Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 54 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз тъкмо си отворох Goodbox-a и съм много доволна! Всичко ще си ползвам, много ми е свежа, а най-много ме радва, че ще има нещо и за детето - страшно си пада по подобни сладости.
Обмислям абонамент...

# 106
Като четат от кутиите тук, да помислят и за шпатула за нанасяне на крем, маска. Simple Smile

# 107
  • София
Пак ли лосион ягода в Good Box? Simple Smile
И тези душ гелове малко ми идват повече, но като цяло ми харесва кутията.

# 108
Много странна представа имате за търговците. Joy
100% нуждите на всички ви са еднакви и търговците мило и драго дават само и само да ги задоволят. Grinning
Ами купете си, каквото ви е нужно.

# 109
jazzzzy, аз каквото искам си го купувам, не чакам на кутии. Те за мен са за забавление.
Както и постовете ми тук.

# 110
  • София
jazzzzy, аз каквото искам си го купувам, не чакам на кутии. Те за мен са за забавление.
Както и постовете ми тук.

Именно! А и съм убедена, че и търговците имат нужда от идеи понякога.
100% нуждите на всички ви са еднакви и търговците мило и драго дават само и само да ги задоволят. Grinning

Точно това е целта на всеки добър търговец - да ти вземе парите, а как става това най-лесно? Като ти пуснат въдицата за нещо, от което имаш нужда и покрай него купиш няколко ненужни Wink

# 111
На мен пък супер много ми харесва гууд бокс-а. Всичко ще ми е от полза. Когато взимате от 1г примерно и то от няколко вида кутии, е напълно нормално да бъдете презадоволени в един момент. Няма как всеки а е доволен. Аз обмислям абонамент.

# 112
Момичета, аз отново съм приятно изненадана от Гуд бокс, всичко ще си използвм с кеф 😍

# 113
  • София
И на мен много ми харесва Goodbox. Поръчах я заради крема, но ще ползвам и другите неща. Лосиона за тяло идеално ще се комбинира с антицелулитния концентрат от LadyBox за Май.

# 114
Много е свежарска кутията на Гуудбокс и за пръв път ще ми влезе на момента всичко в употреба, а няма да складирам за по-нататък.

# 115
  • Варна
🌞 Вече ти загатнахме, че през май ще те зарадваме с продукт за слънчевите дни…
👩 А знаеш ли какво количество слънцезащита трябва да използваш?
🙌 За красива и защитена кожа те съветваме:
💦 първо да подготвиш с хидратиращ крем
🕣да нанесеш слънцезащитата си преди излагане на слънце
😉 да използваш ¼ чаена лъжичка за лицето или количество, с което твоята кожа се чувства комфортно и е добре покрита
🧜 да нанесеш между 2-3 супени лъжици продукт върху тялото си спрямо зоните, които излагаш на слънце
🙈 В кутийката за май сме събрали 6️⃣ пролетно-летни изкушения, с които да се насладиш на този приказен сезон…
😎 Открий своята на 👉 https://kibrit.bg/may2021
С мрънкане всичко става! Ето и Кибрит ще подсигурят така желаната от много тук слънцезащита. Предполагам, че ще е на Cocosolis, за която ще е смешно  да се чакат отзиви Simple Smile

# 116
Да, те не, че не пускат лятото слънцезащита, само защото мрънкат е Grinning

# 117
Вероятно продуктите в кутиите се определят поне няколко месеца напред, та и аз не съм сигурна колко е заради нечие мрънкане.

Днес и аз получих кутията на Good Box, много ми харесва.

# 118
Как разбирате, че MyFullBox имат нова кутия/кутии? Те не пускат статуси в Instagram и FB. Влизате в сайта да проверявате периодично ли?

# 119
  • Варна
Точно от мрънкането е, миналата година слънцезащити изкараха чак в летните кутии, а сега от пролетта ни подготвят. В последните месеци почти всички кутии изведнъж се сетиха, че освен лица имаме и тела, за които искаме да се грижим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт