За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 443
  • 524
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Тези мъничките и на мен ми харесват!

# 196
  • Somewhere far away
И аз се колебая, но като реша нещо и много го искам, го правя.

# 197
  • Бургас
Така е,особенно ако си го искал с години 🤗

# 198
Ами все пак ти ще си го носиш Simple Smile . Хубаво е да се обмисли. На мен и сърце отзад на врата много ми харесва, ама и луничката е много сладка. Ужас, как съм луднала по тия микро-татуси.

Точно, и аз по тях съм луднала.
И на мен ми харесва сърце на врата.
И аз съм така, колебая се, ако много го искам го правя.
 Ама не мога да реша дали много го искам и кое точно да бъде.
При мен работата е,че като цяло не харесвам изобщо татуси и само и единствено тези малките ми допадат много.
И бях твърдо не дълги години, а сега изведнъж ми се прииска да си направя на дърти години".
Просто са ми много нежни и стилни.
Обаче ми харесват 100 неща.
От друга страна всичко ни омръзва бързо, та не знам. Май ще си почакам още известно време и ако все така не ми излизат от главата ще си направя.

# 199
  • Марс
Ами на мен не ми омръзват Smiley особено тия, които са на места, дето не ги виждам.

# 200
Аз не знам колко години мислих каква татуировка искам. Като си запазих час имах 20 дни да измисля окончателно. Окончателно измислих поне 20 варианта, накрая ги отхвърлих всичките, защото ги виждах по улиците и плажовете и за един ден измислих не една, а три и си ги направих и съм много доволна като си ги гледам. 😁 Само едната е малка, но не чак мъничко сърчице.

# 201
Може ли още една везна да се пльосне в темичката ви и да пита за препоръка за човек/студио за временни татуировки във Варна?

# 202
Пак съм аз😆
Ще ви помоля за мнение понеже имате повече опит.
Може ли да разгледате тази страница
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063564974126
и да изкажете своето мнение.
Това е страницата на местната татуистка, прави татуси от поне 20 години.
Като цяло с просто око мога да видя, че е доста добра татуистка и наистина, има и голям опит.
Татуировките на леля ми, на повечето ми познати са правени при нея.
Обаче не знам до колко ще се справи с фините линии. Като гледам специалитет мисля са й по-мащабните и трудни татуси с много детайли. По-семплите, фини и прости сякаш не са нейното.
Имам вече телефон, мога да я попитам.
Имам нужда и от странично мнение и поглед над нещата.
Самият факт, че ги прави без шаблон е показателен, не, че аз ще позволя да ме прави без🤣
Колебая се между нея и ink factory.
Ивета каза, че може да ме запише при Ванеса. Явно при самата Ивета няма часове.
Там знам, че ще ми я направят точно както искам и ще е точно толкова фина, защото виждам, че те работят основно фини линии.
За там нямам съмнение, че ще стане перфектна.
За другата имам, не знам защо.
Та ще ви помоля за мнение като по-разбиращи.

# 203
  • Марс
Част от моите са правени в инк фактори. Доволна съм. Не при Ивета, но станаха страхотни и са точно микро.

# 204
Част от моите са правени в инк фактори. Доволна съм. Не при Ивета, но станаха страхотни и са точно микро.
При кой си ги прави?

# 205
  • Марс
Ами при едно момче, което не работи вече там - Марти. Но там всички са добри, а и можеш да отидеш на консултация преди да се таутираш. Даже е желателно.

# 206
  • Street of Dreams
Щом имаш нужда от странично мнение - аз със сигурност бих настояла за шаблон. И пак не е гаранция.

# 207
Боже хората какви татуси правят Frowning. От това, което виждам мисля, че ще се получат фините линии. Има потенциал според мен. По-назад видях едни калинки, които много ми харесаха как са направени.

# 208
Боже хората какви татуси правят Frowning. От това, което виждам мисля, че ще се получат фините линии. Има потенциал според мен. По-назад видях едни калинки, които много ми харесаха как са направени.

Има да. Има много хубави, ама има и някои нр толкова. Просто то си зависи явно и хората какво искат.

# 209
Ужасно зле са татуировките от линка.

Общи условия

Активация на акаунт