Съни бийч по bTV - 3

• 46 324
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
Мириел, и на мен отново ми е интересен Simple Smile

ОМГ, имаме новина!!! Бтв най-после ще пуснат сериал, различен от турски, в 8 часа! Алелуя, престрашиха се

# 601
  • There I was on a July morning
Аз не можах да намеря информация в нета относно началото на 2-ри сезон. Единствено ми изскочи за миналата година - започнали са да излъчват Съни бийч на 26-ти февруари.
Ориентировъчно и тази година го очаквам към края на февруари.Thinking

# 602
Сега до кой епизод са стигнали?

# 603
  • София
Тази година доста от продукциите започват по-рано от обикновено, та да видим. 😀

# 604
Пуснах тема за другия сериал по bTV, заповядайте:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1408142

# 605
  • плевен
Здравейте,не знам дали е истина или не,но ми се стори, че мернах в програмата,сериала в събота по комеди, говоря за втори сезон.

# 606
  • There I was on a July morning
Във фейсбука, казват, че ще започне след 24-ти февруари, без да уточняват кога точно.
"Втори сезон на #СъниБийч е още по-добър, по-забавен и по-интересен", обявиха продуцентите Иван и Андрей.
🔥 На 24 февруари от 20:00 по #bTV започва новият български сериал Мен не ме мислете, създаден от екипа на Съни бийч, а малко по-късно през сезона ще се насладим и на любимите герои от Слънчев бряг.

# 607
Здравейте,не знам дали е истина или не,но ми се стори, че мернах в програмата,сериала в събота по комеди, говоря за втори сезон.
Не е новия сезон. Андрей каза , че ще го пуснат на по- късен етап.

# 608
  • Велико Търново
Впрочем, точно така изписва в програмата от сайта на bTV:

Но според мен е техническа грешка. По bTV ще го излъчват и да, на по-късен етап ще е . Само не се знае в кой ден ще го позиционират. По мое мнение пак ще си е в петък, но да видим...

# 609
Здравейте:). За съжаление нямам право да ви кажа, кога ще е. Моля за малко търпение. Само подсказвам, че по-честичко ще се излъчва:))). Но кога, и как… не мога да кажа.

# 610
  • София
А може ли пак да попитам, задал съм въпроса и в темата за новия ви сериал.
Колко епизода ще е сериалът? Или ако не може да кажете по някаква причина, то поне приблизително. Дълъг ли ще е, къс, средна работа... Simple Smile

# 611
… ще бъде 14 епизода. С два повече от сезон 1.

# 612
  • София
Благодаря, но знам/знаем за това.
Имах предвид, ''Мен не ме мислете''
Така или иначе ще го гледам, просто ми е любопитно, а и никой не знае. В неведение сме.

# 613
Здравейте
Може ли да ми кажете сезон 1 колко серии има?

# 614
  • Галифрей
12

Общи условия

Активация на акаунт