Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява водното раждане?
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява водното раждане?
Водното раждане е метод, при който жената ражда във вана или специален басейн. Този метод се свързва с по-естествен и по-спокоен процес на раждане, като водата помага за облекчаване на болката и намаляване на напрежението. Освен това водата осигурява подкрепа и свобода на движение за бременната жена, като същевременно осигурява комфорт и улеснява процеса на раждане.
-
Какво представлява феталната морфология и защо се извършва?
Феталната морфология е специализирано ултразвуково изследване, което се провежда по време на бременност, обикновено между 20-та и 24-та седмица. Целта му е да оцени здравето и развитието на плода, включително неговите органи, костурчета, мускули и други структури. Може да помогне за идентифициране на потенциални аномалии или проблеми в развитието на бебето.
-
Какво представлява интимният гел Lactacyd?
-
Какво представлява олиото с авокадо на Nivea?
-
Какво представлява олиото на Bübchen?
Много ме боля - а на сутринта отидах до тоалетна по голяма нужда (
, а вкъщи си полягвам и отминава. Но това си е нормално , щом няма болки . Така матката се подготвя за раждането.
, както предсказват хубаво време, ти пожелавам прекрасно изживяване в неделя и да не забравиш,че в събота се сменя времето!!!

И ме понаболява когято ритне силничко или пък като ме срита в пикочния мехур!
Наистина е по-добре да почиваш и да не вдигаш малкия! Иначе мойете да се разхождате за 1 час на ден! На мен не ми позволяват повече! 
Като се замисля ,основните неща ше трябва ние да си ги купим!

Вече съм готова и с няколко имена. Бебка е цели 850г., а моето кръвно е паднало, т.е. нормализирало се е
.До колкото за подуването и при мен се среща за съжаление.Аз съм си махнала всички видове пръстени.Когато правя нещо с ръцете някаква работа, дали чистене, готвене нещо да правя не се подуват, но ако час два не правя нищо веднага стават като понички, краката по същия начин.Другата седмица съм на ЖК и ще попитам на какво се дължи това / въпреки, че тук научавам повече неща, отколкото от лекарката ми /.
.
.
.