Отговори
# 465
Фокс: Трябва да спрем sck, няма рейтинг, няма реклами, няма пари
Липтон: Дръж ми чаената чанта Joy

# 466
Очакваме скоро ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
Благодаря, момичета, на мен също ми е интересно да се обсъждат и сериозни теми, но понякога предпочитам да замълча и само да слушам/чета.

Ханде и Керем/ Еда и Серкан. 💚

# 468
  • Плевен / София
За рейтинга ако кажа, че подозирах така ще стане, веднъж докато вземе да пада после покачването е трудно, та почти невъзможно - ще прозвучи гадничко, просто ще си замълча Sweat Smile Не съм гледала, но когато мога ще го направя, заради ХанКер. За никого не е тайна, че те са тези заради които продължаваме Heart

Супер_Кате, не че нещо, но отново не те видях в края на епизода. Щом ни лиши от присъствието си и този път на позитивната  нула ѝ липсва вертикалната чертичка ли. Smile

Гости, докъде стигнахме с преговора?
Рождения ден на Робот Болат отпразнувахме ли го. Един от любимите ми епизоди. Вчера доколкото можах да надничам бяхте на тема ревност от различни епизоди, но може и да ми се губят моменти...

Не сме....Бяхме в Анталия....5 серия...

# 469
  • София
Моята фенска интуиция подсказва, че не са заедно. Frowning1

Ето какъв е бил разговорът снощи:
- Керем, ще споделя стори за финала на сезона.
- Добре, Ханде, аз ще се правя на разсеян, за да не заподозрят нещо. Ще го ришерна чак утре, за да си мислят, че съм пътувал и съм го видял, когато съм пристигнал...
- Чаааакай, чакай малко! Пътувал ли каза?
- Ами такова... реших да разпусна малко с момчетата. Нали разбираш? Тъкмо да заблудим хората, че не сме заедно. Аз съм на почивка, ти си в Истанбул.
- Да заблудим хората, така ли?
- Ханде, живот мой, само седмица няма да ме има, после цял живот ще съм твой. Ще ти омръзна...
- Седмица ли каза? В понеделник да си тук!
- Какво ще кажеш, ти да дойдеш в сряда и да се приберем заедно другия уикенд? Ако ни хванат, ще кажем, че сме проверявали места за снимки за новия летен сезон.
- Тази идея повече ми допада. Добре. Но искам да ми звъниш на всеки час по Фейс тайма, тамам?

# 470
  • София
Моята фенска интуиция подсказва, че не са заедно. Frowning1

Ето какъв е бил разговорът снощи:
- Керем, ще споделя стори за финала на сезона.
- Добре, Ханде, аз ще се правя на разсеян, за да не заподозрят нещо. Ще го ришерна чак утре, за да си мислят, че съм пътувал и съм го видял, когато съм пристигнал...
- Чаааакай, чакай малко! Пътувал ли каза?
- Ами такова... реших да разпусна малко с момчетата. Нали разбираш? Тъкмо да заблудим хората, че не сме заедно. Аз съм на почивка, ти си в Истанбул.
- Да заблудим хората, така ли?
- Ханде, живот мой, само седмица няма да ме има, после цял живот ще съм твой. Ще ти омръзна...
- Седмица ли каза? В понеделник да си тук!
- Какво ще кажеш, ти да дойдеш в сряда и да се приберем заедно другия уикенд? Ако ни хванат, ще кажем, че сме проверявали места за снимки за новия летен сезон.
- Тази идея повече ми допада. Добре. Но искам да ми звъниш на всеки час по Фейс тайма, тамам?
Бърборанке, я бързо си признавай това на снимката ти ли си? Че моята интуиция говори друго.

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2554641616342295159/

Изгубване...

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 18:48 от БлагаВест

# 471
На 23 април около 20.30 ч. Ураз Кайгълароолу ще пусне лайф в инстаграм профила си в подкрепа на кампания срещу насилието над деца. В лайфа ще се включи и Керем, както и други известни личности.

# 472
  • София
Линде, иска ми се! Но съм руса... Ако е някоя от вас, да си признава. И тези 64 от нас, отговорили с “да” + Ханде, ще пием по един студен чай “Липтон”. Grinning

# 473

Имаше о лайф с Анъл и Сарп и май и Елчин се беше вмлючила
Тук Илказ (Лейля) ги пита къде са ХанКер

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 19:06 от sani1212

# 474
  • Плевен / София
Изгледах серията до край и мога да кажа, че най ми хареса, когато Серкан опита от амнезията на Еда....Реакцията му въобще не беше спокойна....и "веднага" си искаше старото положение....Дали успя да разбере чувствата на Еда по време на неговата...
Серията за мен беше като  серията - сън в "Забранената ябълка"....нямаща нищо общо с действието до момента и аз можех да си остана с последната сцена от предния епизод....Усещането за финал е все едно и също....

Да споделя нещо....
Скрит текст:
От понеделник ще имам много служебни агажименти и няма да мога да се включвам активно в темата и особено в преговора на епизодите....Ако някой има желание да поеме щафетата, няма да се сърдя Grinning

# 475
  • София
Линде, иска ми се! Но съм руса... Ако е някоя от вас, да си признава. И тези 64 от нас, отговорили с “да” + Ханде, ще пием по един студен чай “Липтон”. Grinning

Бро ,помогни на Керем следващата снимка да е не само от морето ,но и той с морска визия да присъства на нея.Ти можеш да се изтриеш от кадъра да не будиш завист,А иначе продължавай да ни будалкаш с телепатия,ние ще се правим че вярваме.ако избереш  горещо фото за нас.Всички ,даже и почиващата си Ханде ще спечелим.

# 476
Имало е лайф с Анил и Сарп:

# 477
Рейтинга ми е безразличен. На този етап всички от екипа имат нужда от почивка и по скоро ми се гледат Керем и Ханде от реала, а не Серкан и Еда от сериала и да се чудиш кои гледаш в момента.

Мда... Само като си помисли човек... Керем да пропътува толкова километри, от една страна в друга и като един Хамериканец /щото според турците не се вписва в техните представи за техен сънародник - я начинът на говорене няма да харесат, я неговите каузи, които защитава/, да намери любовта си в "родината, която обича"...SmirkSmirk И то със сигурност е имал някакво предчувствие, за да бъде толкова настоятелен, та чак да се обади на Ханде по телефона, за да я "мотивира" да не отказва ролята в сериала... Дали заради това, че е предполагал, че този сериал може да предизвика фурор или пък заради това, че партньорката е достатъчно атрактивна и би желал да играе редом до такава красива, тъжно-непозната, праволинейна и загадъчна дама с очарователна усмивка и пленяващ поглед...  Е, всичко това случайност ли е?! Стечение на обстоятелствата ли е?! Или просто съдба... Та... един въпрос, над който да помислите... Вярвате ли в предопределеността и в  съдбата - в житейски и сериален аспект, и смятате ли, че сте имали в живота си някога такъв тип съдбовна среща....

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 19:41 от mury9

# 478
Аз видях лайфа на Анъл и Сарп, но като не разбирам много... надявах се, че може да излезе превод на английски.

# 479
Аз съм от тези, които не вярват във връзката извън сериала на Керем и Ханде, поне докато не си кажат. Този филм имат/ нямат връзка съм го гледала в Любов под наем / оказаха се стабилни връзки в реала и то от доста години ГГ/, Раннобудна птичка, там истината излезе след края на сериала, щастливи макар и за кратко. Не мисля, че компанията фемили и Ханде ще бъде споделена от Керем бей , ако отидат някъде на екзотична почивка. Макар пък защо не...

И чисто хипотетично, какво ми се иска да гледам в следващия сезон

Няколко месеца по късно. Диагнизата на Серкан не е потвърдена в чужбина. Серкан и Еда, подписват в Париж. Връщайки се в Истанбул, тя разбира че е бременна и така гледа ми се семейна идилия Болат. Колко ще е объркан и взискателен хипохондрика Серкан,  Еда ще я тресат хормони в най висока срепен. Работа, бременност, семейни ангажименти, проблемите на фамилията и приятелите и за разкош някой нов персонаж, но не силно дразнещ. За финал след години Еда и Серкан на същия бряг, където са хвърлени бутилките, децата им тинейджъри ги намират, прочитайки ги откриват какво са искали родителите им, мечтите им, така..

Заблежка: ако някой от екипа на сериала чете да се свърже с мен на лс, имам още идеи, заплащане в натура- Липтон, обичам студен чай, но не понасям праскови за протокола.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 19:55 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт