Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 131
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
🍭 SNEAK PEEK 🍭 През Юни в BelleBox ще откриеш уникалния коректор Lasting Perfector с Алое Вера и Витамин Е от @iconamilanomakeup 😍 В кутията те очаква и обожаваната палитра Empire от @makeuprevolution 🎨 включваща 15 наситени нюанса за всяка твоя лятна визия ☀️
💛 Бъди готова и за ударна доза вълнения, защото през Юни ставаме на 3 🎉 и сме подготвили страхотни подаръци за всеки ден от рождения ни месец 🎁
Скоро ще ти издадем повече, а дотогава споделяме с теб още за съдържанието на юнската кутия 👀
#SpoilerAlert🚨 Освен горните два продукта в BelleBox 'Юни' те очакват и
👄 Нежно матово изкушение за неустоими устни
🇰🇷 Вълнуващ skincare продукт от Корея, обогатен с чаено дърво и кора от върба
✨ Best-seller комплект от 3 стъпки, с който да се погрижиш за кожата си
🍊 Комплимент от @ikarov_natural_cosmetics с хидратиращ ефект и естествен аромат на роза и портокал
🚚 Кутиите тръгват към Belles на 7-ми Юни 📦
💙 Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт 👉🏽 www.bellebox.bg 👈🏽 и да получиш първата си кутия през Юни

Офертата SKIN+ ПЪЛНА ГРИЖА И СУПЕР ЛУКС е отново налична в Pick N Dazzle, но за по-малко от 24 часа.

# 646
Хареса ми Белбокс и поръчах. ❤️

# 647
Отново страхотна аааа! Гууд бокс до сега не са ме разочарова ли и за миг. И лятната си поръчах и тя е страхотна!

# 648
И аз току-що взех Good box. Не съм особено впечатлена.

# 649
Ооо чаках да я видя. Гуудбокс.
Пас съм!
Добре че имам все още спирачки иначе меко казано щях да съм се заринала.

# 650
  • София
Този тонер го имам от Кибрит. Още не съм го почнала.
Моята кутия ме чака в Еконт. Simple Smile

# 651
  • Варна
Благодаря за снимките , аз не поръчах заради антицелулитния, иначе другите неща ми харесват 😏

# 652
Благодаря за снимките, ,аз бях отпуска и им писах малко да ми забавят поръчката и най-вероятно утре ще я получа. Дебнех тук някой да качи снимките.
На мен ми харесва - всичко ще се ползва, но вероятно през следващите месеци ще съм пас с всички кутии, че така рязко се изтрелях предния месец, няма да казвам колко кутии поръчах, че ме е срам и вече се заринах с козметика. Като поизмажа всичко, тогава пак. Твърде много ми станаха и душ геловете и лосионите за тяла и т.н.

# 653
Има ли кутия наподобяваща Марви? Иска ми се да намеря заместител, но не виждам нещо,което да ми допада на първо четене..

# 654
Обичах, май няма, но защо не поръчваш Nailbox?  Аз вече съм само на нея, не че имам нужда 😉

# 655
И аз имам тонера от Кибрит Joy
Защо поръчах Joy
И миналия месец се питах същото...

# 656
Спрейчето в Гудбокс какво е? За тяло или лице?

# 657
И аз възобнових  BelleBox, харесвам палитрите на Revolution, а тази ми се вижда добра като цветове. Мен малко ме е яд за  GoodBox точно заради тонера, понеже на мен лично много ми допадна.

# 658
  • Пловдив
Някой би ли качил описанието на Гудбокс?
Че моята явно няма да дойде днес, а ми е чудно спрея какво представлява 😟

И защо няма нищо за пийване 😇

# 659
Спреят е кератинов за коса Simple Smile
Някой би ли качил описанието на Гудбокс?
Че моята явно няма да дойде днес, а ми е чудно спрея какво представлява 😟

И защо няма нищо за пийване 😇

Общи условия

Активация на акаунт