Отговори
# 210
# 211

Hearts

Hearts

Скрит текст:

Notes People Couple With Heart

Two Hearts

# 212
Здравейте, момичета!

''Любовта е огън! Но също като него се нуждае от нещо, което да я подклажда, за да не угасне. Всеки от нас търси онази формула, която да го направи завинаги щастлив с любимия човек.''

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

# 213
Здравейте!

Няма нищо по-лесно
от избора
да решиш
да си просто човек.
Няма нищо по-трудно –
след избора
да успееш
да бъдеш човек.

Никола Герджиков

# 214

стара снимка на Толга Blush

# 215

стара снимка на Толга Blush

Софи, от половин час се ровя из нета, за да открия коя е дамата до Толга. Фотографиите и видеото са от последния снимачен ден на "Черната перла". Днес ги пуснаха арабските фенове. Текста е на персийски и почти нищо не разбрах, но поствам и другите снимки. Извинете ме ако съм сбъркала надписите.

режисьора на сериала Бенал Тахири (Benal Tahiri)

актрисата Йешим Бюбер

16 май е обявен от ЮНЕСКО за Международен ден на светлината. Целта му е да разкрие значението, ролята и мястото на светлината за живота на Земята.

Ето я и светлината в нашата тема!

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:43 от Emiliya

# 216
Навън гърми и трещи .

Следобедно сладко Yum
Скрит текст:

Арабите са пуснали от архива .
 Слагам я пак , защото ми хареса .

Sunglasses

Софиии:tulip: , спешъл за теб един Бонд Wink
 екшън засега  йок .
 Тиражира се че следващият му проект ще е трилогия - научна фантастика от отделни части за Нетфликс .
 Но няма потвърдено за жанра.
https://www.youtube.com/watch?v=_-oPO0EE-cs&t=39s

# 217

Много хубав празник са измислили "Ден на Светлината", защото светлина има навсякъде - в залеза, в изгрева, в дълбините на морето, в огъня... Светлината прониква в най- тъмните кътчета, дори и в измъчената душа...

# 218

Феми, бързам да се реванширам - грабвам сладкиша и благодаря с

Скрит текст:

И една красива светулка:

# 219
Ехааа , Еми страхотна си . Благодаря за вниманието Kissing Heart
 Беше ми неудобно да те моля да ми ги резнеш. Ще ги ползвам гифките.

За теб маминият сладур и лале деври Heart Eyes

Монте Карло Gift Heart

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 21:47 от femmi2

# 220

В Истанбул също вали, Алмеда скучае и ни праща изглед от двора! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Толга никакъв го няма, но съпругата му напомня за себе си. Гледала е и победата на Бешикташ - шампион на турската Суперлига през 2021 г., а Фенербахче (любимия отбор на Толга, а отскоро любим и на Амине, щях да забравя, че съпругът й е част от отбора) остава на 3-то място.

Феми, тази фотосесия на Чачо много ми харесва, жалко, че на видеото имаше огромен надпис, та трябваше да режа гифките.
     Ново и от Суде, която тази седмица все се фотка с някого - майка си, приятелка и т.н., ама хубави мъже покрай нея, йок!

майка и дъщеря

# 221
Еми ,знам че ти харесва тази фотосесия и Сарп.

Майката на Суде Гюрел е младолика .
Не бях я виждала.

Бешикташ победи и много фенове са радостни.
Месут дали му мина контузията играл ли е снощи ?

# 222
Цитат
Известни имена отпразнуваха шампионата на Бешикташ чрез своите акаунти в социалните мрежи. Сред тях са ARAS BULUT İYNEMLİ, SERKAN ÇAYOĞLU, AYNUR AYDIN, HAKAN ALTUN,  GÖKHAN TEPE, HÜLYA AVŞAR и др.
     Джан Яман също е поздравил своя любим футболен клуб Бешикташ.
      Феми, Месут играе за Фенербахче. Нямам идея дали контузията му е минала, но не отварям и сторито на Амине, защото тя непрекъснато качва снимки на любимия си "красив" Грозник.

Ask Tutulmasi/Мач за двама

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт