Отговори
# 270
Сета бил се изместил във фирмата
Имам чувството, че или някой сънува или е план на някого от двамата Joy

# 271
  • Кърджали
Ердем разрешил да снимат в офиса
Лейля и тя фенк на актрисата.

# 272
А някое бивше севгили за Еда във филма няма ли да се появи? Нека уравновесим везните.

# 273
В зависимост от локацията дава различни данни: (и постоянно се променят)
В Турция: 2,52М, Италия 2,1М, Испания 2,34М, Бразилия 2,87М
Какво иска да каже авторът ...? Wink

# 274
  • София
Марги, много Heart за теб!

Аз пак си пея моята песен - епизодът ми харесва. Такива щуротии гледаме, че въобще не се напрягам. Смея се, нашите са прекрасни. Нищо повече не ми трябва. Wink

# 275
  • София
Независимо от факта, че гледаме основно Еда и Серкан, на мен ми е безкрайно безинтересен, скучен и нелогичен този епизод! Верно е, че имаха много болни и проблеми със заснемането на епизода, но това "надмина всичките ми очаквания"! А непрекъснатото повтаряне от страна на Серкан към Еда "спокойно, спокойно, спокойно", когато се държи неподобаващо,  ме изнервя допълнително!

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 00:29 от nrgmama

# 276
  • Кърджали
Енгин ще става баща на момиченце

# 277
Реклами и рекламата на Керем.

# 278
Рекламиии, Липтон първи път!
Честно казано, тая фирма за нищо я нямат и малко доскучава епизода, нищо не се случва..

# 279
Пак 41к + гледащи на рекламите. Ама не е ли рано за тези реклами? Скоро имахме май или аз не съм в час с времето?
И аз като Бро хич не се напрягам, забавни са ми, подсмихвам се на ревността им и се радвам, че почти цял епизод тях гледаме! Heart Eyes

# 280
Какви са тези реклами? 15 минути реклами, 15 минути епизод и пак реклами Rolling Eyes

# 281
  • София
Много бързо пуснаха втория рекламен блок - вероятно епизодът наистина ще е по-кратък. Каквото, такова в крайна сметка. Аз съм благодарна, че въобще успяха да заснемат нещо, за да завършат сезона. Защото можеха да кажат, че 38-ми епизод е финал и ще гледаме продължение през юни. Миналата година, като удари първата вълна на Ковида, така спряха много сериали в нищото. ДЕК мисля, че беше един от тях. И ги продължиха наесен. Wink

# 282
Какви са тези реклами? 15 минути реклами, 15 минути епизод и пак реклами Rolling Eyes
Може би трябв да вмъкнат определен брой реклами, а ако епизодът е по-кратък няма как иначе дс стане?
Бро, ДЕК не завърши съвсем в нищото, първият сезон, де.

# 283
По принцип има 3 пъти реклами , в началото , по средата и в края, ама нали почнахме без озет и нямахме реклама в началото, затова явно пускат сега пак.....

# 284
  • София
Пак 41к + гледащи на рекламите. Ама не е ли рано за тези реклами? Скоро имахме май или аз не съм в час с времето?

Нищо не си объркала, предишните реклами започнаха точно в 23.45 часа, бяха с продължителност 15 минути, гледахме около 16 минути от епизода и отново гледаме реклами!

Общи условия

Активация на акаунт