Отговори
# 195
Феми, обикновено не се изказвам за Дуда, а що се отнася до облеклото на някого пък хич, ама този път не можах да се въздържа. Тази рокля е все едно е надянала кухненската покривка. Доколкото знам тази година на мода са флоралните мотиви, то какво ли разбирам аз от мода, ама навсякъде по магазините и сайтовете тази година роклите са на цветчета.

Отдавна не съм слагала малката фея

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 22:38 от cvetansk

# 196

Фемиии, аз съм в сесия, Joy Joy и в момента не гледам нищо, освен "Клетва", когато имам време! Не успях да отпочна и сериала за продуцента (танцьор), но все ще сколасам да го "захапя" и него.  
   Свободното ми време се върти около темата и Толгахан, който вече сериозно ми образува нерви със своето бездействие.
    Шаманката с бретона ми харесва повече, скрила е това огромно чело под него. А както удобно се е настанила при Чачо не вярвам, че някога ще се разделят.
     Цеце, изобщо не бях обърнала внимание на роклята на Дуда, ти ме накара да погледна снимката отново.Много си права за кухненската покривка!
     Една семпла рокля от епизод, който много ми харесва!

Ах, тииии, редактирала си поста си, сега ще помисля и за модерния беглец!

# 197
Емиии , сетих се за заръката на бащицата към Амине на сватбата. Толга напредва.

Цеце ,Същото си помислих за роклята на Дуда. Така се заслепих от нея че забравих да го напиша.
Не разбираме от мода .
Няма да облека таква рокля.
Фигурата й е поддържана там не я дялкам .

А ,Емиии не дей с лошо ще доживеем денят и ще го полеем като на гифа за раздялата и кой от къде е .
Чачо достатъчно си е изградил име.
Така са пиявиците  не пускат лесно.

Какъв ли танц ще денси продуцента у втори сезон ? Танго ,валс ,Шекерджито едва ли ша я мята като Афрата.
И да си кажа разочарованието.
Нямаше гореща сцена изгледах епизода.
Само целувка и това е. Smirk Нарочно ли го направиха ? Нетфликс ги бие по точки.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 23:24 от femmi2

# 198
# 199
Здравейте!

15 май - Международен ден на семейството

Да имаш място, където да отидеш – това е домът.
Да имаш някой, който да обичаш – това е семейството.
Да имаш и двете – това е благословия.

# 200
Здравейте, момичета!

"Няма нищо друго, което да те кара да се чувстваш по-луд от семейството. Или по-щастлив. Или по-раздразнен. Или по-... сигурен."
Джим Бътчър

Слънчев и усмихнат да бъде денят ви!

Нашите екранни семейства:

# 201
# 202
Софи, заглавието е "Седем от най- красивите турски актьори", повече бих се притеснила ако беше написано "Седемте най- красиви...". Утре или другата седмица сигурно ще ни представят следващата порция от най- красивите...

Затова вместо да чакам, още днес ще компенсирам това недоразумение в статията и ще си сложа моите двама фаворити...

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:29 от cvetansk

# 203

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* в първите седем са  Къванч,Чаго и Джан..
другите не ги знам освен Бурак , но от това което виждам като визия
можеше някой от тях, да са в следващата порция *красавци*
Thinking

# 204
Софи, те може да са почнали отзад напред...
От тия и аз знам само Къванч, Чаго, Джан и Бурак, другите не ги знам, ама и не ми и харесват.

# 205

Софи, авторката на статията сериозно се е объркала. Но тя не е влизала в нашата тема, за да разбере и научи кой е по-по-най! Ще трябва сериозно да преосмисли виждането си за красив актьор!
Софи, заглавието е "Седем от най- красивите турски актьори", повече бих се притеснила ако беше написано "Седемте най- красиви...". Утре или другата седмица сигурно ще ни представят следващата порция от най- красивите...

Скрит текст:
Затова вместо да чакам, още днес ще компенсирам това недоразумение в статията и ще си сложа моите двама фаворити...

Софи, те може да са почнали отзад напред...
     Цеце,
     Ново от Суде:

# 206

Flowers Bouquet Уфф.., вече не знам объркани или сбъркани
 са критериите на комшиите за красота и качество в анкетите,
класациите и рейтингите им..
и тази Суде да пусне в сторито си някой хубав мъж за компания
че след Толга нищо не ми хваща окото около нея.!
Weary

# 207
     Софи, авторката на статията сериозно се е объркала. Но тя не е влизала в нашата тема, за да разбере и научи кой е по-по-най! Ще трябва сериозно да преосмисли виждането си за красив актьор!

Еми, Емиии, да можеше всеки да намери верния път!

Софи, сигурно ще дойде и момент, в който ще харесаме някой от партньорите на Суде, но не мисля, че ще е скоро. Трябва да се въоражим с търпение.

# 208

Цеце, по-важно е, че ние сме намерили верния път - "заплюли" сме си красавците, подредили сме ги на челните позиции и никой не е в състояние да ги катурне оттам!
    Анкети, класации и рейтинги хич не ме интересуват! Нашият вкус и око за красота е от първостепенно значение!

Софи, аз се съмнявам, че ще харесаме някой красавец около Суде. След Толга всичко бледнее.
     Ще погледна романтичната комедия със Суде, заради нея, за да я видя и в друг образ, без да възлагам големи очаквания за химия между героите. Дано сценарият да се отличава с оригиналност и да ме заинтригува.   

# 209

Общи условия

Активация на акаунт