Отговори
# 180
Здравейте!

- Отдавна ли пушите?
- От 20 години...
- За това време можеше да събереш пари за самолет.
- А вие пушите ли?
- Не...
- Ами, къде паркираш самолета?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 11:18 от cvetansk

# 181
Здравейте !

Страхотен черно - бял кадър Hands Clap

Сервираме кафето със следи от червило Blush Фема е много непослушна
 Емиии , разсмя ме Joy Благодаря ти !  Да ти кажа продуцента и двете ша ни събира от пода  с тия шпагати Joy

Докато пиша и Цеце е публикувала Flowers Tulip

# 182
Здравейте, момичета!

"Забравете идеята да станете някой, защото вие вече сте шедьовър. Не можете да бъдете подобрени. Остава ви единствено да го приемете, да го разберете, да го осъзнаете".
Ошо

Приятен ден!

Цеце, Феми, усмихнахте ме с позитивните си постове! Благодаря ви! Липсва ни Софи, но предполагам, че ангажименти я възпрепятстват да пише в темата.
    Тази сутрин се посмях отново с Алмеда - в желанието си да се похвали с бухтите, които прави, пуснала тигана в сторито на Толгахан. Joy Joy Бях доста изненадана - Толга в интервю казва, че влиза в кухнята само, за да се нахрани, че готвенето никога не го е привличало и изведнъж в сторито му ... тиган с бухти.

Примигвах на "парцали" и не можех да повярвам - докъде го докара албанката и закуска да й прави! Но грешката бързо беше коригирана! Толга ли се намеси, Алмеда ли се усети, не разбрах, но прословутия тиган изчезна от Instagram-а на Толга и се озова в сторито на Алмеда.

# 183

Летни страсти , всяко копче си мечтае да се разкопчае .
 Емиии ,  любовта на мъжа минава през стомаха . Бухти , пици. На маминият му се ядът бухтички или на Алмеда.  Доста мазни са пържат се в много мазнина.
Вкъщи също сме правили.
 Верно на Чаго немаше никъв колбас на пицата , щото е на диета Joy
 и една само няма да му стигне и ша си ръси сам кашкавала. Шаманката ме съмнява да се е научила да му готви любимят зелен фасул. Мастър шефа си угажда и похапва.Wink

Софи липсва знам как да я примамя Червени шортииии и експлозия. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.youtube.com/watch?v=mACLVWh7F54
 като за красавците  и лятото, слушайте песента от клипчето.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 14:57 от femmi2

# 184

Вижте мъж на хоризонта, страст на хоризонта, хайде дами ние сме.
Бързо слагайте червило и нахално мило да го предизвикаме.

Фемиии, ти ме разби с тази песен!
    Тъкмо се бях вглъбила в дълбоки философски размисли за свободата и "мъж на хоризонта" сложи край на творческите ми прозрения.Joy Joy
     Мисълта отстъпи място на въображението и мечтите ... Край, отлетях ... резнах наполовина годинките си и се пренесох в нереалния свят на илюзиите!
     Не бях чувала тази песен, не знаех и кой я изпълнява, но бързо се допитах до чичко Google и научих всичко. А курсовият проект може да почака, свободата също ... време е за забавление!
     Ако и Цеце, пусне някой комикс с подобно съдържание съвсем ще забравя защо съм седнала пред компютъра! Stuck Out Tongue Winking Eye

Секси мъж на хоризонта, страст на хоризонта, от любов летят искри.
Всяко копче си мечтае, да се разкопчае.
Кой сега ще изгори?

# 185
   Тъкмо се бях вглъбила в дълбоки философски размисли за свободата и "мъж на хоризонта" сложи край на творческите ми прозрения.Joy Joy
     Мисълта отстъпи място на въображението и мечтите ... Край, отлетях ... резнах наполовина годинките си и се пренесох в нереалния свят на илюзиите!

Емиии, уж философски размишляваш, а нима не знаеш, че една жена винаги е на 25, а останалото е опит.

# 186
Емиии, Страхотно си ги подредила страстните мъже . Направо като за клипче .Wink
Преслава я изпълнява има жестоки песни  от както си оперира носа и стана на мумия в лицето .Човек като има кинти и се чуди нерде да ги харчи .

Пина колада и коя от нас ще изгори е въпроса ?  За секси мена е ясно Joy
да ги подредим отновооо и бленуваме

всяка риза си мечтае да се разкопчае и до стената да ме омае .  В луди страсти ще горим и няма да спим  Stuck Out Tongue Winking Eye Ставам за поетеса .

и още....

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 18:10 от femmi2

# 187
Емиии, уж философски размишляваш, а нима не знаеш, че една жена винаги е на 25, а останалото е опит.

Цеце, философските ми размисли се изпариха, изчезнаха ... Joy Joy В главата ми се върти само: "секси мъж на хоризонта, страст на хоризонта, от любов летят искри..." Stuck Out Tongue Winking Eye Щях да изтърва и кафето, и Джихан, и Пина коладата, припявайки си рефрена. 
    Сред толкова секси красавци се убеждавам колко съм безволева и мекушава. Не мога да се отлепя от компа, за да си вляза в ролята на грижовна майка и баба. Ще трябва да се усмихвам виновно и мило, закъснявайки с вечерята.

# 188
Здравейте!

Ако видиш талант намери му място в екипа си, ако нямаш такова създай го.
Глен Стърнс

# 189
Здравейте, момичета!

„Не вземайте повече, отколкото ви трябва. Не давайте повече, отколкото е нужно.
Не търсете щастието вън от себе си. Всичко е скрито във вас.“
Петър Дънов
Усмихнат четвъртък!

Ново от сторито на Суде:

И стара снимка на нашия чаровник:

# 190
Емиии , сега ще те разсея пак от философските мисли .
 Твойте хора на мен ще се карат Joy

Sunglasses
  Има ли ново около Алмеда и Толга ?
 докато чакаме да се подсладим . В нас имам бисквитена торта и я нападнахме Yum тази е медена .
Скрит текст:

ииии ново от Чагоооо Grinning
 Споделена е от хореографа , отново ще денси . Ехаааа , требва да засилим уроците .
 Еми тоя път докрай ша издържиш . И аз ще направа шпагата и да става квото ще JoyJoyPeople Dancer

Написал е свършихме прекрасна работа .

Еми давай узото и днес сме на гръцка вълна и секси мен на хоризонта Joy
https://www.vbox7.com/play:b72e3f33f5&p=playlist&id=1832 … 72&order=date

# 191

Феми, благодаря за медената торта и новата снимка на Чачо. Тук ми хареса, нищо, че е с мустак, но не изглежда като "чичка".
     И днес няма вести от Толга! Интересно, че и Алмеда днес не пусна нищо! За първи път семейство Сайъшман не поздравиха сънародниците си с празника Рамазан Байрам. Отново започнах да си мисля, че може албанката да е родила и утре да ни изненадат. Изчаках се с това раждане ... Joy
     Узото не мога да го открия, Stuck Out Tongue Winking Eye ама и нещо не ме подкарва на тази музика, пък и нямам ищах за "секси мен на хоризонта" и уроци по танци! Не съм в кондиция тази вечер, не ставам за компания!

Бързам да се редактирам. Преди 8 минути и Толга, и Алмеда са пуснали поздравите си. Ето ги нашите красиви мъже от фамилия Сайъшман!

Цитат
tolgahansayisman
Нека вашият Курбан-байрам бъде благословен, да донесе на всички здраве и мир на първо място. 💐🤲🍬
Скрит текст:
Цитат
almeda92
Байрам Мубарак 🤍🎉
Поздравления за вашия празник 🤍🎉
Честит Ид на всички
🤍🎉

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 20:43 от Emiliya

# 192
Здравейте !
 Емиии ,  мамините сладури както винаги фешън .
 Да са живи и здрави !  Който е спазвал постите на Рамазана вече приключват .  Добре че нашите са от религиозните прекалено .

