Съни бийч по bTV - 3

• 47 111
  • 710
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Жал ми е за Младен, вече съвсем за тъп го представят. Чак толкова тъп даже не е и смешно.
Образът на Младен е трябвало да бъде нещо като Джоуи от Приятели, но някакси вместо да ми е смешно, започвам да го съжалявам.

А, имаше смешни моменти.

Дарина: Младене, уволниха ме.
Младен: М, че ко, и мен непрекъснато ма уволняват.
😀

Наката: Само ако може да бутнем вратата, че не е много удобно.
Младен: Аз съм дошъл да го бия, той за вратата се притеснява.
😀
Тези бяха смешни, да.

# 196
  • Sofia
Понеже 100 пъти се повтори, че е комедия, бихте ли сподели ли какво ви разсмя в последния епизод? Защото мисля, мисля и не мога да се сетя за нито един такъв момент. 🤔
И аз така. Даже обичайно Младен не беше смешен. Толкова "насилена" серия не е имало.

# 197
За едно сте прави - тоя сериал взе да върви стремглаво надолу. Много тъпа серия и актьорите бяха някак изкуствени.
Уж гледаш нещо, а накрая все едно си гледал едно нищо. Нито беше смешно, нито забавно, едва изтраях да изгледам докрая серията. Скука и тъпотия и пресилени, чак изнасилени сцени, реакции, диалози. Изгуби се някъде лежерната атмосфера на сериала, приятелството, "мускетарската задруга",  непохватните, но сладки любовни трепети, първоначалната идея безследно изчезна и се разми. Жалко. За жалост не храня особени надежди и за следващата серия, а така хубаво и свежо започна това сериалче. Пфууу. Язък.

# 198
  • Mediterraneo
Докато хвалехме сериала, Иван пишеше. След провала на последната серия( по общо мнение)- спря. Иване, надявам се да си вземате по нещо и от критиките, не само да се радвате на положителните отзиви!

# 199
Колко да вземат от критиките? То първи сезон е сниман, текат снимки и на втори и то по готов сценарий. Съмнява ме да го сменят в движение.

# 200
  • Mediterraneo
И ти си права. Направо съм сигурна каква боза ще е втори сезон- краят на стръмния склон, по който започна да се спуска сериалът.

# 201
  • София
Аз пък си мисля, че ще има неочакван обрат при Дарина. А при Младен какво да му обърнат при наличните мозъчни клетки. Обаче предизвиква усмивка при мен.

# 202
Има ли линк към серията?

# 203
# 204
Факт е обаче, че след всеки епизод, особено последния, е пълно с коментари. В темата на Ол Инклузив има между 2 и 5 след епизод, единият от които е пост на Мари Мар. Ще видим по-натам, аз все още имам надежди, че ще има качествен край на сезона.

# 205
  • Mediterraneo
Е, аз другия го гледах първите два епизода този сезон. Не издържах нататък.

# 206
Следващият чакам настървено -  не съм фен на Златка, но мисля, че ще има много смешни моменти! Grinning

# 207
Докато хвалехме сериала, Иван пишеше. След провала на последната серия( по общо мнение)- спря. Иване, надявам се да си вземате по нещо и от критиките, не само да се радвате на положителните отзиви!

Здравейте.
Не пиша, защото виждам че отивате в много големи (прекалени за мен) крайности. Ако пиша в отговор на критика ще излезе, че защитавам сериала и сценарните решения, а не трябва да го правя, защото вие сте зрителите и вие имате право на всичката критика на света...
Кефи ме, че има дискусия. Това значи, че има емоция, а това е ясно, какво значи. Благодаря на всички коментари. ВСИЧКИ.

# 208
  • Mediterraneo
Крайностите ги задава сериалът, не ние като зрители.

# 209
  • Sunshine state
Аз пък изобщо не намирам нищо кой знае колко шокиращо, но не приемам и един сериал на сериозно, та да тръгна да се възмущавам и да правя дисекция на сюжетната линия. Не ми харесва Братоева само, ама няма какво да се направи.

Общи условия

Активация на акаунт