Отговори
# 600
Да изпием ли по кафе и котето се чуди ?

Цеце , интересно инфо . Мерси .

А сега де това истинско ли е   или колаж добре направен  с Амине ?

Ах , колко интересен микрофон ,я да го разгледам Joy лигави се в тоя репортаж за румънската хепи тв , ама е сладурче Yum

романтика Heart Eyes

# 601
Ново от Суде:

Феми, добре си подредила красавците! Благодаря за кафето.
  Аз ще се фокусирам върху най-новата екранна двойка - Шимал & Дживан. Харесаха ми, пък и сериалчето го бива - разтоварва и предизвиква усмивки.

зад кадър

Линка за гледане с автоматичен превод на български език:
https://ok.ru/video/3217594059415

и с руски субтитри:
https://www.vbox7.com/play:8cc409ccca

# 602

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* с интерес и усмивка прочетох всичко което си ни пуснала за кафето
като митове,суеверия и поверия,благодаря ти,
дори реших да потърся още нещо като допълнение за следобедното ни кафе в темата..
което днес е допълнително сладко заради малкото котенце,страхотно сладурче!
Coffee
..знаете че моята слабост е сладоледа и се прехвърлих да търся
суеверия свързани с него,не открих кой знае какво но попаднах
 на *Винен сладолед* - идеална глезотия за жени
 който вдига настроението на дамите,
благодарение на новия продукт няма да има нужда
да се избира м/у чаша вино и кофичка сладолед*
Joy Joy

Скрит текст:

Flowers Bouquet ЕМИ* ще намеря време да изгледам епизодите,
харесвам Суде !

# 603

Flowers Hibiscus *Винен сладолед* - идеална глезотия за жени
 който вдига настроението на дамите,
благодарение на новия продукт няма да има нужда
да се избира м/у чаша вино и кофичка сладолед*
Joy Joy
Скрит текст:
    Софи, чудесен сладолед си ни избрала. Настроението е на макс, красавците са налице и ... купонът продължава!
     Да сложа и малко инфо, което беше качено преди час:

Толгахан Сайъшман наскоро:
Първият проект на HAN Medya & Yapım, който той притежава, дойде заедно с актьорите от телевизионния сериал с кодово име „SINIR”.
Сайъшман се срещна на вечеря с актьорския състав и прекара около 6 часа, разговаряйки с всички, един по един, за проекта.
Тъй като сетът ще започне в Баликесир - Дурсунбей през следващите дни, всички актьори дадоха първите си снимки на пресата, преди да напуснат Истанбул.
В актьорския състав: Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Çağla Boz, Burak Altay, Erdem Şanlı, Burcu Binici, Mert Altınışık, Canan Ekinci, Gamze Dar и Aylin Kabasak.

# 604
Софи, този изкусителен нов сладолед дано да ме разсъни, че цял следобед съм по улиците и сега рано, рано ми се доспа, но ако не той красавците ще ме разсънят...

Ей ги на всички ми звънят Ийт Козан, Джихан, Миран

Еми, много симпатичен каст е направил Толга, дори е намерил време да обърне внимание на всеки поотделно. Показал е, че всеки е специален за него.

# 605
Още от Суде:

Цецеее, не забравяй, че сме дружки, отклони някой от разговорите и към моя телефон. Нямам претенции - може Ийт Козан, а може и Джихан. Миран го оставям на тебе!
    Алмеда се притесни от напрежение.
    Какво още иска, на сухо няма да остане - харизали сме й Толгахан, но героите не си даваме.

Толга се чуди - да влиза ли в родилна зала, или да се скатава из коридора. Но ... съпругата е вътре и трябва да помага.
Скрит текст:

# 606
Мале Еми, хич даже не се осъзнах, че то това от моя страна голяма алчност. Ама той моя Джихан виж глава го боли от мен...

Веднага един Джихан и Джан Яман за теб.

# 607
# 608
Здравейте, момичета!

Едно от важните неща е умението да започваме отначало - кафето, денят, хубавите мисли и мечтите...
Нека да има поводи за радост, причини за усмивки и време за мечти!
Приятен ден!

