Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 54 304
  • 738
  •   2
Отговори
# 690
Тези сенки и аз ги имам,не са лоши,трайни са.

Това са суочове на сенките

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 23:57 от marga1977

# 691
Аз пък имам това

Вместо серум

# 692
Тези сенки и аз ги имам,не са лоши,трайни са.
Замислям се дали да не поръчам Simple Smile
Лилавото ми ходи, прави очите ми по-зелени, но не съм се гримирала с лила от студентските години Simple Smile
Имам една съвсем нова лилава палитра на UD ще сравня цветовете и тогава ще реша.
Корейските шийт маски в действителност ли са така ефективни за хидратация?
На мен ми е много неприятно да ги ползвам, лигави са... Имах една от lookfantastik с форма на диня, сигурно цяла година стоя преди да я използвам. Не мисля че имаше особено голям ефект от нея.
Кибрит са разкрили 2рия продукт

# 693
Коректорът, който е разкрит в Беллебокс, дали си заслужава?

# 694
Аз пък имам това

Вместо серум

Притеснителен е, по-скоро, срокът на годност - август 2020?

# 695
Аз пък имам това

Вместо серум

Притеснителен е, по-скоро, срокът на годност - август 2020?

Предполагам, че е дата на производство

# 696
  • София
Кибрит разкри и втория продукт, аз съм доста доволна!

# 697
Буквите MFG посочени на опаковката са "Manufacturing Date" в превод "Дата на производство".
anbibian аз пък нищо лилаво не виждам в палитрата... Thinking
Наистина в описанието пише за единия цвят:
"rich cherry brown matte"
https://www.bellapierre.com/brown-eyed-girl-palette.html

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:42 от jazzzzy

# 698
Познат ли Ви е продукта? Не съм ползвала нищо от марката. Още се колебая. Чудя се какво друго са подготвили.

# 699
  • София
Този продукт конкретно не съм, но други на марката - да, хубави са. Simple Smile

# 700
От предна кутия имам такъв с кафе антицелулитен, мирише много хубаво, но не е удобен за нанасяне. Аз поръчах Кибрит и сега се чудя, за слънце ползвам само за лице..

# 701
  • София
Днес успях да си взема майската кутия на MFB

Харесват ми продуктите! Мисля, че всичко ще ползвам. Само палитрата със сенки не знам дали ще ползвам. Хубава е! Имам други палитри. Ще преценя. Simple Smile
Някой отвори ли спиралата!? Ползвахте ли я вече? Първи отзиви за нея?!  Сега няма да я отварям, защото други спирали ползвам.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 18:23 от Amiamo

# 702

Някой отвори ли спиралата!? Ползва ли я вече? Първи отзиви за нея?!  Сега няма да я отварям, защото други спирали ползвам.

Аз я ползвах днес, но не ми допанда. Няма особен ефект от нея. А и е нетрайна ми се струва.
От сенки както казах неразбирам, но все пак ще споделя мнение. Не ми харесаха и те. Имат странна консистенция сякаш и са ронливи.

# 703
Буквите MFG посочени на опаковката са "Manufacturing Date" в превод "Дата на производство".
anbibian аз пък нищо лилаво не виждам в палитрата... Thinking
Наистина в описанието пише за единия цвят:
"rich cherry brown matte"
https://www.bellapierre.com/brown-eyed-girl-palette.html
На моя телефон лилава я видях, но като гледам суотчовете си е баш кафява. Зарината съм с кафеви сенки. В понеделник ще ми я донесат.
Преди имаше качена снимка на палитрата, сега не я виждам. Виждам само суотчовете.
Познат ли Ви е продукта? Не съм ползвала нищо от марката. Още се колебая. Чудя се какво друго са подготвили.
Аз харесвам маслото с кафе от Goodbox март, която все още е в продажба. Толкова ми харесва + кофеиновия шампоан, че вече имам втора кутия Joy

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 17:58 от anbibian

# 704
Продуктите от fabulous box

fabulous_box.bg ☀️☀️💐Специално за вас, избрахме продукти, с които да се погрижите за вашето лице за предстоящите горещи дни.Обща стойност на продуктите над 100лв. Ето и какво ще намерите в изданието за юни:
❤️Почистваща кърпичка за лице на @dony_cosmetics @dony_vasileva
Почистваща кърпа за лице, която премахва замърсяванията от градската среда, остатъците от грим и повърхностния слой на мъртвите клетки.
🤩Лист маска за лице с Червена боровинка за нормална към суха кожа на @taotacom @bio.vegane
Концентрирана доза грижа с моментален ефект за интензивно хидратирана и подхранена кожа. Минимизира сухите участъци и неприятното усещане за изпънатост. Лист-маска от нетъкана целулоза (подходяща и за чувствителна кожа и e 100% биоразградима)
😍Спирала за интензивен обем и невероятно дълги мигли на Grigi
Със силиконова четка, която не позволява на миглите да се слепват , придава им перфектна форма и наситено черен цвят. Съдържа Арганово масло, което подхранва и възстановява миглите, прави ги здрави и еластични.
💓Хидратиращ дневен крем Pirin Dream @bodi_beauty
Нежният и ефирен дневен крем предоставя на сухата кожа оптимална хидратация през целия ден.
😇Измиващ гел за лице Anti- Pollution на Dr.Scheller @taotacom
Измиващ гел за лице с екстракт против градски замърсявания. Изчиства цялостно порите и създава приятно свежо усещане.
🐝🐝Ефективно масло за почистване на грим на @lumibeebulgaria
Подходяща за всеки тип кожа, без усилия премахва грима.Оставя кожата еластична, мека и хидратирана.

Общи условия

Активация на акаунт