Отговори
# 555
Здравейте, момичета!

Да изпратим юни със слънце, благодарност и усмивки и да знаем, че щастието никога не закъснява...
Просто ние понякога бързаме.
Приятен ден!

Ново от Толга:

Скрит текст:

Днес съм доволна от нашето момче - това видео ме залепи за компютъра. Нищо не разбирам, но слушам кадифения глас на Толга и се смея заедно с него. Луда работа - като влюбена ученичка съм. Joy Kissing Heart Joy
     Феми, нямам идея дали Толга ще продуцира филма, но е гаранция, че ще е в главната роля. Чака вероятно да започнат снимките на  "Лимит", да даде старт на първата си продукция и ... следва появата му на екран.
     И още гифки, а след малко ще започна и със стоп кадрите:

Ново и от Суде:

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 14:22 от Emiliya

# 556
Здравейте  ,Алохаааа .
Новини и снимки оставам на вас да донесете.
Цеце , разбрах че партньора на Ебру ще стане ясен скоро до седмица.  Дано и намерят подходящ и да си химичат.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 14:34 от femmi2

# 557

Феми, благодаря ти, че ме редува. И нищо, че редактирах предния си пост, сега отново ще пусна красавеца Толгахан и още малко информация за новата продукция.

Толгахан Сайъшман, който основа продуцентска компания, даде старт на първия си проект.

Той се срещна с журналисти в Румелихисари за популяризирането на новия си сериал, който е с работно заглавие „Границата“.
Подчертавайки, че оттук нататък ще продължи кариерата си главно като продуцент, актьорът поясни: "Трябва да бъде много важен и сърцераздирателен проект, за да се върна на екрана. Отделно от това, ще се съсредоточа повече върху продуцирането."
„Границата“ е проект от тип драма и трилър -Това е наградена продукция на Япония. Това е проект, който ме привлича, не се съмнявам, че ще се окаже добър. Ще започнем да снимаме възможно най-скоро." – допълни Сайъшман.
Сайъшман, който наскоро взе второто си дете на ръце, каза: "Ние се задъхваме много, вършейки своята работа. Това е усещане, което не мога да опиша с думи."
На въпроса: „Обмисляте ли трето дете?” 39-годишният актьор се пошегува: „О, не задавайте този въпрос на Алмеда! Особено тези дни.”
Източник: gecce.com

# 558
Емиии , когато имам възможност те редувам .
Направиха го лошо  и трябва да чакаш 24 часа да пуснеш следващ пост.
И мойте постове  стават на руло с редакциите ама Нейсе !

Сега да ме зарадваш ако имаш възможност освен с маминият пусни и мачото Алп ,може и капитанчето.  

Цеце имам въпрос .
Азизе излъга ли че брата на Гюнюл е Фърат ?
Как я изигра само с гласуването.  

Хайде отивам да се приготвя че излизаме по хладно да се разведрим.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 21:06 от femmi2

# 559
Скрит текст:

translate.yandex.com

Феми, набързо това открих в Twitter. Но за следващия си пост ще се постарая да намеря и капитана.  

Ново от Суде:

И ... лятно настроение:

# 560
Здравейте!

Коктейл на брега на морето по вечерно време мен ме устройва, надявам се, че и вас...

...добре е и да се разходим по плажа с личен красавец...

Феми, да излъга я. Той Фърат наистина е Асланбей (макар и той самия да не знае все още), но не е брата на Гюнюл.

# 561

Аааа, Цеце, и мене ме устройва идеално коктейла по това време. Наздраве!
   Ще сложа и маминия красавец за още по-добро настроение, въпреки че ти не каза нищо за новата му визия и предстоящия проект.

# 562

Еми, хубаво си ни е момчето, всякак, но повече го харесвам с късата коса. На тия снимки като го гледам ми липсва само самурайски меч. Ооо, сега се сетих, то сериала му нали е адаптация по японска продукция, значи колкото и да отрича може и да се появи дори и да е само епизодично. Ще ни изненада, да знаете.
От това, което си сложила като снимков материал ''Лимит'' ми се струва, че ще е спортен сериал, както бях предположила преди няколко месеца.

# 563

Nature Boom

Nature Boom

Nature Sunrise Yellow Heart Broken Heart

Nature Sunny Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny

Скрит текст:

Nature Sunrise Notes

..с деня дойде просветлението,
ще търся теб*..
Heart Eyes

# 564
Здравейте, момичета!

''Юли..
Времето, когато дните изчезват като мед от лъжица...''

Добре дошъл, Юли!
Щастлив юли! Красиво лято!
Успешен нов месец!

# 565
Здравейте! Честит 1 Юли!

1 юли е денят и на Св. безсребреници Козма и Дамян - празник на билкарите и лечителите, известен още като Свети Врач. Понеже двамата братя имали и дарба Свише да лекуват, те не вземали пари от болните, затова били наречени Безсребреници.

# 566

Лято е ....

# 567

Лято е ....

Скрит текст:

Този пост трябва да го има на всяка страница до края на лятото.
Еми, благодаря! Изключително зареждащо, а настроението е на max!

# 568

Цеце, настроението наистина е на max и аз го дължа на Софи. Нейният пост ме зареди толкова позитивно, отприщи въображението ми, даде воля на чувствата ми. А  Uriah Heep и July Morning продължавам да ги слушам и в момента.
     Юли е любимият ми месец, лятото го обожавам. Не съм "морско чедо", но морето ми е на сърце - романтика, любов, страст ... свързвам ги с морето.
     Днес не видях нищо ново за нашите любимци и затова ще акцентирам на красиви моменти, спомени за прекрасни герои и ... морето.

# 569

Flowers Blossom Момичета* след поредния горещ ден
отново се задава страшна буря..
само в красавците е спасението и релакса,
радост за очите!
Kissing Heart

тортичка от Чаго за Феми*
и другите форумни фенки..
Yum

Общи условия

Активация на акаунт