Съни бийч по bTV - 3

• 47 108
  • 710
  •   1
Отговори
# 180
Стига, де!!! Изгледайте един два епизода на Съседите(Щурите съседи, Новите съседи и так дале), култов испански комедиен сериал, а какви дивотии има там не е истина. То прецаквация отвсякъде, на всеки от всеки, наркотици, проституция, откровени заговори за убийства и реализирани такива, измами, далавери, ужасТ на квадрат, лесбийки, хомосексуалисти, смяна на пола, политически игри и заговори, курви, секс, проституция, марихуана, измами, фалшификации, луди, онеправдани, емигранти низвергнати, расизъм, то няма край. Но.. сериала е супер. А, сега, де!!!

# 181
Хората са си сложили голям надпис: "за лица над 12 години!". Децата ви сигурно и "Под прикритие" гледат? Това НЕ Е ДЕТСКИ филм.
За пораснали хора е супер! Heart
😁
" пораснали"

# 182
  • София
Попадала съм на изключително кратки моменти от съседите и веднага съм превключвала канала, хич не ми е смешно, но вкусове всякакви все пак. 😀

# 183
  • Mediterraneo
Баща и и каза, че заради нея трябвало да продаде къщата или нещо такова.

Някаква си къща на село май беше, или къщата на баба някоя си, не помня.
Образът на Дарина го опропастиха. От притеснително и умно девойче я превърнаха набързо в нещо съвсем различно. Нито й ходи, нито е забавна. Даже не ме притесняват наркотиците. Жал ми е за Младен, вече съвсем за тъп го представят. Чак толкова тъп даже не е и смешно.

# 184
Не, просто е адаптивна.
От БАН попада на място, където купонът е на макс.
И много бързо става част от него. А като си бил на заплата  в БАН, за справка малко над минималната, с уреден и много скучен живот и изведнъж за ден вземаш тройна заплата или повече, бързичко ще се пренастроиш на други честоти. За Дарето пиша.
А на Лидия Инджова ѝ лепна ролята идеално.
Наркотици се продават навсякъде.
Какво се разстроихте, че дават в сериал как се продават наркотици... Не разбирам. А и това е Слъначака.

# 185
Ей, тоя Слънчак митичен, бе! Там 18 годишна девственица може да ти продаде нокът от марсианец и това е напълно в реда на нещата!

# 186
  • София
Нищо в комедиите не е в реда на нещата. За това са комедии, а не сапунки. Честно, не разбирам защо се хванахте за дрогата. Всяко дете над 16 ще се изсмее на сюжета. Нали не очаквате децата ви да се формират като поведение базирано на сериали, или бъркам?

# 187
Ами аз там не съм почивала от 100 години. Но мин. година  попаднах за една вечер и към 22 часа вече не се среащаха нормално движещи се хора...

# 188
  • Mediterraneo
За мен на Инджова изобщо не й лепне ролята. Ако беше сестра й да продава наркотици, ок.
Аз не съм впечатлена толкова от мускалчетата. Доколкото разбрах, даже не са никакви наркотици, а от сорта на ацетон, вдишваш рязко и те изстрелва( попър му викахме навремето, не знам модата сега каква е). А може и да съм изтървала момента и да не съм разбрала. Какви наркотици си представяме, че продават?

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 09:25 от Тарталета

# 189
Дарина и Младен ми бяха любимата двойка, но вече не. Изплискаха легена сценаристите. Верно, че има адски тъпи хора и явно Младен е от тях, но това вече не е забавно. В началото Младен беше очарователно глупавичик и непохватен, сега е ... трагедия някаква. Дарина и тя преиграва на макс с това връщане на парите и с тези наркотици.

Готвачите ми бяха скучни и безинтересни. Този със счупените ръце правеше ужасно противни гримаси, някаква гротеска просто. И това също не ми беше смешно.

На мен сериала от серията с арабите нещо ми доскуча, гледам го за фон.

Интересни са ми Ивон и Никола. Там има някаква интрига и лек живец, да видим до къде ще стигнат.

Като цяло ставаше епизода, но със сигурност не беше УАУ и не чакам другия петък с голям интерес и трепет.

# 190
Виждам, че за много пишещи , идеята да пласираш , вместо да бачкаш , не е грозна.
'Щото това е живия живот , и Слънчака, и се пласира навсякъде -какво се учудвате , и не е филм за под 12 ,и бля бля ...
Но пък за мен е тъпо, че така се развиха образите на Дарина и Младен.
Разбирам, че Вие сте широко скроени , а аз съм залупена , но и аз си споделих впечатленията , за баланс.

# 191
5 пъти продала някакво мускалче и вече е закоравял дилър. Това е смешен сериал, съвсем скоро ще вземат друг обрат нещата, а самата Дарина вместо да вижда само парите, ще вземе да се светне какво прави. Защото в момента само парите са й в главата.
Не знам какво толкова ви шокира, то и нищо не показват кой знае какво. Какво значи да го приемаме нормално, че това е сериал, как да го приемаме? Новините как гледате, не знам. Защото там нищо не е измишльотина, като тук.

# 192
  • София
Понеже 100 пъти се повтори, че е комедия, бихте ли сподели ли какво ви разсмя в последния епизод? Защото мисля, мисля и не мога да се сетя за нито един такъв момент. 🤔

# 193
Чак пък шокирана😁
Само съм разочарована от епизода.

# 194
  • София
А, имаше смешни моменти.

Дарина: Младене, уволниха ме.
Младен: М, че ко, и мен непрекъснато ма уволняват.
😀

Наката: Само ако може да бутнем вратата, че не е много удобно.
Младен: Аз съм дошъл да го бия, той за вратата се притеснява.
😀

И аз не съм шокирана, просто не ми допада развитието на сюжета.

Общи условия

Активация на акаунт