На гръцка вълна сме може и на моренце да идем там ама не е сигурно  с тия изисквания .
  Гръцката песен не може да се мери със секси  мъж на хоризонта Joy

продуцента си я припява в ритъм
 Ама чок ми хареса на този кадър  и наистина на новата снимка е добре Wink

сервирам питието и обилно да полеем с красавците
 ето така ще сме ко вида Аполона с червените шорти , ся мустака е подробности

Дуда сутринта ме стресира пак се е изтипосала в ИГ . Тази ша надмине и албанската кокона бе Smiling Imp

# 193
Здравейте, момичета!

Феми, трябва да се радваш, че Дуда пуска само снимки. Да не вземе наистина да ни стресира с някой текст от рода: "Ще ставам майка", че халката, с която се пъчи по снимките ми боде очите и ... очаквам неочакваното!
    Днес отново нищо интересно из сайтовете, турците сериозно си празнуват, Толгахан забрави, че феновете тръпнат в очакване да го видят на екран. Търпението ми се изчерпа, старите снимки ги "изтърках" от постване, нямам идея вече какво да коментирам. Но ... има надежда! Виждам, че Толга пуска косата си по-дълга и това ми дава искрица надежда за участието му в нова продукция. Stuck Out Tongue Winking Eye

Видях тази статия в турски сайт и я пускам, защото няма нищо друго!

Алмеда Абази: Приех смъртта на баща си, когато се роди Ефе

Двойката Алмеда Абази-Толгахан Сайъшман брои дните, за да вземе второто си бебе на ръце. Обяснявайки, че ще даде името на бъдещата си дъщеря "Алина", Абази разказа интересни случки във видеото, което публикува в канала си в YouTube.

14.05.2021 12:54
Подготвяйки се да роди второто си бебе, Алмеда Абази направи забележителни изявления за живота си в канала на YouTube. "Задухът продължава", казва 9-месечната бременна актриса, която преди време е хванала коронавирус.
Заявявайки, че тя е спечелила конкурса за Miss Globe през 2008 г. и е загубила баща си през същата година, Абази сподели: „Когато баща ми почина, решихме да дойдем в Турция от Албания. Не можех да остана повече в Тирана, всичко ми напомняше за баща ми."
"Денят, в който се роди синът ми Ефе, беше денят, в който приех смъртта на баща си. Иска ми се да бях родила по-рано, това промени живота ми."
Алмеда Абази и Толгахан Сайъшман, които се ожениха в Лос Анджелис през 2017 г., прегърнаха сина си Ефехан през 2019 г. Абази, която за втори път преживява бебешко вълнение, брои дните, за да стане майка.
Алмеда Абази, сериозен потребител в Instagram, по време на пандемията публикува своя снимка пред огледалото. Тя сподели новата си снимка със своите последователи и изрази нетърпението си за раждането, добавяйки емотикони на риба и усмивка към публикацията си.
Толгахан Сайъшман преди месеци обяви, че ще бъде баща за втори път с думите "Най-големият подарък, най-щастливият момент ... Не мога да бъда по-щастлив".

Красавец - и тъжен, и усмихнат винаги е завладяващ!

# 194

Еми не гледаш ли някое дизи да се разсейваш и коментираме ?
 Какво става с Йешилчама почнали го ?
 Сериала на Суде има ли дата за старт ?

Малката Алина не бърза да излиза .  Ще чакаме .

От една страна е добре че шаманката  се показва сама и не ме нерви с ашкъма.
 Да не дърпаме дявола и мен ми боде очите халката . Разисква се в мрежите. Запознати казват от две години  я носи .
 Годежна халка и пръстен не се носел на тоя пръст .
 Ча няма такава , ако носи е за сериалите. Чок му отивааа халка на ръката.
  Един беше казал че  известна двойка ще се жени лятото  , пък чета че Демирджи и Озгето са казали че зависи от вируса да съберат гости.

Скука , лятна фотосесия да  напомним за себе си . Получава внимание заради гаджето си ако не е той ,тя е за никъде !
Поне да имаше някъв талант.
Косата на дължината е добре , бретона не е нацелила.
Скрит текст:
секси  Дуда  на хоризонта , фърчат искриии  кой шаран ще я уловиии Joy

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 14:56 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт