Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 54 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Явно има някои различия в съдържанието. Аз моята много набързо я погледнах. Довечера ще гледам да я снимам.

# 721
CatherineV моята кутия е абсолютно същата. Още нищо не съм пробвала от нея, но заради нея си прескочих абонамента за английската Roccabox за юни - там са абсолютно същите сенки.

# 722
За юни от My Full Box са обявили, че в кутията ще има натурална козметика. https://myfullbox.com/my-full-box-redovno-izdanie-za-meseca?product_id=200
Издадената марка е японска - boscia. Някой има ли впечатления? Звучи ми много интересно. https://www.boscia.com/shop/index.php

anbibian ти до превозвач ли поръчваш  Roccabox? Аз се отказах от lookfantastic и сега се чудя с коя английска кутия да разнообразя?

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 17:08 от jazzzzy

# 723
  • на земята
Някой получил ли е My ColorFULL Box,специално издание,предната беше с Корейска козметика. В тази  какво ли ще има,има издадени някои марки.

# 724
В пост # 416
10 май 2021, 16:14 ч.
Има снимка

# 725
  • София
Не са български, но има безплатна доставка до адрес в U.K и оттам с превозвач - кутии с лакове и инструменти за nail art на MeeBox по 12 £
https://meebox.co.uk/collections/all

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 00:22 от Vesika

# 726
За англ.кутии препоръчвам Рокабокс,по-евтина е е не отстъпва по качество на ЛФ,аз бях абонирана за първата половин година.Глосибокс е ок,но залагат повече на грим продукти.Лично аз съм абонирана за vegan kind box.

# 727
тема за чуждестранни кутии:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1122991

# 728
Доволни ли сте от спиралата на Bellapiere? Всички спирали от My fullbox, които пробвах се отбелязват на горния клепач и се размазват. Но и миглите ми са доста дълги и това допринася.

# 729
Кибрит разкриват ли продуктите и мога ли да я поръчам след като ги видя ?

# 730
Разкриват само един-два, които се водят 'героите' на кутията.

# 731
Този месец мисля да се въздържа от Кибрит. Интересен ми е цветния елемент, но от другите продукти нямам нужда. Кремът на So simple изглежда приятен като състав, но ми се струва, че ще е труден за ползване. Какъв мислите е продукта за коса?

# 732
За юни от My Full Box са обявили, че в кутията ще има натурална козметика. https://myfullbox.com/my-full-box-redovno-izdanie-za-meseca?product_id=200
Издадената марка е японска - boscia. Някой има ли впечатления? Звучи ми много интересно. https://www.boscia.com/shop/index.php

anbibian ти до превозвач ли поръчваш  Roccabox? Аз се отказах от lookfantastic и сега се чудя с коя английска кутия да разнообразя?
Да, превозвач.
Не е вярно, че Roccabox е по-евтина. С доставката е 13,95, докато с 12 месецен абонамент lookfantastic е 13 паунда.
Вече се претрупах с козметика, затова ще чакам да видя какво има по кутиите /български и английски/ и нищо не поръчвам преди това Close
Разкриват по два продукта, може да ги видиш тук ако следиш темата или в профила на Кибрит във Фейсбук и Инстаграм. И Кибрит и Гудбокс имха налични кутии след като мина предния месец При Кибрит в началото пишеше изчерпана, но според мен това е докато разпратят абонаментите и хората си ги получат, след което пускат в продажба останалите/върнатите/отказаните кутии и тогава вече може да купиш кутия като знаеш точно какво има в нея.
При Гудбокс наблюденията ми от последните 2 месеца са, че винаги има налични кутии, дори в момента може да се поръчат Март и Май.
За Кибрит нямам такива дълги наблюдения, последния месец майската кутия беше за кратко налична. Трябва да се следи.
Ще споделя впечатленията си от двата слънцезащитни крема за лице, които получиших с Кибрит и pik and dazeling
И двата не са моите. В началото този от Кибрит ми допадаше, но тъй като едновременно със сълнцезащитния смениш и серума за лице не беше съвсем ясно от къде идва този неприятен ефект след като си нанеса фдт отгоре, мисля че е от крема. Ще го пробвам с други фдт докато намеря някой с който не се "бори", за да мога това лято да го ползвам, но не бих го купила отново. Преди използвах крем на Filorga, който за мен си беше отлична база за грим. Този не ми харесва.

Другият е този и той не ми харесва, супер мазен ми идва, буквално оставя един мазен филм въху кожата ми. Не съм сигурна дали дори на плажа искам да се мажа с него, не ме кефи идеята да ми лъщи лицето като намазано с олио. По-скоро ще отиде в раницата ми за ежедневно мазане на деколте и ръце през лятото, дано поне тогава се представи добре, че аз съм алергична и в гардски условия се изривам от слънцето.

В същата кутия с този крем беше и този балсам за устни. Много ми хареса. Кутийката е луксозна с огледало, не ме кефи да бъркам с пръст по кутийки и да си мажа устните, но тук ще се прежаля. Има страхотен аромат, лек цвят почти не забележим и блясък.

От парфюмчетата избрах този. Като човек, който ползва и харесва 3 парфюма на кръст съм приятно изненадана. В началото не ми допадна, но сега съм си го сложила в шкафа на бюрото и ако забравя сутрин да се напарфюмирам се понамазвам с него. Удобно е с ролонче.

# 733
  • София
Ох, аз се предадох и поръчах майската кутия на Goodbox заради кератиновия спрей за коса и тоника за лице. Както и лятната им кутия със слънцезащитния крем. Хич не ме блазнят тези масла за шоколадов тен. Лятната я взех най-вече заради серума за лице и лосиона за тяло. Да видим ще се спогодим ли.

# 734
Good Box ЮНИ е вече тук! ❤
🌞 Всеки месец лято е красив по свой собствен начин. Ярък, свеж, млад #юни е началото на лятото с първите горещи дни, затова и кутията е лятна и носи много лятно настроение. 🌴🌊🥑
‼️През месеците ЮЛИ и АВГУСТ ще се разделим за малко и няма да имаме месечни кутии, затова не пропускайте последната за този сезон кутия - юни!
🍈Подбрали сме 8️⃣ изцяло натурални продукта на обща стойност над 170 лева, които да донесат много настроение и свежест в деня ти.

Добре, че ще се разделим, че вече банкрутирах Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт