Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 54 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Поръчах лятната кутия на Good box заради кокосолис 😁 Скъпичка ми е малко, но отдавна искам да пробвам нещо на кокосолис,  но все не ми се даваше 46 лв с доставката за 110 мл. За 52 лв си струва, защото другите продукти ми излизат  5-6 лева - далаверка 🤣 Любопитен ми е този крем или масло със златните частици, някой пробвал ли го е ?

# 706
Аз ползвах крема, харесва ми защото не боядисва дрехите и придава приятен златист цвят без да е натрапчиво лъскаво на моята кожа, а от кутията на good box ще ползвам всичко с удоволствие

# 707
Goodbox кога традиционно разкриват първия продукт?

# 708
Goodbox кога традиционно разкриват първия продукт?

През май месец го разкриха на 7ми. Какво мислите за летните кутии на Руми Илиева?

https://shop.fitnesinstruktor.com/specialni/summerbox/?utm_sourc … rDimova2_01062021

# 709
  • София

Мисля, че са скъпички на фона на кутиите, които сме свикнали. Имам няколко от нейните продукти и не са лоши иначе.

# 710
Момичета, искам да ви споделя на какво попаднах днес в Инстаграм. @bubulincas - https://instagram.com/bubullincas?utm_medium=copy_link аптека са, правят си козметика, но по-интересното е, че имат кутии, които малко наподобяват Марви. Последната е с витамини, шампоан, кремчета. Ще изчакам юнската да видя какво ще има, казаха, че на 10 някъде ще пуснат новата кутийка. Понеже Марви вече няма да пускат кутийки, сметнах, че за някого може да е интересно 🥰

# 711
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0920207 … 82&lang=bg-BG
Тези маски струват ли си паричките? Изброих 7 бр. за 35 лв. и им се чудя.
Има ли някой, който е ползвал този продукт? Имах негова мостра от кутията ми pickndazzle, миризмата ми е много позната, обаче не мога да се сетя на какво ми мирише, някой може ли да помогне?

Имам и въпрос за МФБ, когато изберете кутия 9 продукта нали може да замените до 2 от тях с продукти от други категории, обаче може ли да изберете продукит от 6 или 3 кутиите защото гледам че там са различни. Примерно вместо продукт за коса да си взема крема на Боби Браун?

# 712
Момичета може ли да ми препоръчате някоя от кутиите за подарък. Видях, че има поръчани на goodbox доволни ли сте и дали вариант 1 (cocolis шоколад ) или вариант 2 с манго е по-добър?😊

# 713
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0920207 … 82&lang=bg-BG
Тези маски струват ли си паричките? Изброих 7 бр. за 35 лв. и им се чудя.
Има ли някой, който е ползвал този продукт? Имах негова мостра от кутията ми pickndazzle, миризмата ми е много позната, обаче не мога да се сетя на какво ми мирише, някой може ли да помогне?

Имам и въпрос за МФБ, когато изберете кутия 9 продукта нали може да замените до 2 от тях с продукти от други категории, обаче може ли да изберете продукит от 6 или 3 кутиите защото гледам че там са различни. Примерно вместо продукт за коса да си взема крема на Боби Браун?

Относно кутията с маските , Boxywow и  Ladybox  имат кутии с по 10 корейски шийт маски за 20 лв. Доста по-изгодно е.

# 714
  • София
anbibian, мисля, че е висока цената за маските. Купих кутия на Boxywow  с 10 маски на по-ниска цена. И бонус 2 маски заради забавяне на изпращане на пръчката. Та в магазин са  по 3лв.и стотинки за маска.

# 715
Благодаря Heart
Поръчах от ladybox, другата беше изчерпана.

# 716
Получих си лятната кутия на Good box и давам отзив. Маслото на brave new care е разкошно, много хубав аромат, леко е и не блести натрапчиво, за море или след плаж ще бъде перфектно на тен. Кокосолис ми хареса, мирише на чисто какаово масло, май със същия успех можете да си направите и сами такова като смесите какаово,  кокосово и др. масла. Май е прехвалено и не си струва 41 лв. - лично мнение и не бих си го взела, ще си ползвам бутилката, защото ми харесва и ще си забъркам "ново" 🤣 Душ гела също е много приятен с хубав летен аромат и ще си го ползвам с кеф. Серума също е хубав и ще видя как ще се отрази на кожата ми занапред. Скраба с кафе е уникален с разкошен аромат - хареса ми много. Маската не съм ползвала все още. Лосиона за тяло също е много хубав с лек аромат и омекотява добре кожата.  Имаше мостра на cocosolis aloha - за мен това е обикновено кокосово масло, имам вкъщи и не намирам разлика НИКАКВА. Доволна съм от всички продукти и ще ги ползвам с удоволствие и дано съм била полезна за тези, които се чудят 🙂

# 717
  • София
Аз се чудя още. Simple Smile Точно, защото и аз си мислех, че маслото е просто какаово масло, а другото с манго го имам. Ако знаех, че ще са тези продукти точно в GoodBox, щях от PickNDazzle да не взимам мангото, а маслото за стрии, но...

# 718
Аз се чудя още. Simple Smile Точно, защото и аз си мислех, че маслото е просто какаово масло, а другото с манго го имам. Ако знаех, че ще са тези продукти точно в GoodBox, щях от PickNDazzle да не взимам мангото, а маслото за стрии, но...
Ами за мен си е чисто какаово масло смесено с кокосово и витамин Е. Ползвам и какаово и кокосово масло и не виждам разлика. Aloha особено е абсурд да дам тези пари като видях тестера. И сама мога да си направя същите масла за много по-малко пари. Като дойде кутията в бутилката стои твърдо точно като моето какаово масло и за мен е прехвалено и неоправдано за тези пари. Иначе не съжалявам за кутията , защото отдавна исках да видя тези прословути масла на кикосолис. Общо взето всичко ми хареса 🙂

# 719
Днес взех кутията на My full box за месец май. За първи път поръчвам тяхно месечно издание. Повечето от продуктите са на корейски марки - Blithe, OhK! , Dr.Belmeur, маски на Missha, Tonymoly, повечето от които не са ми известни, но много се надявам да ми харесат. Разгледах описанието на продуктите и снимките, които Вие сте качили. Виждам, че слагат различни продукти в месечните издания. От серумите на Blithe моят е Tundra Chaga, сенките на Bellapierre са от кафявата гама, а от продуктите на OhK! - нощен крем с лавандулово масло и масло от ший. Като подаръчета са ми сложили 2 броя емулсия от по 6мл на Dr.Belmeur.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 16:01 от CatherineV

Общи условия

Активация на акаунт