Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Тази втората кутийка много ми прилича на body butter от flora’s secret. Една много любима моя марка Heart Eyes

# 662
  • София
Имам усещането, че и този слънцезащитен ще е ужасно труден за разнасяне, като миналогодишния на Кибрит. 🙄

# 663
На кутийката пише 28.05. Явно ще разкрият и вторият продукт. Според мен е нещо на so simple. Кутийката много напомня тази на маслото с кафе, което беше в мартенската на Good box.

# 664
  • София
Жалко, надявах се да е по-голям размер слънцезащитата. Трябва ми за тяло

# 665
Здравейте,
Някой дали е поръчал кутията на Secreto Box, мернах я, че е нова, но нямам представа какво точно представлява, май няма още нито разкрита, тази им е първа.

# 666
kibrit_bg 🌞SNEAK PEEK🌞 През #юни те очаква екзотична комбинация от кокос и какао в слънцезащитния лосион за тяло на стойност 58 лева от швейцарската марка @puru.ch 🇨🇭🥥

💃 Нека ти разкажем за страхотния натурален бранд, в който сме сигурни, че ще се влюбиш, защото:

🥇 лосионът печели златен медал в International Organic Awards 2020
🌿 съдържа само 7 нежни съставки, сред които какаово, кокосово масло и облепиха
🦋 текстурата е лека и не оставя следи
🐳 водоустойчив и подходящ за всеки тип кожа
🦩 подхранва и овлажнява, а кожата остава невероятно мека

🧜‍♀️ Знаем, че си мечтаеш за кожа, която да блести красиво под слънчевите лъчи, ето защо избрахме за теб продукт, който ще те защити и накара да се чувстваш чудесно... 👙

🤫 А можеш ли да познаеш какво още сме скрили на снимката?
😎 Подсказваме ти, че е нещо, с което ще се насладиш на пълноценна слънчева грижа...

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:05 от babyesi714

# 667
Ох поръчах Кибрита! Нямам спирка просто! Привлича ме слънцезащитния и искам да го пробвам. Това в кутията е възможно да е крем дезодорант на същата марка.

# 668
Обичах, май няма, но защо не поръчваш Nailbox?  Аз вече съм само на нея, не че имам нужда 😉
Нещата за маникюр предпочитам да си ги избирам сама май 😃 иначе е интересна, може и до нея да стигна

# 669
То и аз си ги избирам, поръчвам заради тръпката от изненадата 😃
На мен също ми се иска да поръчам новия Кибрит, но ще поизчакам.

# 670
Много ме е яд. Кибрит ще дойде след като съм се върнала от море 😞

# 671
Кога се очаква да пристигне Кибрит?
Че я гласа за подарък за р.ден, а и за себе си де Simple Smile

# 672
Кога се очаква да пристигне Кибрит?
Че я гласа за подарък за р.ден, а и за себе си де Simple Smile

15-19 юни

# 673
Момичета, какви са ви предположенията за Кибрит? Единият продукт е ясен, другите според мен ще са слънцезащита за коса, крем за крака, ластик за коса( крънчи)..

# 674
  • София
Скрънчи Simple Smile

Иначе бая ще ги забавят юнските кутии, трябваше по в началото на месеца да ги пуснат, аз ще съм на море точно тогава.

Общи условия

Активация на акаунт