Две статии, в които няма нищо ново, но и турските журналисти се чудят с какво да запълнят страниците си и точно като нас преповтарят и доукрасяват последното интервю на Толга.

Толгахан Сайъшман отвори вратите на нова ера в живота си!

TVGazetesi.com  - Tolgahan Sayışman е известно име, което успешно се появи пред камерата и в много различни проекти досега. Сериалът  „Şeref Sözü” обаче не получи очакваното внимание и голямата продукция беше пропиляна.
След разочарованието от 4-епизода на  Şeref Sözü в началото на сезона, Tolgahan Sayışman взе важни решения. Актьорът, който се насочи към нов бизнес и остана известно време далеч от актьорството, изведе продукцията на преден план сред своите приоритети.
Толгахан Сайъшман, който основава компания, наречена Han Medya Yapım, отвори вратите на нова ера в живота си и кариерата си, като влезе в производството на телевизионни сериали. Поредицата, озаглавена „Граница“, за която стартира подготовката с екип от млади имена, ще продължи 2 сезона. Актьорът е много развълнуван от сериала, който ще бъде заснет в Balıkesir през сезона от 8 епизода.
Актьоът, който за пореден път изпита радостта от бащинството, след като съпругата му Алмеда Абази роди за втори път, отвори вратите на изцяло нов свят както в личния, така и в бизнес живота си.
Двойката се ожени през 2017 година. Първото им дете, Ефехан, се роди през 2019 година. Второто им дете е момиче. Известната двойка взе бебето, което кръстиха Алина, на ръце през юни 2021 година.
Толгахан Сайъшман, който отвори нова страница в живота си, отвори вратите на новите светове, както като баща на две деца, така и като продуцент, както и към тв сериали.
В разговор с представители на пресата Сайъшман каза, че е помагал на жена си у дома. Актьорът каза: „Газирам. Ние сме лишени от сън. Бог да даде на всеки, който иска нещо невероятно. Това е усещане, което не знам как да опиша. Имах същия опит с Efe. Изпитвам същото вълнение за втори път. Мислех, че съм опитен, но започнах да уча нови неща. Много е приятно.“

Не е известно дали „Дума на честта” е разочароваща, но серийното решение на Толгахан Сайъшман е сурово!

TVGazetesi.com  - Известният актьор Толгахан Сайъшман вече е затворил вратите си за телевизионни сериали. Сайъшман участва в телевизионния сериал  „Şeref Sözü”, който се появи в Show TV в началото на последния сезон и продължи само 4 епизода. Продуцентският екип и актьорите, които бяха много амбициозни за проекта, бяха изправени пред неочакван край.  Толгахан Сайъшман вярваше много в проекта "Дума на честта", който беше заснет на остров срещу Дикили и участваше със Суде Зюлал Гюлер.
Очакванията обаче не бяха оправдани, публиката не прояви интерес към продукцията. Страхотната продукция и усилия изчезнаха в 4 епизода. Не е известно дали поредицата „Şeref Sözü” е разочароваща, но Толгахан Сайъшман вече не иска да участва в телевизионни сериали.
Актьорът, който разстрои феновете си с това решение, заяви в изявление пред журналистите, че сега ще продължи по пътя си като продуцент. Сайъшман, който основава компания, наречена Han Medya Yapım, започва работата по първия си проект за телевизионен сериал, 2-сезонния мини-сериал „Border”. Казвайки, че ще бъде зад камерата като продуцент, Сайъшман, попитан за телевизионни сериали, каза, че може да го направи в бъдеще, но засега няма такова намерение.
Актьорът каза: „След това има филм, който започнахме да подготвяме. Ще се съсредоточим повече върху киното. “ Обяснявайки, че той ще бъде продуцент само на някои проекти и че ще бъде и продуцент, и актьор в други, Толгахан Сайъшман ще се съсредоточи повече върху киното през следващия период.
Сайъшман, който използва ясно израза „Ще бъда по-скоро продуцент“, обясни, че е далеч от телевизионните сериали, както следва: „Не мисля да бъда на екрана, освен ако това не е роля, която искам да играя. Аз съм много претенциозен, но не обичам да говоря с неприязън. Не знам какво ще се случи утре. В тази индустрия съм от 23 години. Идва телефонно обаждане, не можете да откажете. Но предполагам, че няма да бъда лесно на екраните."

