Съни бийч по bTV - 3

• 46 646
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Това за Ковид и на мен ми е много тъпо. Откъде някъде трябва да засягат тази тема? Това си е сериал, художествена измислица и ако искат, могат в някоя серия НЛО да изберат да кацне на плажа...
Темата засегна целия свят. Не виждам защо трябва да се правим на глухи и слепи.
Не е като да не могат да се измислят забавни ситуации и покрай мерките.

Наистина ми е странно какъв би бил проблемът, ако в сериала Слънчев бряг не е празен...
Не е проблем Слънчев бряг да е празен. Той и в първи сезон е празен, личи си че са снимали като е било студено пролетта. Едвам влизат до кокалчетата в морето и доста често е мрачно, да не говорим, че няма никакви хора с тен. Не ми пречи.

Ковид обърна изцяло ситуацията с туризма, няма лошо да са актуални и пак да е забавно.

# 511
  • София
Нямах време за гледане,а сега виждам ,че от 1 до 7 серия са заключени в БТВ плюс има ли шанс да ги гледам някъде ? Само voyo ли е варианта?
Ще събера ДИРЕКТНИТЕ линкове които пусках и ще ги публикувам в един пост, за да е по-удобно за всеки, който иска да изгледа отново или да навакса с пропуснатото от сезона.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 21:21 от Mari_Mar

# 512
Това за Ковид и на мен ми е много тъпо. Откъде някъде трябва да засягат тази тема? Това си е сериал, художествена измислица и ако искат, могат в някоя серия НЛО да изберат да кацне на плажа...
Темата засегна целия свят. Не виждам защо трябва да се правим на глухи и слепи.
Не е като да не могат да се измислят забавни ситуации и покрай мерките.
Никой не отрича, че е засегнала целия свят, но ти май ни приемаш, ни предаваш. Това е художествена измислица и никой не е длъжен да засяга актуални събития, които се случват в наши дни.

# 513
  • Mediterraneo
Към кастата за втори сезон се присъединяват Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Анжела Недялкова и сексоложката Наталия Кобилкина.

Това го знаем отдавна. Ама кастата... Свикнали сме с каст, мъжки род. Към каста се присъединяват. В друга тема пак стана въпрос за кастата.

# 514
  • Sunshine state
На някои хора масовата истерия и психоза явно не им стига, та искат да бъде пренесена и в сериал за разтоварване, ама хора всякакви. Толкова по темата.

# 515
Съни бийч е комедия, сериалче за забава и релакс. Не виждам нищо забавно в каквато и да ситуация, свързана с пандемията. Може би само Младен да носи гащи вместо маска, типично в негов стил Grinning

# 516
  • Велико Търново
Към кастата за втори сезон се присъединяват Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Анжела Недялкова и сексоложката Наталия Кобилкина.
Това го знаем отдавна. Ама кастата... Свикнали сме с каст, мъжки род. Към каста се присъединяват. В друга тема пак стана въпрос за кастата.
Така е. "Каста" в ж.р. има съвсем друго значение. Да се използва в смисъл на "каст" е смешно Satisfied

Не виждам нищо забавно в каквато и да ситуация, свързана с пандемията.
Абсолютно! Достатъчно тежко се отрази в твърде много области на живота, за да бъде предмет на шеги.

# 517
  • Варна
Боже.. явно наистина българите сме плашливи.
Наистина ли толкова ви стресира?
Един от най-добрите комедийни сериали Ало-ало си прави шеги с ВСВ и френската съпротива.

Както и да е.. каквото решат - такова.

# 518
След години може и да се шегуваме на тема ковид, но сега е още много прясно. Все още умират хора и не е отминало това време.
И аз чакам втори сезон, когато - тогава.

# 519
Мхм.. толкова сме плашливи... Grinning Представям си някой лекар от ковид отделение се прибира след смяна и си пуска Съни бийч, малко да разпусне след тежкия ден и изненада! пак ковид! Голяма забава, няма що Grinning

# 520
  • София

Съни Бийч - епизод 1

епизод 2

епизод 3

епизод 4

Епизод 5

Епизод 6

Епизод 7

епизод 8

епизод 9

епизод 10

епизод 11

епизод 12

Съни Бийч - сезон 1
 всички епизоди

# 521
  • софия
Николай Ишков е в БТВ цяла седмица Simple Smile

# 522
  • София
Страхотна си. Благодаря ти.
Аз предложих в една от темите, който прави нова, да ги сложи в началния пост.

# 523
  • Разпиляна във въображението
Ще го сложа като информация.

# 524
  • София
Гледах Папараци преди малко, имаше откъс от снимането на втори сезон на Съни бийч. Бяха в нов хотел, Дънди каза, че ще разберем как се е стигнало дотам, в новия хотел бяха всички Гомес, Никола, Вивиан.

Общи условия

Активация на акаунт