Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 15

• 62 980
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Rapuncel6, честито, много са хубави!
Моите също са Ментор 333 от каталога, но са 430 сс, то така си и пише, де. Да няма нов каталог?
 Даже и изходния ни старт е сходен, само че моите бяха по-зле Simple Smile))

Честно казано аз се колебаех между 380сс и 430сс, но доктора ме убеди да сложим 380сс, защото съм висока 1.55см и 44 кг. Иначе ги има в каталога.

И аз съм избрала д-р Стоянов, предстои ми консултация, но някак съм останала с впечатление, че предлага предимно малки кубици. Чак се смаях като прочетох какви размери Ви е предложил спрямо ръстта и килограмите.

# 241
Аз съм от ветераните в групата хаха.

# 242
Здравейте. Бих искала само да попитам дали някоя от вас се е свързвала със Стоянов относно евентуално изтегляне на датата за консултация по-скоро и дали са взели молбата й предвид. Честно казано не ми се чака чак до Септември  само за консултация. Благодаря!
Аз днес успех да си запазя за средата на юни, имаше свободен час и за 18.05.

# 243
Здравейте,преди 18 дни ми беше операцията,повдигане с импланти в едно,едната гърда от съмото начало изглежда все едно прави двойно балонче.По начало имах асиметрия,въпросната гърда е тази която беше с по-голяма птоза.Незнам пропадане на импланта ли е ,двойно балонче ли е,или просто инфрамамарната гънка там е била по-ниско и кожата още се отпуска за да заеме формата на импланта.Правих консултация,доктора каза че всичко е наред и ще се променят нещата,факт е че проблема става все по-малко видим но е там и аз много се притеснявам.Качвам снимки първа седмица и втора седмица.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 09:14 от bubanka

# 244
На мен си ми изглежда притеснително. Рядко, ако нещо в началото не е ок се изравнява на цяло. Но ще трябва да се чака. До поне 5ти месец нищо не може да се направи, тъкани се намесват, организма е раздразнен като цяло.

# 245
Здравейте,
Споделям резултат, два месеца след операция.
Скрит текст:
//
Д-р Скерлев, 400cc Motiva E full

# 246
Здравейте , следя темата от известно време , но тъй като съм на работа , не успях да изчета всичко.
Мога ли да помоля някоя от вас да ми каже ориентировъчно колко дни отпуск ще са ми необходими , 2 седмици дали ще са достатъчни ? Благодаря ви предварително 😊

# 247
Здравейте , следя темата от известно време , но тъй като съм на работа , не успях да изчета всичко.
Мога ли да помоля някоя от вас да ми каже ориентировъчно колко дни отпуск ще са ми необходими , 2 седмици дали ще са достатъчни ? Благодаря ви предварително 😊
Ами много зависи ,какво работите , при всеки е различно ,аз се върнах на 7 ден , като разбира се гледам да не вдигам по- тежко от килограм.

# 248
В СПА център работя и работата ми изисква физическа сила . Може би поне 10 дни трябва да предвидя.

# 249
  • Пловдив
Здравейте,преди 18 дни ми беше операцията,повдигане с импланти в едно,едната гърда от съмото начало изглежда все едно прави двойно балонче.По начало имах асиметрия,въпросната гърда е тази която беше с по-голяма птоза.Незнам пропадане на импланта ли е ,двойно балонче ли е,или просто инфрамамарната гънка там е била по-ниско и кожата още се отпуска за да заеме формата на импланта.Правих консултация,доктора каза че всичко е наред и ще се променят нещата,факт е че проблема става все по-малко видим но е там и аз много се притеснявам.Качвам снимки първа седмица и втора седмица...
За операция с повдигане, 18 дни са много, ама много рано за каквото и да е вглеждане. Рязането е повече, не е само като да се сложи имплант. Моят доктор ми каза, преди една година каквото и да видиш, няма да е окончателно, и беше напълно прав.
Дайте си време, месеци ще минат преди гърдите да започнат що-годе да изглеждат добре. Какъв е импланта? В Турция ли е правена операцията?

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 00:07 от Не се сърди, човече

# 250
Споделям резултат 4 месеца след операцията. Д-р Хатър мотива ергономикс 285сс

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 20:57 от bubanka

# 251
Никсънче, къде те оперира д-р Хатър и колко ти излезе операцията?

# 252
Rapuncel6, честито, много са хубави!
Моите също са Ментор 333 от каталога, но са 430 сс, то така си и пише, де. Да няма нов каталог?
 Даже и изходния ни старт е сходен, само че моите бяха по-зле Simple Smile))

Честно казано аз се колебаех между 380сс и 430сс, но доктора ме убеди да сложим 380сс, защото съм висока 1.55см и 44 кг. Иначе ги има в каталога.

И аз съм избрала д-р Стоянов, предстои ми консултация, но някак съм останала с впечатление, че предлага предимно малки кубици. Чак се смаях като прочетох какви размери Ви е предложил спрямо ръстта и килограмите.
Eх, тази наша женска лакомия... Smiley
Така изглеждат 255 сс на 157 см/47 кг. след трета седмица (не са на Стоянов).
Но моята цел така или иначе беше да изравня гръдната обиколка с тази на ханша. Едновременно с това да запазя грацилната визия на фигурата си като цяло. И да изглеждат неразличими от естествените.
(Имам натрапчивото усещане, че повечето кубици на нисък ръст автоматично "добавят" визуално едни килограми, които всъщност нямаш. Но това си е мое мнение, де.)
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 08:19 от irini22

# 253
Здравейте, може ли някой да се включи за цена на операцията при доц. Романски, само за импланти, без допълнителни интервенции.., Благодаря! Simple Smile

# 254
Никсънче, къде те оперира д-р Хатър и колко ти излезе операцията?
В Унихоспитал. Цената при д-р Хатър е 7000 лв,импланти и изследвания!

Общи условия

Активация на акаунт