Отговори
# 540
Ердемчо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
Ние ще пропуснем Малдивите също. 😭 Иначе бих си споделяла материал с Ханде и Керем от там, но според моя Керем  имаме по-важни задачи за вършене като обзавеждане и нанасяне в ново жилище, ама гледката ни поне се доближава до  хотелска такава на Малдивите, така че ще си го представям само😭

# 542
Здравйте и на мен третата снимка ми харесва
https://twitter.com/nazercell/status/1384044858734637059?s=20
https://twitter.com/SpainKeremBFans/status/1384090824464429058?s=20

Керем в историята на Instagram:
 1. „Още не е приключило@/ neslihanyeldan, изчакайте новия сезон ”
 2. „Това е вашият професионализъм@/ елциинафакан;) ”.
 3.  „Ние сме такива, ах@/ burakuya9 какво друго ще правим ”.

Нова  Анъл се е постригал и обръснал
]
 Неслихан в instagram история. Тя каза, че ако всички са здрави, вероятно ще започнат да снимат през май. Тя очаква това да е летен ромком с много любов, но не може да каже повече, защото все още не знае.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 13:40 от sani1212

# 543
Сладурите ни те Gift Heart

# 544
Приятелката на Ханде Дилата е постнала това:

* Нещата са ескалирали, след като в интернет се е появила информация за полета....

# 545
  • София
Ами твърде голямо навлизане в личното им пространство е. Аз затова си спестих коментар по темата. Ако са заедно и искат да го съобщят на фенове и сие, ще го направят. Но така да ги дебнем постоянно е много неприятно за тях, затова, както писа Линда, всеки може да вярва в това, което му се иска, но аз лично няма да коментирам фенски мераци и т.н., нито бързам да се радвам, докато не видя официциално потвърждение от Ханде и Керем за връзка помежду им. Simple Smile И да, много щастие им желая заедно или поотделно. Wink

# 546
Здравейте,къзлар 🌸🌸🌸
Докато нашите си почиват заслужено ,ви предлагам да дадете по един глас.
Охххх искам и аз на Малдивите.....
https://dijitaldunyaninenleri.com/poll/yilin-en-iyi-erkek-oyuncusu/
https://dijitaldunyaninenleri.com/poll/yilin-en-iyi-kadin-oyuncusu/

# 547
  • София
Елинор,
честито ново аватарче! Много е хубаво и много ти отива. Heart

Поздрав за всички момичета:

# 548
Каква е темата на лайфа, в който ще участва Керем в петък. Някои фенове са супер притеснени, че темата е сериозна, а идиоти могат да се възползват да задават нелогични, неприлични или нематични въпроси...

# 549
  • София
Каква е темата на лайфа, в който ще участва Керем в петък. Някои фенове са супер притеснени, че темата е сериозна, а идиоти могат да се възползват да задават нелогични, неприлични или нематични въпроси...
Под ръководството на Ураз Кайгълароулу в петък, 23 Април, ще бъде стартирана кампания в инстаграм, с участието на много известни имена, които ще насочат вниманието към малтретирането на деца.
Той лично е посетил център за превенция в Измир, където е разговарял със семейства на убити и малтретирани деца. Един от участниците в тази кампания е Керем.
Ето го самият Ураз. Той и Керем много си приличат като възпитание и възприятия на света.

Скрит текст:

Това, което сутринта БРО качи ме заинтересува и реших да го преведа. Браво на приятелката на Ханде, Дилара. Така е яхнала метлата и много добре ги е поставила на място всички нахални журналисти.

Може би трябва да се заяви ясно; социалните медии не са ви бащиния . В съзнанието си не можете да правите акции, които се разглеждат като опозиция на правото на личността на хората. Както знаете, в страната има закон, а не сме бананова република.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 15:38 от БлагаВест

# 550

Благодаря БРО❤

Много ми хареса идеята за тематични седмици 😄
Иии сега за споделя и аз за Еда/Ханде.
Нямам думи с които да опиша красотата на това момиче,излъчва такава топлина и спокойствие.Според мен няма мъж които може да издържи на това тя да е около него и той да остане безразличен.
Има много снимки и визии на Еда/Ханде които мога да споделя със вас,но избрах само една,защото когато я видях точно с това облекло и като цяло с тази визия направо ми падна ченето и си казах :Ааа,не ,неможе да е толкова божествена.

Това момиче е олицетворение на всичко което трябва да притежава една  жена.
А най-много се възхищавам на добротата която носи и излъчва.
И да силно вярвам ,че ХанКер е истина защото на нашето момче  му трябва половинка която да го допълва,която да балансира палавия му темперамент.Вярвам да ,дори и да не сте съгласно с мен,но както беше писал някой в групата ”по дяволите тези двамата имат такава енергия по между си ,че могат да захранят мегаполис”

# 551
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus
Възрастта на Мелиса я знаех, изглежда  по-възрастна наистина и това не е първият й сериал, така че само мога да я поздравя за успешната кариера на тази възраст. Blush
Сейфи ме изненада най-много Joy поне 35 му давам аз Joy
Анъл също ме изненада, изглежда страхотно за възрастта си, само прошарените коси го издават , че е минал 35 Joy
Биге и Сарп са ясни - природата не е била щедра към тях Smiling Imp

За шапката - третият кадър от последния пост на Бърборанка според мен е супер.

А пък моят мъж иска да ме води на Малдиви, онзи ден даже ми вика "хайде да ходим преди да са изчезнали" Joy чел някаква статия , че скоро островите ще потънат Joy та има желание човека , ама то само с желание не става Joy
Ето от това видео може да получите прекрасни идеи как мъжът ви да ви заведе на Малдиви HugJoy

# 552
  • София
Линде,
само да допълня, че туитът на Дилара (приятелката на Ханде) го сподели Кукличка, не аз. Аз само коментирах, че съм съгласна с Дилара и това навлизане в личното пространство на хората е прекалено, дори да са известни личности. Те, когато решат и ако решат, ще споделят с нас. Wink

# 553
  • София
Линде,
само да допълня, че туитът на Дилара (приятелката на Ханде) го сподели Кукличка, не аз. Аз само коментирах, че съм съгласна с Дилара и това навлизане в личното пространство на хората е прекалено, дори да са известни личности. Те, когато решат и ако решат, ще споделят с нас. Wink
Извинявам се тогава, аз не съм видяла нейния пост. Но това е без значение, защото всички сме единодушни, че личното пространство е неприкосновено. Това притискане и нахално следене и много неприятно.
Преди да обяват, че наистина са заедно,  Ханде и Керем може би искат да проверят дали си подхождат и разбират. Те са по цял ден заедно, но всичко е свързано и с тяхната работа. Друго е когато са извън обсега на служебните задължения и колеги.  Сега им се е отдало да останат насаме, само двамата, необременени, отпуснати и далеч от ежедневието. Нека преценят съвместими ли са като характери и разбирания. Ако те преценят и когато решат ще ни го покажат. Ние ще им се радваме и се надяваме да са щастливи.

# 554
  • София
Аз пък искам да се пошегувам с папараците и клюкарите. Вие ще ме разберете - това е намигване към всички, които са прекалено заинтересовани къде са Керем и Ханде в момента...
Скрит текст:

Просто си представете, че това са Керем и Ханде. И че това не е Капри, а са Малдивите. Joy Ако за фантазията ви ще е по-лесно снимката да е размазана, веднага ще я блърна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт