Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
Какво е PINK?

# 632
Аз поръчах Lady box. Чакаме в офис на еконт и утре ще я взема и ще ви кажа какво има вътре 🤗

# 633
  • София
На мен не ми е известна тази кутия NL, продуктите също. Но като питате за нещо моля да давате поне линк за да може да се разгледа, че със скрийншот не е удобно.

А тази реклама на Лейди бокс за мен е подвеждаща. Първо пишат за продукт на Victoria's Secret И Pink, a после пишат "или". Последно?

# 634
Кибрит са разкрили основната съставка на 2 продукта:

🌴Лятото носи ухание на екзотично #какаово #масло, а в твоята кутийка за юни ще откриеш 2️⃣ продукта с тази любима съставка. 🙈

💃 Освен пленителен аромат, който те кара да се чувстваш страхотно, какаото е:

😊 чудесна храна за кожата
💦 отлично овлажняващо и успокояващо средство
🌱 подхранва в дълбочина и ускорява регенерацията
✨ поддържа оптималното ph и придава на бляскав вид на кожата

🌞 Където и да приключенстваш този сезон със сигурност ще се радваш на слънчеви дни...
🎒 Ето защо сме ти приготвили кутия, която да вземеш със себе си на всяко свое пътешествие!

🏖️ Потопи се в мечтаното лято заедно с нашето издание за юни...

# 635
Сигурно ще е нещо на Cocosolis, масово ги пуснаха и по др кутии.

# 636
Любимата ми корейска марка Blithe, ще е в My Full Box през май. Пресованите им серуми са вълшебни.

# 637
  • София
Аз поръчах Lady box. Чакаме в офис на еконт и утре ще я взема и ще ви кажа какво има вътре 🤗
Ама те ги изпращат началото на месеца...

# 638
Явно е друга кутия хммм 🤨. Помислих че е тя, понеже е с най ниска цена, и пратката ми е 23 лева. Моя греша извинявам се.

# 639
  • София
Разкрит е първия продукт fabulois.
Мнения???

Не се бях заглеждала подробно в кутиите им досега. Сякаш не ме грабват продуктите като за цената на кутията. Ще изчакам да разкрият още нещо.

# 640
Марви са писали в Инстаграм, че прекратяват изданията Марвитал Бокс и ни благодарят.

# 641
Много неприятно….изключително много харесвах кутията..

# 642
  • На изток от Рая
Момичета, аптеки Марви приключват със сезонните издания, вече няма да предлагат Марвибокс, споделиха пост във фейсбук…
Техните кутии ми бяха любими, с такова нетърпение ги чаках…

# 643
  • София
Ееее, доста жалко. Sad

# 644
Много разочароващо наистина. Бях решила юни само Марви да взема😔

Общи условия

Активация на акаунт