Отговори
# 120
Какво стана с криминалето Flushed почнаха директно в офиса , голямо рязане на сцени е паднало

# 121
От къде започваме, къде свърши миналата серия..

# 122
Докато пиша и се увеличават гледащите - над 30 000 гледащи вече. Те Фокс си знаят кой е най-гледаният им сериал в ютуб. Не би трябвало да има объркване. Grinning
Вярно, че завърши на криминалната сцена миналия път. Не се знае какво е станало Joy

# 123
Алекс, изгони ли гостите Joy

# 124
  • София
Нищо не разбирам... не приключихме ли в къщата на онзи, който възкръсна и размахваше пистолет?? И какво общо има това с целувките и близостта?! Grinning

# 125
И аз се зачудих да не съм изпуснала предната серия 😅

# 126
  • Плевен / София
Нищо не разбирам... не приключихме ли в къщата на онзи, който възкръсна и размахваше пистолет?? И какво общо има това с целувките и близостта?! Grinning
Детската мечта на Еда е да живее в каравана....Няма близост, защото Еда е сърдита, че са ги заплашвали с оръжие

# 127
Малко така изведнъж идва всичко. И караваната дойде за секунди

# 128
  • Кърджали
Алекс, изгони ли гостите Joy
Не съм, утре ще си ходят. Гледам от телефона , то и затпва не мога да превеждам, от телефона ми е много бавно и трудно

Постолета снощи бил играчка

# 129
Пъръл пита Еда какво се случва, Енгин също е изненадан. Разказват им за торбичката с желания. Енгин се досети, че и влизането на Ердем в съвещанието е било част от тази торбичка. Серкан имал преглед в болницата

# 130
Това ми хареса:
"Добре, че този сериал го гледаме най-вече заради Еда и Серкан, че ако следяйме логиката и последователността на сериите отдавна трябваше да сме го зарязали"
2,4М

# 131
  • Кърджали
Викат Серкан на изследване в болницата

# 132
  • София
В офиса изглежда мнооого пусто. Grinning

Ясно, Гости, мерси! Разбрах. Като наказание е това “близост йок”.

Да, всичко става много бързо, все едно сме изпуснали началото. Ама нищо де. Разбираемо е предвид обстоятелствата. Simple Smile

# 133
Това ми хареса:
"Добре, че този сериал го гледаме най-вече заради Еда и Серкан, че ако следяйме логиката и последователността на сериите отдавна трябваше да сме го зарязали"
2,4М
Ама така си е... явно заради ситуацията, но много незавършено изглежда криминалето.

# 134
  • Кърджали
Серкан искаше да ѝ каже но се отказа. Предлоби да пообикалт с караваната няколко месеца
Май резултатите от изследванията не са добри. Серкан така заминслено загледа офиса катп излизаше

Общи условия

Активация на акаунт