Отговори
# 525
  • София
Да, качеството не е най-доброто, но на мобилна версия, стига да не зуумваш, не стои размазано. Wink

Щом не е окей, предлагам статична версия на този кадър. Магия беше споделила предложения, на мен ми хареса това:

Само светнах малко цветовете и оправих контрастите, спотлайтнах Керем и Ханде, за да се открояват по-добре. Изрих кучето, че се виждаше част от него и ме дразнеше.

Само имайте предвид, че качеството на снимката също не е най-доброто. Ще търся дали няма да намеря по-добро. Защото ще стане още по-добре с по-висока резолюция. Ако някоя от вас открие, може да ми я пусне на ЛС и ще я обработя и подготвя в размер за шапка. Wink

# 526
Според мен без обработката (за кучето съм съгласна, де) изглеждаше по - естествено. Все пак то е на стъмняване снимано (уж) и е нормално да изглежда тъмно. Така осветени се открояват доста наистина, но все едно прожектор е насочен срещу тях..

# 527
  • София
Лично на мен без обработка не ми допада, защото е много тъмен кадърът. Не стои като фотография, а като скрийншот от видео, което най-вероятно е така. Прекалено много се сливат цеетовете и изображението зеленее, а Керем и Ханде се сливат с фона. Но, ако ви идва твърде контрастно и ви дразни, кажете, ще намаля контрастите и ще пробвам още варианти. Ще ги споделя тук, за да си изберем заедно. Simple Smile

# 528
  • Пришълец
По-добре така, да избираме заедно.

Добро утро! Coffee
Весела и усмихната седмица! Blush
Прикачам снимки,на колко години е бил всеки,когато са започнали снимките на сериала.

За Ердем (Сарп Бозкурт) знаех, че е млад, макар да изглежда на доста повече от реалната си възраст. Учудвам се обаче за Сейфи-то и Джерен.
С Ханде сме наборки, значи и на нея ѝ предстои да навърши 27 тази година Stuck Out Tongue Winking Eye

# 529
  • София
Марги,
Ханде навърши 27 през 2020 г. Просто е края на ноември. А това е възраст при старта на сериала през юли. Wink

Тогава веднага споделям няколко варианта, които вече пробвах.

Аз май съм за трети. Кажете и вие? Simple Smile

# 530
Алиджан и Сарп също ми изглеждат по-възрастни и на мен,заедно с Биге.
Неслихан изглежда страхотно,също и в сериала.На нейните години и ние така да сме Simple Smile

Аз също съм за трети вариант Simple Smile

# 531
  • Пришълец
Ох, вярно, Ханде беше през ноември и ги е навършила вече. Пак съм най-близо до нея, като погледна към Мелиса и други на такава крехка възраст си казвам ”остаряваме бавно” 😝

Биге е със студено излъчване, изглежда по-голяма. Неслихан сигурно съм единствената тук, на която не ѝ допада визуално. Освен носа не знам правила ли си е друго Sad

Сред посочените третият вариант. Имаме време, но да си нахвърлим идеи..

# 532
  • София
Докато си избираме шапка, аз започвам с първата порция Еда за тази седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

Идвам с една любима моя сцена с Еда, много показателна за тази силна и борбена героиня. Неслучайно Еда Йълдъз е пример за подражание и достоен женски образ в сериал и то в турско дизи.

Това е сцена от началото на 15-ти епизод и по-точно това е денят след вечерта, в която Серкан се раздели с Еда, защото “не се получава”. Разсейвала го, а за него най-важна била работата. Всички помним онова “бити”, което искаме да забравим... Но нека се върнем към Еда и тази сутрин. Не откриваме Еда, плачеща и самосъжаляваща се в леглото, напротив - виждаме, че животът за Еда продължава. Защото нея я е имало преди Серкан Болат, ще я има и след него. Помните тези нейни думи, нали? Много силна за мен сцена. След като Серкан се раздели с Еда по толкова глупав и жесток за нея начин, тя изля мъката си пред своите приятелки, намери сили и достойнство да отиде и да му каже в очите какво мисли и чувства, след което реши да затвори тази страница от живота си и да гледа напред. Събра се, както обичам да казвам аз, посрещна новия ден с усмивка и с любимите си цветя.

След това отиде да тича, когато Ефе й звънна и я покани да се видят, да изпият по кафе и да поговорят.

