Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 54 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
И на мен ми стана скучно да са само кремове и козметика за коса и тяло. Наистина ми се иска да има и нешо +като аксесоар, нещо за занимаване като списание, нещо за чанта...

# 91
Ами, за аксесоари списания и пр. мисля, че се предлагат "Лайфстайл" кутии (сещам се за две поне)... не знам защо се очаква от козметична кутия да задоволява тези ни очаквания.

# 92
Аз споделих мнение с какво може да се разнообразие или добави към една козметична кутия.
От 6продукта в нея козметика, един може и да не е.
А пък именно той да привлече някого да купи цялата кутия.
Едно е също омръзва, както се вижда и в темата.
Аз пропускам две кутии на кибрит, защото не съм използвала почти нищо от предишните.
Така че вниманието трябва да се грабне и по някакъв друг начин, а не само чрез реклама кое колко струва на редовна цена.
То се превърна в драма мнението ми.

Оказа се че GoodBox от вчера е пусната към мен. Simple Smile Сега си влязох в Ееконт. Simple Smile Днес ако успея ще го взема.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 08:38 от Essentiall

# 93
Всички имаме различни предпочитания, то е ясно. Виждам, че често на много се харесва кутия, на други не. Драма няма. А мрънкането беше заради специфични повтарящи се неща. Аз пък малко по малко си използвам всичко. А с боклучета не искам да се затрупвам. И ако има други неща бих се замислила дали да поръчвам кутията. Аз предпочитам само козметика и то само бяла. Затова имам абонамент само към Кибрит, който ще подновя. И поръчвам друга, ако ми хване окото и знам, че и тя ще е с бяла. Този месец имаше несесер в Кибрит. Ми... добре, че поръчах бебешката кутия и мисля да сложа тези неща в него, иначе щеше да събира прах.

# 94
Едното доста интересно решение за подарък от Fabulous Box за предстоящите празници видях в страницата им в инстаграм.Избирате си сами 5 продукта от двете им издания,което в готино,защото сами ще прецените какво ви трябяа или какво досега не сте имали.🤩✨ Досега не съм срещала такава решение от други издания,поне нямам спомен де

# 95
  • София
Харесва ми Goodbox.  Лосионът за тяло мирише разкошно!🥰

# 96
Да,хубава е кутията,а това в зелената опаковка какво е? Благодаря

# 97
Много добре изглежда Goodbox-а, а душ гела като аромат как е?

# 98
  • София
Душ гел с помело и зелен чай. Много свежо мирише.

# 99
  • Варна
Благодаря за поста с Гуд бокс, не съжалявам че не поръчах. Гледам основно има 3 продукта, от които имам налични в момента.И кърпата на афтър спа я имам.  Ще чакам следващата кутия 😁

# 100
Каква е тази кърпа?

# 101
Кърпа за почистване на лице ли е в Гуд Бокс?
Имам такава от Кибрит...
Имам душ гел и лосион от януарскиата кутия, които още не съм почвала, защото напоседък се заринах с лосиони и душ гелове...
Как да кажа... малко съжалих, че я поръчах...
Ако на някой му хареса и не е успял да я поръча, може да измислим нещо! Yum

# 102
  • София
Кърпата е за ексфолиране. Не е онази за махане на грим. ✌

# 103
Привет момичета, от вас се запалих по бюти кутиите. Днес взех кутията на Гуд бокс. Много ми харесва селекцията този месец, ще ползвам всичко. Много исках почистваща ръкавичка и мляко или лосион за тяло, а не масло. Супер доволна съм. Знам, че представителите на кутиите четат тук и затова си казвам желанията - искам кутия с аромат на виолетки или портокалови цветчета. Също много искам и ароматна възглавничка.
Обмислям да си направя абонамент за Гуд бокс, че вече ми е фаворит от последните 2-3 кутии.

# 104
Значи моята няма да е утре😒

Може и да е.
Моята пристигна преди малко с такси . . . Без смс, без имейл 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт