Съни бийч по bTV - 3

• 46 327
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Веднага след повторението на стария стартира новия сезон.Пускат първия отново да си припомнят хората какво се е случило,но как ще го излъчват не знам.Ако пак пускат само по една серия седмично ще се проточи.

# 586
  • Велики Преслав
Ама мене точно това ме дразнеше. Само в петък. Не можеше ли както Татковци. Всеки ден.

# 587
  • Разпиляна във въображението
"Татковци" е все пак с повече епизоди. Май в момента снимат втори сезон.

Завъртяха промото за новия телевизионен сезон на бтв. Изглежда интересно.

# 588
Само в петък ще го дават.

# 589
Ама мене точно това ме дразнеше. Само в петък. Не можеше ли както Татковци. Всеки ден.
Това да не е сапунка, че да го дават всеки ден?
Качествените продукции имат между 10 и 22 епизода на сезон, няма нужда от излишно разводняване.

# 590
Рекламите на другите продукции за пролетния сезон вече започнаха.
Ще гледаме ли втори сезон сега, AVO, ако ни четеш, дай знак, моля Simple Smile

# 591
Обявен е за този сезон. За дата не съм сигурна дали беше обявено.

# 592
Според мен ще почне като приключи повторението на първи сезон, ама е странно да няма реклама. Ако не излъчат сега втория сезон то какъв е смисъла от повторението? Ще стане най-повтаряният бг сериал Joy

# 593
Като рекламираха първият сезон, казаха нещо от рода:"Насладете се отново на първия сезон преди началото на втория".
Най-вероятно ще го дават през почивните дни, защото всички часови слотове се заети.

# 594
  • Галифрей
Нядвам се да е скоро този месец, нямам търпение за новият сезон а и казаха,че още по смешен.

# 595
  • София
Под прикритие си остава най-повтаряния сериал Wink

# 596
А, Приятели и Двама мъже и половина вече ги повтарят не знам коя година.Как свърши и започват отначало.Joy
Само дето са чужди.От БГ сериалите наистина Под прикритие е най повтарян.

И аз нямам търпение вече да започне.Гледах повторението и по Комеди.Разтоварва ме този сериал,толкова е лек и приятен.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 16:13 от Amber*

# 597
И аз все още не съм го гледала 🤭

И да не съм съвсем офф, гледам повторението на Съни Бийч и отново си затвърждавам мнението, че Ивон и Тасев трябва да бъдат двойка. Алтернативата Гомез и Ивон ми е 😤

# 598
  • Галифрей
Ивон и Гомез са били двойка преди и вече е минало за тях, продължили са напред. Все пак пак тя чака дете от Никола, има шанс да се съберат. Драма да има, те двамата са като от сериала “The Great” Екатерина и Петър 😂
Гомез не му е до стари любови, за него е най-важно синът му и да си го върне. Няма късмет  в любвта.  Кой знае какви интриги ще направят  Никола,злата Тасева и Вики?

# 599
  • Разпиляна във въображението
Пак го гледам и отново ми е интересен и забавен.

Завъртяха промо от другия сериал "Мен не ме мислете". Ще е четвъртък и петък от 20.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт