Отговори
# 510
  • Кърджали
Шеста е с рвмонта на къщата с безкрайните искания на певицата и един Робот който колкото и да се прави на железен, вечв е безнадеждно влюбен. 😜. Да, 7ма е с рождения ден на Серкан

Вто, идва Фикрет бей и носи този безкраен списък и молбата Артлайф да го изпълни

# 511
В песента на Емил Димитров " Ако си дал" ", се казва" Ако си враг на клюката, но я повториш дори една секунда дали е трябвало изобщо да се раждаш". И се питам каква е разликата между папарака, който е залягал зад храстите и е писал съчинения по картинка и този, който ги разпространява и въобще им обръща внимание. Права е
била фенката, която призовава просто да се изтрие снимката. Грозно, грубо и нахално е да се бърка в личното пространство на хората, които и да са те.

# 512
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 513
Добро утро, дами! 💙
С пожелание за усмихната и ползотворна седмица! ⭐
Нося гифчета от караваната:
Малките моменти в живота носят най-много щастие.

# 514
# 515
След като видях клипа, разбрах защо снимката, на която се предполага, че са Ханде и Керем е размазана - явно понеже е от видео и няма реална снимка.

Аз лично като видях клипа, не можах да ги позная, защото са в дъното на залата, седнали са на разстояние един от друг, а не както винаги съм свикнала един до друг и освен това не се виждат ясно лица. Може да са те, може да не са.

Не мога дори да проумея как е възможно разни хора да твърдят, че са те и да тормозят и Ханде и Керем и жената, която 100% вече е съжалила, че е качила клипа.

Жената която е постнала клипа е на почивка, обикновена американска туристка, която няма и понятие кои са Ханде и Керем, не гледа сериала, но някой неин познат е видял клипа, споделил го е, след като е решил, че една от двойките в ресторанта са Ханде и Керем и са подложили на тормоз жената.

Обсипали са я с над 100 съобщения. Тя първо помилила, че е спам, че й е хакнат профила, ама отворила 1-2 съобщения и разбрала, че всички питат дали това са Ханде и Керем. Тя разбрала, кои са от интернет и е писала:
1) не знам кои са
2) винаги въм внимателна във видеата да не се вижат лица на хора, защо уважавам личното пространство - без значение известни хора или не

Не мога да кажа дали съм ги видяла, защото
1) не знам кои са
2) не бих споделила снимки разкриващи личен живот на други хора нарочно или не

Моля спрете да ме следвате, ако само това ви интересува. Аз съм обикновен американски турист.

Ако това са наистина Керем и Ханде ми е жал, че не гледат в момента палмите и маймуните, ами цъкат да четат коментари в туитър, някои от които гадни.
Аз на тяхно място направо бих спряла да влизам в социалните мрежи.

Скрит текст:

# 516
Добро утро, романтички! Хубава седмица здраве и късмет на всички Ви!
Искам да обоснова моето гласуване в анкетата. Гласувах за подточка 3. Защото за мен е безсъмнение, че тези двамата са привлечени един от друг, свободни, чувствени, харесващи се ... дано и обичащи се, видно от поднесения ни и завладял ни филм и не само нас, нали!?!
 Моите мисли са насочени поскоро в тава дали Ханде, може да се превърне от Лилит в Ева?
 Несъмнено Керем, интилигентен млад мъж, доста привлекателен да не кажа друго, че не ми отива ... във всичките си интервюта които съм прочела и изгледала недвусмислено подчертава готовността си за трайна връзка, любов и деца с жена, която обича и е готова за това, че жените са по-добрата половина на човечеството и т.н. видни и от каузите зад които стои.
 Прекрасницата Ханде, красива, уравновесена, с отсенки на тъга, но разцъфваща, бляскава, сексапилна погалена от лъчите на любовта.
 И двамата в епицентъра на славата, фурора и популярността.
Ще удържат ли?

# 517
Здравейте !
Преекспонираната снимка ми прилича на играта познай какво е това?
Ние виждаме това, което е на повърхността,  млади, красиви,креативни, образовани,освободени според разбиранията им. А повечето от нас знаят,че това за една връзка не стига. Дали си пасват като характери, интереси и т н. Така че , и аз докато не стане бенли ще се надявам, но не вярвам.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 10:28 от Slawena

# 518
  • Пришълец
Добро утро! 🌂☔

Наистина не им е лесно на известните, подложени са на огромен натиск Rolling Eyes Споделям мненията на Yassy и Славена, във всяко от тях откривам неща, които и на мен ми минават през ума.

