Раждане във II САГБАЛ Шейново (3 тема)

• 54 878
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
И на мен доктор Вецев ми донесе бебето за половин час в реанимация, но все пак там няма условия за новородено.  В държавните болници е така

# 586
Здравейте. Имам едно раждане в Шейново 2015 година. Предстои второ, тази година. Бих искала да попитам, скоро раждалите дали ако си вземеш самостоятелна стая таткото може да влиза. Преди години беше така.

# 587
  • София
Не, не може.

# 588
ей значи всяка страница е тоя странен безумен въпрос. Какви татковци каква стая , ковид е . Не може! Правят антигенни тестове на всеки преглед на жените вие татковци в отделна стая.

# 589
Здравейте. Имам едно раждане в Шейново 2015 година. Предстои второ, тази година. Бих искала да попитам, скоро раждалите дали ако си вземеш самостоятелна стая таткото може да влиза. Преди години беше така.
В момента заради пандемията много трудно ще намерите място, където да нарушат заповедите на министъра и да пуснат таткото.

# 590
Относно кърменето след секцио не знам дали въобще би било ок за бебето след всички упойки, обезболяващи, които са влезли в организма. Иначе по другия въпрос- имам две раждания секцио в Шейново- едното по спешност в 22:40 и едно планово в 11:40 и двата пъти ме раздвижиха на сутринта. Т.е. при първото бях в реанимация 9 часа, а при второто 21 часа. Ако визирате Св. София бившата Тина Киркова там има реанимация след секцио, както и в Шейново и там също не носят бебетата в реанимация.

# 591
Момичета, при планово секцио изисква ли се да се носят 3 бр. хипоалергенни превръзки за оперативна рана с размер 20см или не?

И шишета и залъгалки трябва ли да нося в родилното? Или само памперси, мокри кърпички и пелени?

# 592
Момичета, при планово секцио изисква ли се да се носят 3 бр. хипоалергенни превръзки за оперативна рана с размер 20см или не?

И шишета и залъгалки трябва ли да нося в родилното? Или само памперси, мокри кърпички и пелени?

За шишета и биберон питах д-р Вецев и каза не. За другите неща не знам, дано се включи някой друг.

# 593
  • София/Севлиево
Лепенки си нося,но ми сложиха от техните.Казаха,че после ще ползвам моите.За бебчо само памперси и мокри кърпи.
Днес в 8:55 се роди Росен-3480 и 51 см.Златен доктор Вецев.Цял живот няма да ми стигне да му благодаря ❤️❤️❤️

# 594
ей тъкмо за теб си мислих Simple Smile расскажи малко повече. И честит да ви е , вжив и здрав и много да ви слушка

# 595
  • София/Севлиево
Събудиха ме още в 5:30 уж за клизма,но докторът ми каза да я откажа,та минах само с бръснене и баня след това Към 8:30 ме свалиха в операционната(малко закъсняхме,и аз не знам защо).Взеха ми кръв,т.к.го имам в пакета от стволовите клетки.Сложиха ми система и катетър,но почна да ми пада кръвното.Сложиха ми и някакво лекарство,с което го вдигнаха,после упойката и в 8:55 беше изваден.Нищичко не усетих.В мига,в който го чух да плаче ревнах и аз.Имир взе стволовите клетки,а педиатъра ми го донесе да го целуна и го отнесоха.После ме зашиха и преместиха в реанимация,а докторът,който помагаше на Вецев ми взе телефона и отиде да прави снимки.Чак утре по някое време ще си го взема.Аз съм добре,мърдам си краката,пия вода,ям шоколад и засега нищо не ме боли.Даже газове успях да пусна,пък с тях имам малко проблеми.Биха ми Клексан(щото нямат Фракси,пък моето е нейде из багажа).
Надявам се през нощта да поспя, защото през деня само подремвах,и утре раздвижването да стане лесно.

# 596
чакай че ми стана интересно защо да откажеш клизмата ?

# 597
  • София/Севлиево
Не знам.Доколкото четох вече в много малко държави,една от които България,се прави.Сигурно затова и сега не ме боли,а само лекичко ме боцка от едната страна на шева...

# 598
по принцип в Турция не правят и в Дубай също. Само тука правят за щяло и не щяло в интерес на истината. Ама не мислех че Вецев не ги прави Simple Smile

# 599
Аз родих нормално с Вецев и не ми правиха клизма.

Общи условия

Активация на акаунт