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 11:53 от Emiliya

# 609

Flowers Bouquet ЕМИ* голямо удоволствие,наслада за очите
 са различните превъплащения на красавеца Толгахан..
коментирали сме го не знам колко пъти  в очакване на поредния проект
и сега като спре да снима какво ще гледаме!?
Thinking

# 610
Здравейте!

"Ех, понякога така се случва в живота, принцесо моя-ти очакваш еднорог, а се появява козел..."
Гру, "Аз проклетникът 3"

# 611

Flowers Bouquet ЕМИ* голямо удоволствие,наслада за очите
 са различните превъплащения на красавеца Толгахан..
коментирали сме го не знам колко пъти  в очакване на поредния проект
и сега като спре да снима какво ще гледаме!?
Thinking
   Софи, аз съм убедена, че Толга няма да спре да снима. Думите му: „След това има филм, който започнахме да подготвяме. Ще се съсредоточим повече върху киното.“  "Не мисля да бъда на екрана, освен ако това не е роля, която искам да играя. Аз съм много претенциозен, но не обичам да говоря с неприязън. Не знам какво ще се случи утре. В тази индустрия съм от 23 години. Идва телефонно обаждане, не можете да откажете. Но предполагам, че няма да бъда лесно на екраните." потвърждават моето усещане.
     Ще го видим първо в новия му филм, подробности за който ще чуем скоро. Категоричен е, че няма да участва в телевизионни сериали, а това означава, че ще се насочи изцяло към дигиталните такива.
     Ще си го гледаме на платформи, ще следим изявите му като продуцент, ще му се любуваме още дълго - само да е здраве. Пък и Феми ще ни дава кураж, тя единствена знае какво е любимеца да зачезне за една година от погледите на своите фенове. Нооо това при Толга няма да се случи - 23 години е на екран, няма скоро да се раздели с актьорството, само ще бъде по-внимателен при подбора на сценарий и платформа.
    Имаме си доста сериали и филми с нашия красавец, когото ще продължаваме да гледаме в свободното си време и ще коментираме в темата.
    Страничките ни напредват и аз сериозно се захванах с оформянето на новата ни тема.

# 612

Софи , Еми е права ще гледаме Толга  ще бъде по предпазлив вече .
 Отдавна съм ви казала че истината е на платформите . Станаха препочитани и набират скорост.
Желая му успех в продуцирането.  
Много добре знам какво е да чакаш любимеца си и едно фото да няма . Head Band Сега Чаго е във ваканция свършиха снимките и се покри чакаме да го улови някои папарак по възможност без лиготии с Дуда .
 Като се появи забравяш всичко и се наслаждаваш и искаш да го гушнеш наистина .
Предпочитам мъже с къси прически без дълги бради ,привествам това че се променят за роля , като е нужно.

Кафе и следобедно сладко Yum

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 15:15 от femmi2

# 613
"Ех, понякога така се случва в живота, принцесо моя-ти очакваш еднорог, а се появява козел..."
Гру, "Аз проклетникът 3"

Цеце, не мога да подмина този цитат и възможно най-подходящото му онагледяване. Посмях се от сърце. Благодаря ти и за хубавите фотки на Джихан и "грешния" мистър Джан!

Феми, знаех си, че ти ще ни успокоиш и насърчиш. Имаш по-широк поглед около ставащото сред турските актьори. Не си забравила и със сладичко и кафенце да подсладиш деня ни. Благодаря ти!

# 614

Heart Eyes Аз съм фен* на този сериал и Дума на честта*
не си представям  да ме вълнува работата му като продуцент без да играе в сериал,
 филма  колкото и да е дълъг повече от 3 ч. по турските стандарти не може да е..
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт