„Отдел Издирване“ - тема 2

• 31 117
  • 546
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хм, а психологът? Защо е набутан в сериала? 😜 Или е Той, или той ще изиграе ключова роля за залавянето му 🤔.
Но ще е много тъпо да е непознат досега 😉

# 121
  • София
И от Радо може да изскочи нещо, защото има 2 съмнителни факта около него - той е напуснал полицията след събитията покрай смъртта на дъщеричката на Петкови и след прекратеното тогава разследване; той има ключ от вилата и достъп до нея по всяко време.

# 122
  • София
Признавам, за мен най-голямата изненада ще бъде Петър да няма нищо общо, а само да са ни подхвърляли кукички- убийството на Борис, командировките, дъщерята...😂

# 123
Признавам, за мен най-голямата изненада ще бъде Петър да няма нищо общо, а само да са ни подхвърляли кукички- убийството на Борис, командировките, дъщерята...😂
О да, и за мен така!

# 124
Може би изненадата няма да е кой е Портиера (Петър), а кой стои над него. 😜
Кой притежава "къщата", която се пази от Портиера. Образно казано. 😁

# 125
След Петър като Портиера, заподозрян номер 2 ми е психолога. Логиката на тези сериали е убиецът да е някой, който сме виждали. Ще се разочаровам, ако е някой, който тепърва ще се появява или пък просто някой си там непознат, който ще го разберем в последния епизод. Понеже не са много героите и избора не е голям. Пък и в някои сме 100% убедени, че не са. Кръгът на заподозрените се стеснява много.

# 126
Преди време Иван Бърнев каза в интервю, че неговата роля не е голяма и няма да се появява често, но има ключово значение или нещо в този дух, та си имам една на ум за Радо.

# 127
Е, под ключово, може да има предвид, че ще помогне в разкриването на Портиера.
А, дано. 😜 😂

# 128
  • София
Е, под ключово, може да има предвид, че ще помогне в разкриването на Портиера.
А, дано. 😜 😂
Или ключалка като част от портата 😂
А бе, ние разсъждаваме не само по криминалната нишка, но и по капаните на авторите - двойни детективи сме 😂 😂

# 129
Ох, ще почна вече да сънувам порти и ключалки, голяма зарибявка е този сериал Joy

# 130
Ох, ще почна вече да сънувам порти и ключалки, голяма зарибявка е този сериал Joy

А аз вече разпитах ММ дали не крие нещо от мен Joy

# 131
Анонсът за утрешния епизод, ще раберем дали теорията, че Ивица е брат на Нера е вярна:
https://nova.bg/accents/view/2021/04/22/324057/%D0%BD%D0%B5%D1%8 … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

# 132
  • София
Тоя анонс поставя под съмнение “дедуктивните” ни разсъждения 😳 Освен, ако не е заблуждаващ 😉

# 133
Ами може би сме прекалили малко Simple Smile и наистина Ивица не е братът, тъй като няма да е много готино търсеният брат на агентката да се окаже наемен убиец. То си е и най-логичното де, което пък ме навежда на мисълта, че и с Главният няма да има изненади.

# 134
  • Другата България
Наистина ли мислите, че Ивица е брат на Нера?

Общи условия

Активация на акаунт