Любовта - съвкупност от много и разнообразни форми, сложно взаимодействие между цветове и аромати... Ярки тонове и бледи нюанси преминаващи през различни етапи на наситеност на чувства и емоции... Еда като цвете, което колкото повече съзерцава Серкан, толкова по-пленително и красиво изглежда през неговите очи. А пръстенът, който сложи на ръката ѝ - внушителен, но в същото време нежен и деликатен, олицетворяващ същността на притежателката си. Flowers Cherry Blossom

Това е първият ми любим символ на любовта на Еда и Серкан. Естествено много обичам и влечението им към звездите, цитатите от Малкият принц и Мадоната с коженото палто... и всичко останало. Заради символиката се запалих така по сериала. Ако желаете, споделете и вашите предпочитани.

Да си дойда на думата, малко досаждам, но наистина не обичам да оставям за последния момент. Не се знае кога ще потрябва, а човек трябва да е в готовност Stuck Out Tongue Winking Eye
Кой ще пуска следващата тема - аз или някоя от вас? Знаете, ако някой проявява желание ви преотстъпвам възможността. Hug Ако съм аз, имам и друг въпрос: коя идея ще осъществяваме? Някои предложиха
-тема за Серкан Болат
- други черно-бяла
- излъчиха епизод през изминалата седмица, така че имаме актуални неизползвани неща
- или да съберем на едно място символите на любовта им
-приемат се и други предложения
... Kissing Heart

# 519
Аз си мислех да ви предложа да направим някакъв "график" на темите, които ще се пускат. Смисъл, да подредим коя след коя ще идва, за да можем да съберем материалите.
Аз мислех да ви предложа да направим тема за епизода от събота, защото вече имаме някои неща, а след това да се подготвим и за другите?

# 520
  • София
Flowers Cherry Blossom Гюнайдъъън! Flowers Cherry Blossom

Обещах ви да не скучаете и в първата седмица от нашата официална почивка споделям с вас една идея, която ми хрумна вчера - следващите три седмици, като започнем от тази, да са посветени на нашите любими герои. Първа ще е Еда Йълдъз, защото е дама. Така че обявявам официално “седмицата на Еда Йълдъз” за открита. През тази седмица можем да споделяме всичко, свързано с героинята Еда - нейни цитати от епизодите, любими откъси с нея, гифчета, снимки, любопитна информация, аутфити от разлините епизоди и така нататък. Следващата седмица ще е “седмицата на Серкан Болат”. А през третата седмица ще обсъждаме двойката Еда и Серкан. Нека стигнем дотам и ще ви споделя по-конкретни идеи относно “седмицата на Еда и Серкан”.

Ами... нека купонът започне! Малко по-късно ще споделя първата порция информация от мен. Hug

По повод въпроса на Марги за темите - аз нямам претенции с коя да започнем. Каквото и да решите, ще помагам - с шапка, с идеи за оформление и т.н. Съгласна съм с Магия, че имаме материал от последния епизод и можем да го използваме, а после да продължим с другите идеи. В тази връзка имам едно хубаво гифче за шапка, но моля Марги да го пробва и каже как е. Като размер, се постарах да пасне, но не съм убедена в качеството - за мобилна версия е окей, но на десктоп може да стои пикселизирано. Wink

# 521
Добро утро! Coffee
Весела и усмихната седмица! Blush
Прикачам снимки,на колко години е бил всеки,когато са започнали снимките на сериала.

# 522
БРО, на мен и от телефон ми е пикселирано предложението..

# 523
  • София
Wow!!! Сейфи и Ердем (Алиджан и Сарп) дефинитивно ми изглеждат по-възрастни. Бих ги разменила с Енгин (Анъл), който пък ми младее. Керем знам на колко е, затова не мога да преценя колко му давам. Май и на толкова си изглежда. Ханде също. 27-28 макс бих й дала. Джерен (Мелиса) със сигурност не ми изглежда толкова малка. Мислех, че е колкото Ханде. Айфер (Еврим) е много хубава жена, но образът й на леля и начина, по който я обличат в сериала, я състарява малко. Мислех, че е на 45-47. За Неслихан не съм изненадана. Знаех, че е около 50. За Пъръл (Башак), знам, че сме наборки, но ми изглежда над 30. Може би 32. Биге знам, че е 90-ти набор, тя по принцип изглежда по-голяма заради студените й черти. На мен ми стои като кака на Керем. Grinning И до Арас така ми стои, ама нейсе. Simple Smile

# 524
  • Пришълец
Бригада Нов дом както винаги в готовност Sweat Smile
Идвах да кажа същото, пикселизирано е гифчето за шапка. Иначе като размер пасва идеално.
Магия се погрижи и имаме достатъчно материал от епизода. Тази сцена (предложението за шапка) така ми харесва да я включим на заглавната страница, но пък как само се разминава цветово с рекламата на Lipton Unamused

Харесва ми идеята ти, Бро, за седмица посветена на Еда Йълдъз. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт