За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 428
  • 524
  •   1
Отговори
# 180
Въобще пък не съм разбрала за страшния тренд.
Татуировка и тренд са взаимоизключващи се понятия. Иначе се получава като с татуировките на японски йероглифи или иврит, които всъщност не знаеш със сигурност какво значат и нямат нищо общо с теб, татуирана риба кой, демек шаран и подобни глупости.

# 181
Привет, кое от следните ще препоръчате за дребни детайли или пък различно от тези предложения:
Plovdiv mania tattoo shop
Forevermore tattoo shop
smokovtattoo

# 182
Пепа Лалич - Ink space или Теодор - https://instagram.com/wonder.teddy?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 183
Въобще пък не съм разбрала за страшния тренд.
Татуировка и тренд са взаимоизключващи се понятия. Иначе се получава като с татуировките на японски йероглифи или иврит, които всъщност не знаеш със сигурност какво значат и нямат нищо общо с теб, татуирана риба кой, демек шаран и подобни глупости.

Веднага казвам какво имам предвид и какво ми прави впечатление.
Не е знам дали следиш татуистите тук.
 Аз от месеци ги гледам и определено има тренд и в татуировките.
Да, като цяло татус е нещо строго индивидуално и си права донякъде.
Но мода при татуитоеките има, има тренд, това го казват и най-добрите татуисти.
В момента - фини линии и червени татуси, сърце на рамото, мандала(до гуша ми дойде от него), лунички, звездички, минималистични татуси, нежни надписи, love faith, breathe, безкрайности(все още са модерни), змии, червени целувки, стилизирани рози, пера, големи ръкави с индианци и жени.
Преди години-трайбъли, китайски йероглифи, панделки на баджаците и на глезените, да не изброявам още.
Та, има си мода и там, определено.
Отвориш ли ИГ на най-известните студиа у нас, веднага се вижда какви татуси си прави всеки втори.
Особено тези, които го правят ей така за модата и без мисъл.
Даже преди дни една позната си направи поредния клиширан, тъп надпис "love yourself first".

# 184
Аз си направих фини линии, без да знам, че са тренд и не ме интересува. Всъщност си откраднах дизайна от най-супер тренди холивудски татуист, като я промених с нещо много лично. Хареса ми техниката му. Татуистът ми я направи по- добре от оригинала. Всички които сравняват също го твърдят.

# 185
Аз си направих фини линии, без да знам, че са тренд и не ме интересува. Всъщност си откраднах дизайна от най-супер тренди холивудски татуист, като я промених с нещо много лично. Хареса ми техниката му. Татуистът ми я направи по- добре от оригинала. Всички които сравняват също го твърдят.

Ами няма нищо лошо. И аз съм си харесала точно фини линии.  И на мен някои модни неща ми допадат, други не.
Но тенденции си има.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 22:12 от Caroline_Bingley

# 186
Oх, аз съм се побъркала по червени татуировки
Скрит текст:

Червеното мастило боли повече от черното и за съжаление не е толкова дълготрайно, но са много красиви.

Всички цветове мастило болят еднакво. Казвам го като татуист. Обаче много често срещана е алергичната реакция към червения цвят,заради една от съставките,така че това е риск-печелиш-риск-губиш.

# 187
Обаче много често срещана е алергичната реакция към червения цвят,заради една от съставките,така че това е риск-печелиш-риск-губиш.

Кармин ли?

# 188
Обаче много често срещана е алергичната реакция към червения цвят,заради една от съставките,така че това е риск-печелиш-риск-губиш.

Кармин ли?

Кармин ли?
Да,най-често,но съдържа още куп съставки,към които много  хора имат непоносимост.

# 189
  • Шумен
Новите ми ❤️

И еднакви с моята дъщеря!❤️

# 190
Аз уж го бях решила, обаче се оказва, че ми харесват доста неща и ми е много трудно да реша къде ще е добре да стои даден тип татуировка и затова още не съм си записала час.
Принципно изобщо не бързам. От Юни месец ги мисля.
Ама не мога да реша къде и това си е.
Много ми харесва малка луна, нещо такова.

Но много ми харесват и тези сърца.

Засега сякаш най-много искам луна и панделка. Но и роза и сърце ми харесват.
Не мога обаче да им измисля място и това си е.
Съответно си чакам да ми дойде просветление и си се колебая половин година вече отива.
Много ми харесва на китката и на глезена.
Не е вариант да питам татуиста на място, искам да си знаем предварително.
Но, ей го на, не го измислям.
Гледам всеки ден, телефона ми е пълен със снимки и всичко ми харесва, хахах, ужас.
Разколебах се и къде да я правя като място, при кого.
И вече не знам. Как го решавате толкова лесно? Какво и къде да е?
При мен супер трудно се оказва, егати вече се ядосвам даже.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 22:15 от Caroline_Bingley

# 191
Везничке,сестро😊
Аз над година обмислях едната,направих я,щот бях абс сигурна,и месец след това бях"Абе,трябваше да послушам брат ми,като каза да я направя временна".Той е художник и той ми я довърши като проект.
Т'ва,което ти казвам е,че везнишкия отбор нокога няма да сме 100% сигурни.Като станеш 80%-действай и т'ва е😊

# 192
Везничке,сестро😊
Аз над година обмислях едната,направих я,щот бях абс сигурна,и месец след това бях"Абе,трябваше да послушам брат ми,като каза да я направя временна".Той е художник и той ми я довърши като проект.
Т'ва,което ти казвам е,че везнишкия отбор нокога няма да сме 100% сигурни.Като станеш 80%-действай и т'ва е😊

Оххх, знам знам.
Тежко е положението много при мене, чак ненормално ми се вижда такова мислене чак пък толкоз.
При мен вариант абсолютно сигурна не съществува 😆
Ей я на братовчедка ми за 18- я рд си направи втора вече, днес я видях прясна, прясна, малка пчеличка на крака отзад в долната част.
ММ като му показах луната каза:
 "ааа, днеска това ли е?, утре ще е нещо друго, хайде помисли си още малко" 😆
Той иначе е за коронка на врата.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 09:42 от Caroline_Bingley

# 193
Значи везните накланят към коронката.Давай!😊

# 194
  • Марс
Ами все пак ти ще си го носиш Simple Smile . Хубаво е да се обмисли. На мен и сърце отзад на врата много ми харесва, ама и луничката е много сладка. Ужас, как съм луднала по тия микро-татуси.

Общи условия

Активация на акаунт