Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 54 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Предполагам, че ще е на Cocosolis, за която ще е смешно  да се чакат отзиви Simple Smile
Имат хубави продукти, но баш слънцезащитата не им е сила- не се размазват добре и не предпазват достатъчно.

# 121
Как разбирате, че MyFullBox имат нова кутия/кутии? Те не пускат статуси в Instagram и FB. Влизате в сайта да проверявате периодично ли?
Пускат банер във Фейсбук само, когато имат нова кутия, а месечните кутии винаги ги пускат към 24-25то число на месеца. Понякога имат и сторита в Инстаграм.
Факт е, че те са най-малко рекламираната кутия, мисля, че не изпращат и PR пратки - на мен това много ми допада.

# 122
Какво точно има в кутията на  good box аз виждам два продукта и само мостри и бисквитки за левче...
Обявиха продукта на Кибрит. Много се радвам тъкмо ми свършва слънцезащитния. А магазина на тези е точно до нас не съм влизала, ако ми хареса ще е супер.

# 123
  • Пловдив
С нетърпение вече очаквам Кибрит-а.

# 124
Какво точно има в кутията на  good box аз виждам два продукта и само мостри и бисквитки за левче...
Обявиха продукта на Кибрит. Много се радвам тъкмо ми свършва слънцезащитния. А магазина на тези е точно до нас не съм влизала, ако ми хареса ще е супер.

Good box съдържа обявения крем с Витамин С, душ- гел помело, лосион за тяло ягода, ексфолираща ръкавица за лице, маска за лице, две мостри на дневен крем lavera и две бисквитки.
Да видим дали ще е хубава слънцезащитата в Кибрит🤔

# 125
Слънцезащитата в Кибрит става ли за деца, май не?
Миналата година ползвах (за себе си) крема на кокосолис, не съм очарована, много е гъст и попива бавно, но не изгорях 😀

# 126
  • София
Не знам Коколис, но имаше един френски слънцезащитен (май пак Кибрит) - нямаше размазване! 🤢

Любопитна съм да пробвам тази марка сега.

# 127
Dr Derm e хубава марка, но на мен ми прави кир ефект единствения крем, който съм ползвала. Иначе козметичката ми работи с техни продукти и много ги препоръчва.
Edit: аз скрийншота с дрДерм не го виждам във фейсбука им. Изтрит ли е? Я кажете вие виждате ли го на страницата?

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 10:24 от greenbabybee

# 128
  • София
Аз поръчах Гуд бокс основно заради крема, но и другите неща ми харесват. При нас душ геловете изкарват максимум седмица, така че и по два да има в кутия, не могат да ме затрупат.
На Kueshi имам друго мляко за тяло от една кутия на Пик енд Дазъл, много ми харесват и двата. Ароматът е съвсем лек и ненатрапчив.

# 129
  • София
Dr Derm e хубава марка, но на мен ми прави кир ефект единствения крем, който съм ползвала. Иначе козметичката ми работи с техни продукти и много ги препоръчва.
Edit: аз скрийншота с дрДерм не го виждам във фейсбука им. Изтрит ли е? Я кажете вие виждате ли го на страницата?
Изчезнал е. Сутринта и аз го видях. 🤔

# 130
И аз не го виждам. Ще пропусна Кибрита този месец, доста съм капризна към слънцезащитата, с много суха кожа на лицето съм и с малко кремове си пасваме.
Обикновено обявяват най-скъпия си продукт. Тези двата крема ли са?

# 131
  • Варна
Много хубаво рекламно лице си имат BelleBox 💖💖💖

# 132
  • София
Пак околоочен и от Кибрит?! Хора, вече имам 10 сигурно. А и са супер икономични. Може би трябва след някой месец употреба да ги хвърлям просто. То нямат край.

# 133
Пак околоочен и от Кибрит?! Хора, вече имам 10 сигурно. А и са супер икономични. Може би трябва след някой месец употреба да ги хвърлям просто. То нямат край.

Аз пък си взимам кутии от скоро и нямам нито един околоочен.

# 134

Аз пък си взимам кутии от скоро и нямам нито един околоочен.

Аз си взимам само Кибрит и от доста време няма нищо за околоочния контур. Радвам се че има в тази, дано е хубав

Общи условия

Активация на акаунт