Много харесвах връзката между Ефе и Еда. Въпреки че Ефе беше поставено лице на бабата и постъпи подло със Серкан в историята със срутения покрив, за мен Ефе беше положителен герой и ментор за Еда. Беше й истински приятел и като по-голям брат. Честно казано, Ефе е един от героите, които съжалявам, че занулиха, вместо да развият. Беше красив и достоен мъж, имаше хляб в този персонаж и можеха да му измислят интересно развитие. Но да се върна към Еда - тя се замисли над думите му и реши, че един мъж и една раздяла няма да бъдат причина да се откаже от мечтите и целите си. Затова прие да работи за Ефе и с възнаграждението, което получава, да продължи образованието си. Напълно правилна за мен постъпка в този момент. Защото да помислим логично - Еда в този момент нямаше финансови възможности, не разчиташе на баба си, а с Айфер бяха затруднени, цветарницата имаше дългове, Еда беше загубила стипендията си и дори не можеше да завърши университета. Това да работи с Ефе освен престиж и ценен опит, би й донесло и доходи, от които тя и Айфер се нуждаеха в този момент. Затова искам да поздравя сценаристите за това им решение. Да покажат Еда в такава светлина - на силна, борбена и независима млада жена. Която не се остави на болката и самосъжалението, която вдигна гордо глава и взе живота си в ръце. Според мен това е страхотен пример за всички млади момичета в такава ситуация. Сигурно всички познаваме поне едно момиче - наша приятелка, сестра, дъщеря или дори може да сме самите ние, на което са разбили сърцето. И това момиче се е сринало психически. Отнело й е време да продължи. Чувствала се е сама, предадена, излъгана, изоставена и изгубена. Еда ни показва как трябва да постъпим в такава ситуация. Колкото и да е трудно, не трябва да се предаваме, не трябва да се оставяме на болката, не трябва да губим надежда, трябва да продължим с усмивка и вяра в доброто. Simple Smile

Толкова от мен засега. До нови срещи с Еда!

# 533
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Страхотни сте....Благодаря ви за всичко споделено....
Алекс, благодаря, че пое щафетата....

Бързам...и ще

# 534
  • София
Привет в този дъждовен и мрачен ден. Блазе им на ХанКер. Сега се печат на топло в Малдивите. Дали имат връзка или не, всеки да си мисли каквото си иска и както му се иска.
Истината обаче е друга. От съвсем достоверен източник Ханде и Керем  са тръгнали от летището в Истанбул около 01:50 ч. на 18.04.2021г.  Летяли са повече от 11 часа и половина. Имало е буря над Индийския океан. Единият лицев двигател на самолета им е имал проблем. Но слава Богу са успяли да кацнат безаварийно на летището на основния остров на Малдивите. От там са се придвижили с моторна лодка до тяхната дестинация на съседен остров. Това видео, което Керем качи в сторито си е от моторната лодка, с която са ги закарали до острова.
Сестрата на Ханде, Гамзе заедно със съпруга й Джанер ще пристигнат днес и ще се присъединят към тях.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 14:22 от БлагаВест

# 535
Ай честито, клюкарите имат материал за разнищване

https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-ile-kerem-bursinin- … divler-kacamagi/1

Ханде Ерчел и Керем Бурсин избягаха заедно на Малдивите... Де да можех и аз да избягам с моя Керем на Малдивите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536
Аз сутринта казах на моя Керем вкъщи, че искам на Малдивите - ама той ми каза да не го занимавам с глупости, не бил сега момента да пътуваме, да не съм се захласвала по глупости в интернет и без това Външно мин скоро било посъветвало БГ граждани да не пътуват до Малдиви или Занзибар Joy

Тъй че за мен Малдиви - йок Sweat Smile

# 537
  • Пришълец
И ние така, Малдивите сме щяли да ги пропуснем и тази година Joy

# 538
Да съм в седмичната тема .... Wink

# 539
Здравейте, прекрасни момичета! Purple Heart
Да ви кажа настигане нямате. Grinning Снощи не можах да вляза, днес имах задачи от сутринта, влизам сега и 65 коментара нови. Много новини сте споделили относно пътешествието на нашите до Малдивите. Да си кажа и аз мнението, то се припокрива с вашите. Ще се радвам да са там, да си починат и да прекарат време заедно, но как феновете ги намират в някакво видео качено от туристка, която не знае кои са. Прекалено е това непрестанно говорене за това къде са, с кого, какво правят. Ами то затова е личен живот, за да правят каквото е добре за тях. Вярно, известни са, но някои хора прекаляват. Остана да изпратят там и журналисти интервюта да им взимат..
Относно шапката за новата тема, и на мен ми харесва третата от последно предложените от Бро. Heart Eyes
За предложението на Бро за седмица на Еда също съм съгласна, ще се включа! Smile
До мен по години Мелиса най се доближава, но е по-малка. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт