Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Някой получи ли си Кибритчето за май?

# 406
  • София
На пик енд дазъл задължително ли трябва да им се потвърди поръчката? Защото поръчах кутията с Авант още преди 6 дена, а няма никакво движение.

# 407
  • София
Аз имам потвърждение, кутията ми р изпратена още на 7ми, а до момента ни вест ни кост от куриера.

Аз имам друг козметичен въпрос - каква е разликата между тоник и мицеларна вода? И двете ги дават за почистване на лицето, но така и не схващам къде се различават.

# 408
Някой получи ли си Кибритчето за май?
Имам имейл от спиди ,че утре ще дойде

# 409
На пик енд дазъл задължително ли трябва да им се потвърди поръчката? Защото поръчах кутията с Авант още преди 6 дена, а няма никакво движение.
В имейла им пише да се потвърди като отговориш на имейла с потвърждавам, кой ти ги чете тия работи, аз не я потвърдих и ми изпратиха няколко дни по-късно имейл да ме питат дали потвърждавам поръчката. Потвърдих я и с нея им казах да ми пратят още една кутия, после получих потвърдителен имейл и за тази поръчка и чак тогава видях, че в него има изрично написано, да се потвърди на имейла. Странна им е праткиката с тия потвърждения, но потвърдих-
Още не съм получила кутиите.
Кибрита също не е пристигнал.
Цитат на: anbibian link=topic=1326940.msg42812365#msg42812365 date=1620628802

[b
Някой поръчва ли е кутия с продукт изненада да каже какво са му сложили вътре?[/b]
На мен ми изпратиха това кремче.
Т.е. в кутията Направи си сам където са продуктите за грижа за ръцете ако избера продукт изненада може да получа и продукт който не е предназначен за ръце, правилно ли разбрах? Ако е така може скоро да поръчам още една кутия. Но лакове, кремове за ръце и маската за ръце не ги искам.

# 410
  • София
Аз имам потвърждение, кутията ми р изпратена още на 7ми, а до момента ни вест ни кост от куриера.

Аз имам друг козметичен въпрос - каква е разликата между тоник и мицеларна вода? И двете ги дават за почистване на лицето, но така и не схващам къде се различават.

Не знам каква е разликата, но дерматоложка преди време ми каза да почиства лицето си само с тоник.

# 411
  • София
Аз приемам мицеларната вода като 1ва стъпка за почистване на лице, последвана от измивен продукт. В последно време обаче предпочитам олио. На тоника работата му не е да почиства, а да достави различни полезни съставки. Затова може и директно да се "наплиска" с ръце. ✌

# 412
Мицеларната водаа, съдържа мицели, изполва се за почистване на грим, след това е хубаво да се измие с вода и допълнителен почистващ продукт, като гел или пяна, както е споменала съфорумката по-горе.
Тоника подготвя лицето за усвояване на последващата грижа, нанася се след измиване на лицето с олио и/или гел.
Аз лично, от както открих двойното почистване с маслен продукт и измивен гел/пяна, забравих за мицеларната вода, но тоник използвам и сутрин и вечер.
Освен това, четох, че някои слънцезащитни филтри /в защитните кремове за лице/ се разтварят единствено с маслен почистващ продукт. /не с мицеларна вода, не с гел/.

# 413
  • София
Мицеларната водаа, съдържа мицели, изполва се за почистване на грим, след това е хубаво да се измие с вода и допълнителен почистващ продукт, като гел или пяна, както е споменала съфорумката по-горе.
Тоника подготвя лицето за усвояване на последващата грижа, нанася се след измиване на лицето с олио и/или гел.
Аз лично, от както открих двойното почистване с маслен продукт и измивен гел/пяна, забравих за мицеларната вода, но тоник използвам и сутрин и вечер.
Освен това, четох, че някои слънцезащитни филтри /в защитните кремове за лице/ се разтварят единствено с маслен почистващ продукт. /не с мицеларна вода, не с гел/.

Благодаря!
И аз имах подобни разбирания, но бг етикетите в дрогериите ме объркаха. Сега съм си навила на пръста да доизразходя една бебешка мицеларна вода, която няма край и също винаги гледам да я изплакна след нанасяне. Но пък е бебешка и никъде не пише да се плакне.

Извинявам се за офтопика!

# 414
Задава се лятна кутия от Goodbox

# 415
  • София
Аз продължавам да се надявам   Wooden spoon да изникне в някоя лятна кутия. Не искам Cocolis. 😏

# 416
  • София
Ето я и моята Colorfull box, харесва ми, всичко ще ползвам (четката ще я ползвам за глитъри при лакиране) . Червилото е любимият ми нюд розово-кафяво, лакът - тъмно лилав, сенките са кафяви, кремът за ръце е много хубав.

# 417
Вижте на какво попаднах
http://artkidbox.com/porachka/%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d1%87%d0% … 1%8f-art-kid-box/
Това е творческа кутия за деца.
Вече и аз не помня от къде какво поръчах и сега ми дойде известие на Спиди и като пуснах в гугъл името на фирмата пратката се оказа от МФБ но ми излезе и този сайт, който също е техен.
Интересно е, ако имате деца може да погледнете Simple Smile

# 418
В имейла им пише да се потвърди като отговориш на имейла с потвърждавам, кой ти ги чете тия работи, аз не я потвърдих и ми изпратиха няколко дни по-късно имейл да ме питат дали потвърждавам поръчката. Потвърдих я и с нея им казах да ми пратят още една кутия, после получих потвърдителен имейл и за тази поръчка и чак тогава видях, че в него има изрично написано, да се потвърди на имейла. Странна им е праткиката с тия потвърждения, но потвърдих-
Още не съм получила кутиите.
Кибрита също не е пристигнал.
Цитат на: anbibian link=topic=1326940.msg42812365#msg42812365 date=1620628802

[b
Някой поръчва ли е кутия с продукт изненада да каже какво са му сложили вътре?[/b]
На мен ми изпратиха това кремче.
Т.е. в кутията Направи си сам където са продуктите за грижа за ръцете ако избера продукт изненада може да получа и продукт който не е предназначен за ръце, правилно ли разбрах? Ако е така може скоро да поръчам още една кутия. Но лакове, кремове за ръце и маската за ръце не ги искам.
Да, пращат и различни продукти от тези за ръце.

# 419
Ето я и моята Colorfull box, харесва ми, всичко ще ползвам (четката ще я ползвам за глитъри при лакиране) . Червилото е любимият ми нюд розово-кафяво, лакът - тъмно лилав, сенките са кафяви, кремът за ръце е много хубав.

И аз получих моята кутия, но съм на работа и не мога да я снимам. Много ми харесва, червилото мисля че е в същия цвят, но сенките и лакът са различни, както и кремът за ръце ( моят е с маслината). Доволна съм, въпреки че се чудех между тази кутия и грим кутията на pick n dazzle, някой ако я има моля за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт