чакам да видя какво ще излезе от тази морска почивка
по принцип и аз съм песимист , но почнаха да ме разколебават напоследък и затова реших да не отговарям 

Изгледах филма със субтитри и предвид извънредната ситуация и шепата здрави актьори , мисля че нещата са прилични.
Относно въпроса дали има нещо между Керем и Ханде , не мога да отговоря категорично ,затова и отговорих в анкетата с третия вариант.Между много актьорски двойки е имало силна положителна енергия и отлично взаимодействие, пък в реалния живот е съвсем друго. Всъщност добрият актьор трябва да е убедителен, не трябва да му личи играта. От друга страна те са млади , необвързани. Ако мъж като Керем държи в ръцете си такава жена като Ханде, нормално да му минат по- други мисли ,както и на нея и в това няма нищо лошо.Животът си е техен, да го живеят както им харесва.
Ето това е кадъра, който ме залепи за екрана и ме караше да чакам с нетърпение срядата , а после и съботата. За мен беше удоволствие да бъда част от тази прекрасна тема, да общувам с културни и интелигентни хора като всички Вас. Бъдете здрави и до нови срещи през юни! Лека вечер!

100 % Еда . Серкан се е захласнал по нея и не гледа в картите

Препоръчани теми