Отговори
# 495
  • Кърджали
Я да поема щафетата за преговора от Гости. И без това 6та серия на мен ми е една от любимите

На връщане от Анталия.Еда се чувства гузна за случилото се с папараците и спасяването ѝ от Серкан

"Направих го не заради твб, а за теб"

# 496
  • Пришълец
И на мен така, шеста ми е от любимите Heart Eyes

Магия, добри предложения. ” 👒”
 И сега е момента да напомня отново, че ако някой проявява желание да подготви новата тема с готовност преотстъпвам Kissing Heart

# 497
Коментира се в Туитър за някаква снимка, която масово са изтрили вече. Намерих я, размазана е и я поствам. Мислех да не е от някой епизод, но не мога да се сетя. Заключения не смея да си правя. Simple Smile

# 498
  • Кърджали
Първа и последна почивка.

# 499
  • София
Коментира се в Туитър за някаква снимка, която масово са изтрили вече. Намерих я, размазана е и я поствам. Мислех да не е от някой епизод, но не мога да се сетя. Заключения не смея да си правя. Simple Smile

И аз я видях, но вече я няма. Тази снимка е компрометираща от Малдивите. Затова са я изтрили. Но тепърва ще изтичат нови...
Погледни само Керем как се е разсъблякъл по тениска с къси ръкави. В момента в Истанбул си е доста студеничко. Ходят с якета.

# 500
Аз имам друг въпрос 😅 Кой в днешно време има телефон с толкова лошо качество на камерата  ⁉️ Или на фотографът много са му треперили ръцете .😂

# 501
От една страна се радвам, да има доказателство за отношенията им. От друга това рязко и грубо навлизане в личното им пространство не го одобрявам.

Чудя се дали да не я изтрия, не че утре няма да е във всички турски медии.
Качеството на снимката предполагам е било добро, но нарочно е размазано. Thinking

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 23:58 от midnight__sun

# 502
  • Пришълец
Много глупаво ли ще прозвучи ако кажа, че не съм сигурна дали са те Stuck Out Tongue Winking Eye

Сезария, добър въпрос. Joy Но всъщност признавам си случвало се е ако снимам нещо отдалечено и после тръгна да давам в близък план точно такова размазано стои Smirk

# 503
Днес много ще ме мразите, но би било доста наивно от тяхна страна да отидат на място, до което летят Турските авиолинии и да смятат, че няма да се намери някой, който да ги разпознае на публично място, каквото представлява всеки ресторант...

Тази история толкова започна да ми прилича на една друга, че само се моля краят да е различен Hands Pray

# 504
  • София
Аз имам друг въпрос 😅 Кой в днешно време има телефон с толкова лошо качество на камерата  ⁉️ Или на фотографът много са му треперили ръцете .😂

Не си ми виждала моите снимки. Половината са винаги размазани.

Марги ти явно си от тези хора, които трябва да пипнат и тогава да повярват  
А защо да не са те?
Цитат
Много глупаво ли ще прозвучи ако кажа, че не съм сигурна дали са те Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
  • Пришълец
Кате, смея да предположа, че имаш предвид Джан и Демет, не съм гледала нито сериала нито съм толкова наясно какво се е случило между тях извън него. Но сте споменавали сякаш нещо...

За Ханде и Керем, макар напоследък да започнах да вярвам, че са заедно, надявам се само да не приключи там, където е започнало - на снимачната площадка. Smirk

Скрит текст:
Аз имам друг въпрос 😅 Кой в днешно време има телефон с толкова лошо качество на камерата  ⁉️ Или на фотографът много са му треперили ръцете .😂

Не си ми виждала моите снимки. Половината са винаги размазани.
Марги ти явно си от тези хора, които трябва да пипнат и тогава да повярват   
А защо да не са те?
Цитат
Линде, разгадала си ме Joy Наистина съм недоверчива.

# 506
Попадна ми случайно и ми хареса. Simple Smile

Много хора си мислят, че между двама души любовта е достатъчна. Че тя побеждава всичко. Може би да, ако сме на 17. Но всъщност горчивата истина е, че колкото и силна да е една любов, не, далеч не е достатъчна. И тук не говорим за това, че трябва да присъстват доверието, страстта, приятелството, това е от ясно, по-ясно. Тук говорим за нещо друго. Нарича се Посока. Посока, в която трябва да гледат двама души. Виждания за бъдещето, възгледи, намерения, планове. Дори и двамата да искате едно и също нещо, но в различно време, това е в състояние да убие и най-великата любов. Любовта трябва да е като крачките, моите да съвпадат с твоите. Ляв, десен, скорост. И най-вече скорост. Защото, ако единият забави крачката, когато другият се обърне, вижда, че е сам.
Не забравяй, че напред по пътя си можеш да срещнеш някого, с когото да уцелиш своя ритъм. А назад?
Че кой върви назад?

Мария Куртева

Лека нощ! Nature Fireworks

# 507
  • Кърджали
Честнл казано, дали са заедно или не, не ме вълнува толкова, (тъйнде, шом няма вероятност да е с мен🙃😏🙃) въпеки че съм на мнение, че между тях има електричество, достатъпно да захрани мегаполис..Но ако не са заедно, няма да седна да рева.Ако с заедно - да си се грижат един за дуг и да бъдат щастливи. Това дебнене заедно ли са, не са ли, ми е много дразнещо дори. Ако решат да се покажат като двойка, окей, ще и пожелая щастие толкова искремо колкото бих го пожелала нанякой близък. А ако не са двойка им пожелавам да си намерят щастието..

Стори на Неслихан
Въпрос от фен:Какъв е Керем зад кадър.

Отговор от Неслихан: Много палав.Професионалист, умем, креативен. Много го обичам. Радвам се че работихме заедно?

Според мвн, тези двамат трябва да вървт като пакет майка - син. Страхотно си паснаха.

И да се върнем на шеста серия. Веднъж в годината има ден, в който Серкан изчезва бзследно. Никой не знае къде е, какво прави и зашо го няма. Никой освен Селин. Щ разбере ли Еда какъв е този ден на безследнл изчезналият Серкан

Стана дълго, но в скрит текст ще ви пусна 2 страници от книгата, кото последно грабна сърцето ми
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 00:42 от Aлекcандрa

# 508
  • Пришълец
Обърках нещо номерацията на сериите, 6-та не е рд на Серкан, следващата значи беше Smirk

# 509
  • София
За мен няма никакво съмнение, че са заедно. Друг въпрос е какво им е отредила съдбата. Но пък човек не трябва да мисли негативно, дали ще ги бъде или не. Сега се обичат и нека се радват един на друг. Защото никой не знае какво ще му се случи в утрешния ден.

Относно това дебнене, наистина не е приятно. Но пък те са публични личности и няма как да им се размине. Особено при този международен интерес.

Но има фенове, които също не са съгласни с това да им се публикуват лични снимки без тяхно съгласие. Ето една фенка какво пише във връзка с изтеклата снимка от почивката на ХанКер:    "Изтрийте моля !!!! Моля, спазвайте поверителността им. Тази мания е достатъчна. Оставете ги да си починат. Това е техният личен живот!!!"

За сметка на медиите, които не спират да тиражират новината със заглавие в червено:

Заминаха заедно на почивка

Има и едно много кратко видео. ХанКер се виждат на 0:04 - 0:05.

https://www.youtube.com/watch?v=nDwTLn7DtPs

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 04:18 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт