Отговори
# 390
Ето и нашият рейтинг Wink

# 391

Аз очаквах рейтинг под 1, така че нищо не може да ми развали настроението. Няма да тъжа, а ще се радвам на социалния рейтинг, а през 2 сезон цифрите ще са още по-големи.

# 392
Добро утро! Страхотен неделен ден, изпълнен с хубави емоции, ви пожелавам! Purple Heart
Славена, ей така и ти в цветята като Еда и Серкан ще дойде и той.

За рейтинга не се дразня. Епизодът ни беше в 22:45 и то до 1:30. Някои не са могли да го дочакат края. Важното е, че в туитър сме почти 3 милиона, а в ютуб снощи гледаха над 45 хиляди. Това си е достатъчно показателно, че феновете не искат приказката да свършва и въпреки часа се гледа сериала. На мен лекият епизод ми хареса като за в 11 часа вечерта изобщо не исках да чуя за драма. Smile
Искрено се радвам на Ханде и Керем и всички замесени с това прекрасно изживяване вече 10 месеца! Винаги правят денят ми малко по-цветен, малко по-романтичен! Заслужиха си почивката за неуморната работа толкова време. Ще ги видим скоро пак и ще си е заслужавало чакането, сигурна съм! Heart Eyes
А вие пък винаги правите всичко по-весело, по-интересно. Откакто ви открих бг-мама е ежедневна дестинация(да не казваме по колко пъти на ден Grinning). Радвам се, че обсъждаме заедно сериала и новините около нашите! Hug
Едни прекрасни Еда и Серкан, или да кажем Ханде и Керем, не знам и двете звучат истина. Heart Eyes

# 393
Здравейте, момичета!

Напоследък не си доспивам и съм много изморена, та снощи не можах да дочакам епизода, но пък се понаспах Grinning
И май добре съм направила. Ще го гледам чак с превод епизода май. И тук е момемента да благодаря на нашите невероятни Алекс и Али, както и на целия екип, който превежда епизодите! Страхотни сте, момичета! Правите много хора щастливи Heart

На мен отдавна ми е по-интересна тази темата, от колкото сериала, но ще си го изгледам до край, няма как да зарежа Еда и Серкан.

Слънчев и усмихнат ден на всички Nature Sunny

# 394
Здравейте момичета ! Relaxed Purple Heart
Покачване на рейтинг не съм очаквала, дори не съм го и мислила. Какъв рейтинг в 1:30 през нощта?

# 395
  • Монтана
Преди малко се обяснявах на една дама за проклетия рейтинг! Въпреки че напълно съм съгласна с вас, серията не беше това, което очаквахме, но не бива да забравяме в какви условия е заснета, колко трябва да са изсмуквали от пръстите си сценаристите, за да направят серия с толкова малко актьори и при тези големи ограничения на условията за заснемане!...
Ще го защитавам този сериал със зъби и нокти, обичам го, бре, няма да спра да го гледам!Спечелиха ме и ще бъда с него до края!
Дори не мога да се позная!
Хубав ден, дами! Усмихвайте се, напук на лошото време навън!
Животът е хубав, казва Керем!
Животът е прекрасен!

# 396
  • Плевен / София
И официално;

Скрит текст:
Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Sparkling Heart
По надолу няма накъде....За мен този епизод беше излишен....
За да си оправите вкуса от снощи...

# 397
  • Монтана
А между другото голяма част от този социален рейтинг на "Савашците" се дължи и на нас!...Веднага се махнах аз и от Fox и от YouTube, ама късно!...Но, халал да им е! Като гледам техния рейтинг по турски не е кой знае какво..., не че не се радвам де!
Боже, не мога да се позная направо! А само преди пет минути са противопоставих на такова отношение!...

# 398
Вдъхновяваща, макар и мрачна и дъждовна неделя, момичета!
Аз снощи не можах да изкарам докрая серията и тази сутрин ви дочетох в темичката и си превъртях някои моменти. Радвам се на почти 3 милиона туита, официалния рейтинг е направо висок, като имам предвид часа на излъчване. Двамата главни виновници за всичко са толкова прекрасни, че всичко им прощавам на сценаристите и си ги чакам през юни. Дотогава благодарности за целия екип и на вас, че ви открих! Вие сте като райско островче за мен, влизам в темата и винаги намирам спокойствие, смях, закачки, трепетни вълнения! 💗
Песента от снощи и аз си я запазих в плейлиста. Не се и съмнявах, че ще се намери гифчето с Кери/Серкан - това за вдъхновение ли ни го остави Бърборанке!?! 🙃🤪
Поздравче:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5448268698579630& … 881&sfnsn=mo#!/sharer.php?fs=8&sid=5448268698579630&refid=52&__tn__=J%2AW-R

Всъщност не са синовете на тримата големи изпълнители, но е много красиво изпълнение и реших да ви го споделя! В коментарите по-надолу даже са открили точно коя е групата на тримата младежи.

# 399
  • София
Вече  съм минала възрастта за училище,но гледайки рейтинга и соц.рейтинг стигам не математически ,а чисто логически ,че в Турция са измислили нов модел аритметика.Рейтингово доказано малко зрители-висок рейтинг,много зрители-нисък рейтинг.
 Моето дете е завършило образуванието си,но в темата има много млади майки,или бъдещи такива,помислете добре дали да не ги запишете и на тази допълнителна дисциплина -Турска рейтингова аритметика,от знанията все ще има полза.
Колкото до мен хич не ми пука от техните числа ,аз съм по старата школа и за мен много е повече от малко.Приятна неделя,че от утре предполагам пак сме на опреснителния курс с Гости.

# 400
Преди малко се обяснявах на една дама за проклетия рейтинг! Въпреки че напълно съм съгласна с вас, серията не беше това, което очаквахме, но не бива да забравяме в какви условия е заснета, колко трябва да са изсмуквали от пръстите си сценаристите, за да направят серия с толкова малко актьори и при тези големи ограничения на условията за заснемане!...
Ще го защитавам този сериал със зъби и нокти, обичам го, бре, няма да спра да го гледам!Спечелиха ме и ще бъда с него до края!
Дори не мога да се позная!
Хубав ден, дами! Усмихвайте се, напук на лошото време навън!
Животът е хубав, казва Керем!
Животът е прекрасен!

vai1, повтарям ти поста, защото го подкрепям с 2 ръце и 2 крака!
Не може на реката да ловим акули, няма как да стане. Съшото е при нас - с половин актьорски състав, с такива условия и за такова време няма как да се създаде шедьовър. Хора, Бро явно още спи, но, моля ви, не го приемайте толкова лошо това, че сме с гакива цифри или че серията е с такова съдържание.

# 401
  • Пришълец
За рейтинга ако кажа, че подозирах така ще стане, веднъж докато вземе да пада после покачването е трудно, та почти невъзможно - ще прозвучи гадничко, просто ще си замълча Sweat Smile Не съм гледала, но когато мога ще го направя, заради ХанКер. За никого не е тайна, че те са тези заради които продължаваме Heart

Супер_Кате, не че нещо, но отново не те видях в края на епизода. Щом ни лиши от присъствието си и този път на позитивната  нула ѝ липсва вертикалната чертичка ли. Smile

Гости, докъде стигнахме с преговора?
Рождения ден на Робот Болат отпразнувахме ли го. Един от любимите ми епизоди. Вчера доколкото можах да надничам бяхте на тема ревност от различни епизоди, но може и да ми се губят моменти...

# 402
  • Монтана
Вече  съм минала възрастта за училище,но гледайки рейтинга и соц.рейтинг стигам не математически ,а чисто логически ,че в Турция са измислили нов модел аритметика.Рейтингово доказано малко зрители-висок рейтинг,много зрители-нисък рейтинг.
 Моето дете е завършило образуванието си,но в темата има много млади майки,или бъдещи такива,помислете добре дали да не ги запишете и на тази допълнителна дисциплина -Турска рейтингова аритметика,от знанията все ще има полза.
Колкото до мен хич не ми пука от техните числа ,аз съм по старата школа и за мен много е повече от малко.Приятна неделя,че от утре предполагам пак сме на опреснителния курс с Гости.

Искрено се смях, мила! Така е, ние навремето, завършила съм през 1986 година средното си образование, през 1991 година - университетското, учихме "другата", логичната математика! Извинете за тафталогията!
Leddel, абсолютно съгласна съм с теб! Благодаря, усмихна ме в този мрачен ден!

# 403
  • София
Blue Heart Merhaba, къзлар! Blue Heart

Днешният ден е някак си по-различен от неделите през последните месеци, нали? От една страна е хубав, защото за първи път не ни вълнуват рейтинги (поне мен със сигурност). От друга, обаче, е малко тъжен. Защото няма да броим дните до новия фраг. Защото другата събота няма да имаме нов епизод. Защото предстоят два месеца без нашия сериал. Без нашите любимци. Но ние тук сме си един отделен сериал, както обичам да казвам. Затова ще се забавляваме, както само ние си можем. Обещавам да не ви оставям да скучаете, доколкото зависи от мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 404
Изобщо не съм притеснена от дизи-мизи рейтинга. Мисля си, че днес сме 18, а до юни има 43 дни. ThinkingStuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт