Отговори
# 570
Софиии , Мерси за тортичката и еркека  да донесем и коктейла:tropical_drink:
Емиии , песничката лятна зарежда с настроение . И аз обичам лятото, морските вълни ,бриз и въздух Heart Eyes
красавците в тон с летния сезон. Всяко копче си мечтае да се разкопчае.

Sunglasses

Цеце , спешъл за теб ти водя този момък , който ти намигва Wink

червена експлозия и целувкиии:kiss:

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:11 от femmi2

# 571

Феми, много благодаря!

Да се почерпим

И веднага връщам жеста за намигащия,

но ще добавя и една гореща мацка в лицето на Ебру, ама много дива, свободна и обичаща живота жена...

# 572
Цеце , оставаш без думи след тия красоти и греховни тела , то е чудо ! Flushed Тенкю за сладоледа Yum

Още един мачо .  Настръхна ми кожата , то е лице , то са устни .Relaxed Измир 33 градуса

# 573

Феми, то това е целта, думи да няма само лиги...

# 574
Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* ша се задавя от смях..как ти хрумна,страхотно сравнение!! Joy Joy

Феми, то това е целта, думи да няма само лиги...

много ми харесва Толга с тази визия..
нещо средно м/у Иит Козан и Джахит
Heart Eyes

# 575
И аз се смях много за сравнението Joy
То само лиги точим на картинка ,реално пием по една студена вода.
Пиявици до тях поне Алп е свободен.

Софи ,Чаго беше сватбар тия дни и за кеф без шаманката. Тоя път не я показа и онази се изяла от яд. 
Мина бързо да поздрави младоженците и се изнесе пак на снимки за проекта.Поне има нови снимки. Ама очаквам рибарски страсти с Дуда скоро. Animal Hear No Evil

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 21:16 от femmi2

# 576

Добре започна юли - настроение в темата, разходка, кафе и приятни разговори с приятели и отново в темата - подредих се и аз Stuck Out Tongue Winking Eye да "точа лиги" по красавците, които сте споделили!
     Благодаря ви, момичета!
     Започвам с новото стори от Толга - пътува момчето за Balıkesir - Dursunbey, вероятно ще започват със снимките на сериала!

Ново и от Суде, а Амине ми се изгуби съвсем.

# 577

Хайде, да му е на добър час на момчето и да спретне една страхотна продукция

Еми, Амине може да се готви за ''презареждане''...

Няма меее...

# 578

Това е Толга който ме "грабна".. Kissing Heart

Flowers Bouquet ..и Суде все повече ми харесва,
много е лъчезарна и позитивна!

Flowers Tulip Феми* връзката на Чаго с шаманката
много се проточи и все по-странна ми изглежда, да не кажа абсурдна..
много се обичат/уж/ но се крият и никъде не излизат заедно,
вече и на сватба не се показват!
Joy

# 579
Еми, Амине може да се готви за "презареждане"...

Няма меее...

Цеце, няма да се изненадам. Грозника си взе красавица и я превърна в послушна домакиня, ще я направи и многодетна майка. И вместо да гледаме Амине на екран, та било то и в модно предаване, ще броим дечицата, ще увеличаваме "прираста" в нашата тема и детската ни градина "ще пращи по шевовете". Joy

Това е Толга който ме "грабна".. Kissing Heart
    Софи, този Толга и мен ме "закова" пред компютъра, държи ме и до днес ... Heart Eyes Ядосвам му се, сърдя се, но ... продължавам да го следвам неотлъчно и щом се появи нова снимка, забравям колко съм му ядосана. Blush

# 580
Оооо, забравих, че аз съм наред...

От няколко дни се каня да я сложа Айшегюл с близнаците и все забравям. Ей сега дойде момента...

Това също е нова снимка

# 581

Цеце, много ми хареса Айшегюл с близнаците. Като гледам лъчезарното й лице, си давам сметка колко е трудно за един актьор да се превъплъти в образа на отрицателния герой. Ние се възхищаваме на положителните главни герои и понякога забравяме, че отрицателните също имат своя чар и привнасят за цялостното възприемане на съответния сериал или филм.
      Нова снимка с Толга:

# 582
Еми, хубаво си ни е момчето, ама искам снимката със самурайската опашка и хубавата усмивка.

Ааа, недей така, не забравяме отрицателните герои, защото без тях няма да има и положителни такива...

Айшегюл е брилянтна в изграждане на отрицателен образ. Влюбила съм се в актьорската й игра

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 01:00 от cvetansk

# 583

Цеце, заповядай! Сладкиш е маминият с новата прическа, а усмивката му ме разтапя.

# 584
Скрит текст:

Цеце, заповядай! Сладкиш е маминият с новата прическа, а усмивката му ме разтапя.

Ох, ма то ти идва да го щипнеш по бузките. Благодаря, Еми!

Общи условия

Активация на акаунт