Абонаментни кутии в България - Тема 16

• 55 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
🌞#Fancybox  Summer Edition е тук и те очаквам.
🦩В нея ще откриеш 1️⃣3️⃣ продукта специално подбрани за теб.
☀️Слънцезащитен крем за лице предпазващ от градско замърсяване SPF 50 City Cocoon BG ⛱
🌾Вода от лайка City Cocoon, 100% чиста City Cocoon BG използва се за тонизиране и успокояване на кожата 🏖
🍓CB&CO HAIR & BODY OIL WITH STRAWBERRY & VANILLA Cougar Products Ltd подхранва и хидратира косата, като същевременно овлажнява кожата.🧚‍♀️
🍫#Chocolate Espresso Body Butter Bar #Sknfed  - ексфолира и подхранва кожата.
👀Хидратиращ серум за лице @evolueskincare
🏝Стягащо масло за тяло Ikarov  масла от черен пипер и пачули - има детоксикиращо действие благодарение на маслото от черен пипер ❤️
💄#Червило
👁#Сенки за очи - три различни цвята
👁#Спирала Stipped Black
👄#Молив за уста
👩Руж

За тази кутия какви са ви мненията относно продуктите? Благодаря!☺

# 571
+1 за отзиви звучи много интересна кутия.

# 572
Слънцезащитния го имаше в Гуд бокс мостричка и беше много приятен, звучи примамливо кутията
🦩В нея ще откриеш 1⃣3⃣ продукта специално подбрани за теб.
☀Слънцезащитен крем за лице предпазващ от градско замърсяване SPF 50 City Cocoon BG ⛱
🌾Вода от лайка City Cocoon, 100% чиста City Cocoon BG използва се за тонизиране и успокояване на кожата 🏖
🍓CB&CO HAIR & BODY OIL WITH STRAWBERRY & VANILLA Cougar Products Ltd подхранва и хидратира косата, като същевременно овлажнява кожата.🧚♀
🏝Стягащо масло за тяло Ikarov  масла от черен пипер и пачули - има детоксикиращо действие благодарение на маслото от черен пипер ❤
💄#Червило
👁#Спирала Stipped Black
👄#Молив за уста
👩Руж

# 573
Някой пробва ли вече нощната маска на Авант? Снощи се намазах и усетих лек сърбеж и веднага я измих. Май не е мн нормално. До сега не съм имала реакция от някаква козметика.

# 574
  • София
Слънцезащитния го имаше в Гуд бокс мостричка и беше много приятен, звучи примамливо кутията
☀Слънцезащитен крем за лице предпазващ от градско замърсяване SPF 50 City Cocoon BG ⛱
🍓CB&CO HAIR & BODY OIL WITH STRAWBERRY & VANILLA Cougar Products Ltd подхранва и хидратира косата, като същевременно овлажнява кожата.🧚♀
🏝Стягащо масло за тяло Ikarov  масла от черен пипер и пачули - има детоксикиращо действие благодарение на маслото от черен пипер ❤
💄#Червило
👁#Спирала Stipped Black
👄#Молив за уста
👩Руж

Да и на мен ми беше харесал много кремът на Cocoon и мисля да си поръчам кутията. ✌

Janetm, аз съм я ползвала и не съм имала реакции. Аз съм пуснала моята за размяна.

# 575
💄#Червило
👁#Спирала Stipped Black
👄#Молив за уста
👩Руж

Да и на мен ми беше харесал много кремът на Cocoon и мисля да си поръчам кутията. ✌

Janetm, аз съм я ползвала и не съм имала реакции. Аз съм пуснала моята за размяна.

А, защо я разменяш не ти хареса ли?

# 576
  • Варна
Аз тази кутия до сега не съм я поръчвала, но и аз се изкушавам заради крема, който беше мостра в Гуд бокс. Очаквах че те ще си пуснат и пълноразмерен продукт, ама май няма да стане.
Така и не поръчах и брейв ню, имаше намаление, изтървах го, пак ще дебна Simple Smile

# 577
  • София
Janetm,  защото други продукти за нощна грижа оставят кожата ми по-подхранрна и сочна на сутринта. Този не ми е достатъчен.

# 578
Слънцезащитния крем, който получихме от Гудбокс и аз много го харесах, затова най-вероятно ще се възползвам от кутията, макар другите продукти и марки да не са ми познати.
Boxywow са пуснали намаление на последната им кутия, която на мен лично не ми допада и на тази с корейските шийт маски, която пак смятам да поръчам, защото за мен си заслужава. Доколкото разбрах код EP64 или SILVENA03, важат и при намалението.

# 579
  • Пловдив
Good box кога изпращат кутиите?

# 580
Fancy Box много ме изкушава ❤️ май и аз ще поръчам, заради крема на City Cocoon ❤️

# 581
  • София
Само аз ли не пробвам мострите , а ги захвърлям за по-натам? Simple Smile)
Ама щом толкова го хвалите този крем, може и аз да я поръчам.

# 582
Някой пробва ли вече нощната маска на Авант? Снощи се намазах и усетих лек сърбеж и веднага я измих. Май не е мн нормално. До сега не съм имала реакция от някаква козметика.
Аз не съм, но кожата ми не реагира добре на крема на Avant, който беше в една от кутиите на Кибрит. Затова реших и тази кутия изобщо да не я поръчвам. При мен в началото имаше лек сърбеж, впоследствие кожата започна да ми се лющи в областта на брадичката.

# 583
Маската на АВАНТ ми е супер на мен ,дайте линк към фенси бокса ,плз!

# 584
  • София
А тези BoxyWow всеки път обявяват страшни намаления, до 50% и сега влязох да проверя. Кутията с маските - 1 лв, другите по 5 лв. "Страшно намаление". Simple Smile

Fancy Box - https://fancybox.bg/home/191-fancybox-summer-edition.html

Общи условия

Активация на акаунт