Отговори
# 480
Феновете са в стихията си Wink

# 481
  • София
Ако Ханде и Керем ги вземат в Саваши. Wink

Да не се настройваме, че са заедно на почивка, защото ще останем разочаровани, мисля... Но снимка на Керем бей по баклава ще получим. Wink

# 482
  • Плевен / София
Феновете са в стихията си Wink

Но за съжаление нескопосан фотошоп...Щом аз с моите очи го "видях"...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 483
Еда и Серкан, сезон 1. 💜

# 484
  • София
Нека тези от вас, които са по-на "ти" с технологиите да разчетат тази снимка от днес.
Набъркано е и името на Ханде.

Тази Сhiara е качила този коментар веднага след снимката

Така че аркадашлар направих емоционална редакция, трябва ли да я споделя след няколко часа или утре bilmiyorum

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 20:16 от БлагаВест

# 485
Аз пък още не съм отговорила на анкетата Joy чакам да видя какво ще излезе от тази морска  почивка Joy по принцип и аз съм песимист , но почнаха да ме разколебават напоследък и затова реших да не отговарям Joy

Отнасно съдбата , да , има до някаква степен предопределеност , но страшно много неща зависят и от нас , всичко е сбор от избори. Може да е съдба да срещнем определени хора, но дали те ще останат в живота ни или ще са само кратка спирка зависи от нас. Вярвам в прераждането и търсенето на душите. Мисля , че вече бях писала затова.

# 486
  • София
Аз съм от тези, които не вярват във връзката извън сериала на Керем и Ханде, поне докато не си кажат. Този филм имат/ нямат връзка съм го гледала в Любов под наем / оказаха се стабилни връзки в реала и то от доста години ГГ/, Раннобудна птичка, там истината излезе след края на сериала, щастливи макар и за кратко. Не мисля, че компанията фемили и Ханде ще бъде споделена от Керем бей , ако отидат някъде на екзотична почивка. Макар пък защо не...

И чисто хипотетично, какво ми се иска да гледам в следващия сезон

Няколко месеца по късно. Диагнизата на Серкан не е потвърдена в чужбина. Серкан и Еда, подписват в Париж. Връщайки се в Истанбул, тя разбира че е бременна и така гледа ми се семейна идилия Болат. Колко ще е объркан и взискателен хипохондрика Серкан,  Еда ще я тресат хормони в най висока срепен. Работа, бременност, семейни ангажименти, проблемите на фамилията и приятелите и за разкош някой нов персонаж, но не силно дразнещ. За финал след години Еда и Серкан на същия бряг, където са хвърлени бутилките, децата им тинейджъри ги намират, прочитайки ги откриват какво са искали родителите им, мечтите им, така..

Този пост на Славена ме подсеща,че можем по неусетно да дочакаме съботите до юни.Както всеки ден преговаряме по един епизод,така и събота може да я определим като ден на свободно творчество.Кой с каквото може да запълни празнината,клипове показващи какво искаме да видим в втори сезон,цитати от лайфове които може да вдъхновят някоя серия,подбрани песни на техни моменти или както  Славена писа сцени в които виждаме Еда и Серкан,тяхното ежедневие,мечти и борби,,

# 487
Чета, че аркадашиште са заедно, а утре и фамилията пристига. Ето в такива моменти малко се разубеждавам, че са заедно. Не знам, то ще се чуе тези дни.

# 488
Добър вечер!
 Gift HeartИзгледах филма със субтитри и предвид извънредната ситуация и шепата здрави актьори , мисля че нещата са прилични.
Gift HeartОтносно въпроса дали има нещо между Керем и Ханде , не мога да отговоря категорично ,затова и отговорих в анкетата с  третия вариант.Между много актьорски двойки е имало силна положителна енергия и отлично взаимодействие, пък в реалния живот  е съвсем друго. Всъщност добрият актьор трябва да е убедителен, не трябва да му личи играта. От друга страна те са млади , необвързани. Ако мъж като Керем държи в ръцете си такава жена като Ханде, нормално да му минат по- други мисли ,както и на нея  и в това няма нищо лошо.Животът си е техен, да го живеят както им харесва.
 Gift HeartЕто това е кадъра, който ме залепи за екрана и ме караше да чакам с нетърпение срядата , а после и съботата. За мен беше удоволствие да бъда част от тази прекрасна тема, да общувам с културни и интелигентни хора като всички Вас. Бъдете здрави и до нови срещи през юни! Лека вечер!

# 489
  • София
Хайде да видим вашите мнения за това, кой печели играта на карти.
Може да се гадае по израза на лицата им или може да се дават свободни предположения.
Моето е: Няма победител и затова следва Балотаж в спалнята.

# 490
Линде Hug 100 % Еда . Серкан се е захласнал по нея и не гледа в картите Grinning

# 491
  • Пришълец
Просто прекрасни Heart

Чета Мери и си мисля, нормално по време на паузата редиците ни да оредеят, но надявам се все пак ще се отбиваме да споделяме по нещо до началото на новия сезон...

# 492
  • София
На картите печели Еда,но в действителност ще спечели Серкан защото ще иска възмездие че го е разсейвала и затова е загубил.Сдве думи печелят и двамата.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 22:21 от Leddel

# 493
  • София
Последните новини около нашето чифте!

Накратко: Те не можаха да избягат от социалните медии!
Поредицата свърши. Очакваната любов най-накрая започна. Керем Бюрсин и Ханде Ерсел заминаха заедно на почивка на Малдивите!

Снощи докато на екрана беше финалът на сезона на поредицата „Почукай на вратата ми“ с участието на Керем Бюрсин и Ханде Ерсел, нашата двойка, отиде на Малдивите, за да облекчи умората от натоварения сериал. Не можаха да избяга от потребителите на социалните медии! „Приятелят ми видя Ханде Ерсел и Керем Бюрсин в самолета на Малдивите!“ Когато споделихме снимката на Малдивите в Instagram, бяхме сигурни за връзката.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 23:19 от БлагаВест

# 494
Друг вариант за шапки:

Общи условия

Активация на акаунт