Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Витамин Ц не се съчетава с  директни киселини, пептиди, ниацинамид и ретиноли. Ресвератрола ще подсили действието на вит. Ц, може да ползвате и серум с ХК

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 16:09 от Real Fantasy

# 616
Госпожа Лаленце
Скрит текст:
Ето една моя примерна вечерна рутина:
Тонер Peptaronic Prep
Флорална вода
Серум The Ordinary Amino Acids + B5
Mizon Snail Repair Intensive Essence
Vitamin C Night Moisturizer
И тук като последна стъпка понякога си слагам олио за лице.

Серумите, които използвам, са с насоченост хидратация, anti-age и подхранване.
НЕ Е препоръчително да се използват киселини и витамин Ц в една рутина, избягвай това.
В някои вечери използвам киселини или ретинол, тогава го пропускам кремчето с витамин Ц.

# 617
Аз след серум с Витамин С, слагам само хидратиращ крем.

# 618
Това не е вярно. Всички продукти на Кибрит са пълноразмерни. Ползвала съм някои от тях на редовна цена и разлика няма.
Това е мое мнение. Какво значи - не е вярно... Всеки си преценява дали е така или не.
Самите Кибрит са писали неведнъж, че производителите правят продуктите за техните кутии. Това за мен е една огромна червена лампа!
И никъде не съм казала, че не са пълноразмерни. Мострите в парфюмериите също са пълноразмерни.
А разликите са като мненията - твърде относителни са. За вас може да няма разлика, за друг да има. Освен това не всичко опира до съставки и съответствие, а до качество на суровините... Блаженни са вярващите. Между крем в абонаментна кутия, купен на едро от някакъв бг доставчик за 5 лв и същия крем за 150 лв, продаден в парфюмерия на редовен клиент - няма разлика. Ок.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 23:39 от jazzzzy

# 619
Кутията с български продукти на Кибрит спокойно може да се провери. Тези dr derм около очния и слънцезащитния даже ги продават до нас 28 и 26лв.реална цена.

# 620
Моето единствено обяснение е, че продуктите в същност въобще не са толкова скъпи, а са създадени точно с цел такива козметични кутии.

От 2012г всеки месец получавам бюти кутии и винаги съм се питала къде им е печалбата на бизнесите.После се сещам,че това реално е търговия на едро,и флакончетата и тубичките,които купуват  са в пъти по-ниски от обявените цени в картончетата им.Отделно и както казваш,създават марки,които специално съществуват,за да си запълват кутиите.Боклучета,които им струват $2 производство в Китай.

# 621
  • Пловдив
Дори и в магазин, често се слчува мострата на парфюм да е по-трайна от немострен парфюм.
От Венера козметикс пазарувам само парфюми и винаги закупувам мостри.
До сега греда с Кибрит не съм имала.
И какво значи оригинален, това, че дадено нещо не е световноизвестно не означава, че е менте. Аз съм от тези, които предпочитат пълноразверен продукт наше производство примерно, отколкото мостра на марка.

# 622
Моето единствено обяснение е, че продуктите в същност въобще не са толкова скъпи, а са създадени точно с цел такива козметични кутии.

От 2012г всеки месец получавам бюти кутии и винаги съм се питала къде им е печалбата на бизнесите.После се сещам,че това реално е търговия на едро,и флакончетата и тубичките,които купуват  са в пъти по-ниски от обявените цени в картончетата им.Отделно и както казваш,създават марки,които специално съществуват,за да си запълват кутиите.Боклучета,които им струват $2 производство в Китай.

доскоро работих в бранша на търговията, (за английска марка) и мога да кажа, че използвахме абонаментните кутии за реклама. Ако искаш да се рекламираш като нова марка е в пъти по-скъпо , от това да пратиш продукти на абонаментна кутия.

# 623
доскоро работих в бранша на търговията, (за английска марка) и мога да кажа, че използвахме абонаментните кутии за реклама. Ако искаш да се рекламираш като нова марка е в пъти по-скъпо , от това да пратиш продукти на абонаментна кутия.
Това е и моето обяснение. Една млада марка има нужда от популяризиране, а каква по-добра реклама от това да дадеш възможност на повече хора да изпробват продуктите ти. Аз от скоро си купувам кутии, като съм се спряла на Кибрит. Чрез техните кутии се запознах с козметиката на Saff, на Jorgobe, на Wooden spoon. Влюбена съм и в трите, особено в Saff, до толкова, че си поръчах и тяхната кутия за 8-ми март. Кожата на лицето ми се промени драстично в положителна посока. Радвам се, че имаме толкова добри и конкурентни български брандове.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 17:50 от bubanka

# 624
  • София
Витамин Ц не се съчетава с  директни киселини, пептиди, ниацинамид и ретиноли. Ресвератрола ще подсили действието на вит. Ц, може да ползвате и серум с ХК
Ниацинамид  и директен витамин Ц не е ок. Ниацинамид и продукт с витЦ си е добре. ✌

# 625
Разкрит е първия продукт fabulois.
Мнения???

# 626
  • Пловдив
Разкрит е първия продукт fabulois.
Мнения???
Аз съм много доволна. Оставя мазен филм след изплакването, ако не се ползва с друг продукт, но с всички почистващи продукти на маслена основа е така. Аз го съчетах прекрасно с мицеларното желе (не помня вече от коя кутия 😀). Но не бих си поръчала цяла кутия заради него, защото се затрупах с козметика.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 08:47 от bubanka

# 627
  • София
Оп, нали знаете кой ще поръча кутията!😅

# 628
Какво Ви е мнението за тази кутия и тези лосиони?

# 629
Какво Ви е мнението за тази кутия и тези лосиони?

Имам последната кутия с антицелулитния крем, но не мога да кажа нищо за него. Всички гланцове са много хубави - хидратират, дълготрайни са и цветовете са универсални.

Общи условия

Активация на акаунт