не са ми казали, тъй като не мога да се свържа с никой все още 😀 Не съм лежала в болницата, само се следя там и не съм по здравна каса, но ми трябва болничен преди 45дневния. Чуденето ми е по-скоро за колко дни издават, плаща ли се , след преглед ли го издават и такива неща…

Общи условия

Активация на акаунт