Съни бийч по bTV - 3

• 46 318
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Аз ви казах, че скоро значи след 3 месеца

# 646
  • София
… 2ри май:))))?!?! Как ви се струва?
Доста скоро Grinning Давайте го насам!

# 647
  • Варна
И на мен не ми допада другия сериал. Чакам Съни Бийч с нетърпение. Жалко че чак май месец, тогава не ми остава много време за телевизия.

# 648
Чак май...Времето се затопля, хората започват да се застояват повече на вън, да почиват, кой ще се занимава със сериали. ОСвен да ги гледам на запис края на лятото.

# 649
  • Галифрей
Супер нямам търпение, май месец ми един от любимите месеци ❤ Перфектно време когато лятото почука на вратата.

# 650
Btv сякаш нарочно искат да провалят сериала. Първо спряха първия сезон, без причина, във време когато ВСИЧКИ си бяха вкъщи, сега пък пускат новия сезон през май... Никаква логика

# 651
Вероятно трябва първо да свърши другия сериал, ама ок, добре, че има тв с опция за гледане назад. Прави са хората по-горе - пролет, народа по ларгото. Кога ще се излъчи не зависи от екипа, а от телевизията, а там не са известни с особена далновидност Simple Smile

# 652
Освен да се молим да не заловят Баце пак, че тогаз хептен цялата държава блокира, включително и всички предавания.

# 653
Остава да го обяват за петък в 20ч и вече ще съм сигурна, че нарочно искат да провалят сериала 😆

# 654
  • Велико Търново
Не само в петък ще е, ами и в четвъртък. Grinning

# 655
  • Разпиляна във въображението
Аз съм доволна. Харесвам и "Мен не ме мислете".

# 656
  • There I was on a July morning
И аз съм доволна! Тъкмо ще се настроим за летния и отпускарски сезон.
Само нещо друго си мисля - толкова го чакахме, дано не ни разочароват!

# 657
  • Галифрей
Гледах нов мини трейлър горкият Гомез тия мадами са му се лепнали.
Викито е ужас

https://fb.watch/c3UPCUQBqS/

# 658
  • Варна
Хахах.. Младен отново култов.

# 659
Иване, Иванеее, жив да си, не събирайте Гомез и Ивон. Толкова няма химия между тях и тръпка. Гомез го събирайте с когото искате, но Ивон с Тасев Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт