Съни бийч по bTV - 3

• 47 096
  • 710
  •   1
Отговори
# 165
На мен пък ми хареса последната серия. Комедия е все пак! Големите моралисти да не го гледат като не им харесва! Heart

# 166
  • София
Ами аз не видях нищо смешно в това с наркотиците. 🤷‍♀️

# 167
Сериалът показва реалната картинка.
Аман от сериали, които показват реалността, отразяват "живия живот" (егати съчетанието на думи) и посочват актуални социални проблеми. (Феновете и някои актьори от една популярна медицинска драма като го кажат това, че сериалът показвал живия живот, почвам да въртя очите) Нямам нужда един филм или сериал да ме поучава и ми казва как да си живея живота. Искам да има готини истории, готини персонажи и готини диалози, без значение от жанра.
А това дали сериалът ще те накара да ти пука за героите и да искаш главният и главната да си кажат, че се обичат или главният добър да хване главния лош, е друг въпрос.

Не говоря конкретно за Сънито, а по принцип.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 16:39 от Donna Paulsen

# 168
Сигурна съм, че ще излязат с финт от положението и Дарина няма да стане ортак на Митьо очите! Stuck Out Tongue Winking Eye
П. П. Това младите големи сухари излязохте!
За протокола - не пуша, не пия, никога не съм опитвала наркотици,  но нямам против да се споменават в лека комедия.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 19:59 от Малечка Палечка

# 169
Или втори сезон Дарито и Младен ще построят хотел със спечелените пари, всички ще бачкат в техния хотел и ще изядат хляба на Тасев 😂

# 170
За мен също снощният епизод беше най-слабия до сега в сериала.

Не ми хареса сюжетът с Дарина, не толкова заради наркотиците /то това всъщност наркотик ли е, какво е?/, а защото не кореспондира с нейния образ. Захлупената зубрачка от БАН изведнъж започва да върти търговия с весели мускалчета без никакви притеснения и то насред хотела? 🙄 То вярно, че тихите води са най-дълбоки, беше готино, когато точно тя даде идея да хакнат телефона на оценителя, но тук няма връзка просто.

Въпреки това, сериалът продължава да ми харесва, и то много и се надяват останалите епизоди да държат добро ниво.

# 171
  • софия
За мен епизодът от снощи беше скучен.

# 172
Не съм сухарка, но го гледаме с децата и не ми хареса посоката, която подхванаха- нито с наркотиците, нито с гей готвачите, нито със залагането на пари на футбол. Предпочитах безумните истории като арабката...

# 173
Глупава Дарина. Като са платили техните медения месец, да беше хванала Младен, да се оженят, и да заминават.
Аз и не разбрах защо реши да им връща парите- те ли нещо й казаха, пропуснала съм.
Готвачите гейове ми бяха симпатични.

# 174
  • София
Баща и и каза, че заради нея трябвало да продаде къщата или нещо такова.

# 175
Аха, ясно, мерси.
Ми да продава, никой не го е молил за пътешествие.
Или с жена си да беше отишъл, ама нали, да се покажем пред зетя. Мила, родна картинка. И сега- щерката дилърка.
Само да не вземе да пробва, че съвсем ще я загази.

# 176
Иване ( или който е там , от продукцията ) , като седнеш да гледаш с твойте деца вчерашната серия, изпитваш ли гордост,  добре ли си се справил?
В следващата серия може Дарина и Младен да отвлекат някой , и да го измъчват, съвсем небрежно и на майтап , точно като с мускалчетата. Защото им трябва кеш, не че са лоши хора.
Давате свежи идеи на младите , бъдещи предприемачи, които припкат около нас ,докато гледаме. Благодаря...

# 177
Хората са си сложили голям надпис: "за лица над 12 години!". Децата ви сигурно и "Под прикритие" гледат? Това НЕ Е ДЕТСКИ филм.
За пораснали хора е супер! Heart

# 178
Моите са на 14 и 17( в процес на ориентация все още какво и как се случва в живота и накъде да поемат)  и обожаваме да гледаме заедно филми. И тъкмо се радвах, че можем да гледаме и български такъв. Уви!
А, да......и в началото, като че ли звука беше по-добър. Снощи на няколко пъти се чудех аз ли нещо съм оглушала( конкретно няколко реплики на Ивон ми дойдоха нещо трудни).

# 179
  • There I was on a July morning
Обикновено репликите не се чуват/разбират когато разговорът е на фона на някаква музика - в бара, ресторанта или нещо подобно. Вчера връщах 2-3 пъти филма на места, за да чуя точните реплики на героите.

Общи условия

Активация на акаунт