Отговори
# 135
  • София
Според мен са имали съвсем друг план за този епизод и се е наложило да се пренапише сценарият, да се презаснемат сцени и затова така. Но важното е, че Серкан и Еда са тук, тамам! Heart

# 136
Искат да поживеят в караваната в Егейския район. Серкан искал да бъдат само двамата, далеч от всичко

# 137
  • Плевен / София
34,731 watching now
В ютуб...

# 138
Ох, не се научиха да говорят за важните неща Еда и Серкан, ей. Бърза нашия да ходят с караваната, ама не и казва защо и тя не знае какво да каже.

# 139
Ако помните при падането от яхтата , началото на следващия епизод го снимаха чак след 1 седмица , в което не намирам никаква логика , пак яхти , декори , подреждане на маси , вместо да заснемат всичко на 1 път. Явно и с криминалето така , не са го доснимали , после е нямало как , заради болните.

# 140
Още се липсата и на другите...

# 141
Еда каза, че трудно ще свикнат с този начин на живот
Серкан: Ще свикна с всичко, стига да си до мен. И няма да съжалявам за нищо.
Енгин и Пъръл щели да разберат пола на следващия ден

# 142
  • София
Да, в това и аз не виждам логика. Много по-добре и по-изгодно им е чисто финансово и като ресурс време и хора да заснемат цялата сцена, пък после да я режат както искат. Wink

Ако помните при падането от яхтата , началото на следващия епизод го снимаха чак след 1 седмица , в което не намирам никаква логика , пак яхти , декори , подреждане на маси , вместо да заснемат всичко на 1 път. Явно и с криминалето така , не са го доснимали , после е нямало как , заради болните.

# 143
  • Кърджали
Какво има?
Гледам те
Колко ще продължи това
Завинаги

# 144
Не знам колко е вярна информацията, но в Тик-ток има информация, че епизодът ще е около 80 мин.
Туитърът ми е ...... "изпушил"

# 145
  • София
Много объркани са всички в офиса от действията на Еда и Серкан, както и ние зрителите сме изненадани и объркани от старта на епизода!

Вече 36,829 watching now зрители в youtube!

# 146
Залагам, че бебето ще е момиче 😀

# 147
И според Пъръл ще е момиче

# 148
Как им играят очетата. Ще изнезат тази серия. Карат ме да се усмихвам.

# 149
  • Кърджали
Пъръл казва че сякаш иска да е момиче
Енгин съшо иска момиче

Общи условия

Активация на акаунт