Отговори
# 615
Ново от Суде:

И ... малко настроение с Шимал и Дживан:

- Г-н Дживан, наистина, поздравявам ви! Бъдещата ви съпруга има добър вкус!
-Не можем ли да не купуваме тук?
"Защо така? Колко пъти ще се женим? Всичко това се случва само веднъж в живота!"
-Този продавач изобщо не ми харесва! Той ни пробутва, каквото си иска! Взимаме халките и си тръгваме!
-Вижте колко е красиво!
-Казвам ви, човекът се опитва да ни измами! Или ние взимаме само халките или ще го набия!
-Вземаме този пръстен!
-Но това е съвсем просто, няма да ви отива!
-Казах, взимаме този!

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 16:27 от Emiliya

# 616

Sleeping Суде с майка си и брат си,
за баща и няма инфо..

Kissing Heart

# 617

Пу пу пу, да не му е уроки колкото остарява, толкова по- хубав става.

# 618

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* като знам албанската пиявица как
 рядко и избирателно  качва фотки на Толга,  много се ядосвам
 че няма да го гледам в сериал, където тя не може да се бърка..

# 619
Софи, ама то наистина като се замисля си е за яд работата. Тази красота да остане далеч от очите... Обаче виж Феми как опроверга максимата ''Далеч от очите, далеч от сърцето'', значи търпение му е майката...

# 620
Браво на Суде - днес ни зарадва с още една снимка:

Софи, не се ядосвай, ще си гледаме отново Толга в сериал и то скоро. Същото се получи и преди раждането на Ефехан. Толга обяви, че си дава дълга почивка и ще се отдаде на грижи за семейството, а се оказа, че "вае" тяло и се подготвя усилено за новия сериал "Шампион". Сега отново ще ни изненада и с участието във филм, и със сериал.
    Новите му продукции, в които е само продуцент и аз нямам никакво намерение да ги гледам. Може да помествам информация и снимки, но свързани само и единствено с Толга.
    И сега, понеже съм му сърдита Cry - пускам отново Суде с новия партньор в "Случайна любов" и чакам с нетърпение епизод 3, който ще бъде излъчен в четвъртък.

Скрит текст:

Еххх, сърце не ми дава да го подмина - Ийт Козан Kissing Heart - маминият сладък, красив и високомерен ревнивец!

# 621

Flowers Hibiscus За хубавите мъже, нямам търпение..
не мога да се сравнявам с Феми*
нейното търпение и обожание е безкрайно!
Joy

# 622

Софиии, изневеряваш на зодията. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Nature Zap Козирогът е търпелив и дисциплиниран. Малките спънки не са в състояние да го откажат в постигането на целите.
Nature Zap Необходими са му само няколко секунди, за да ви прецени като човек. Това е така, защото Козирозите са наблюдателни и бързо откриват истинските намерения на другите.
Nature Zap Когато са ядосани могат да бъдат много жестоки с думите, които използват.
Nature Zap Ако има представител в зодиака, който иска да успее на всяка цена и с всички средства, то това е Козирогът.
Nature Zap Козирогът държи на думата си. Каже ли, че ще изпълни нещо, не се съмнявайте в неговата коректност.
Nature Zap Козирогът е невероятно практичен и изобретателен. Той има аналитичен ум и талант за намиране на решения, които всъщност работят.

Въпреки че харесвам всички изброени качества на Козирога, съм категорична - не трябва да се проявява безкрайно търпение и то към мъж, та бил той и най-големия хубавец!
     И сега малко настроение с Уур и романтичната комедия "Мач за двама".

# 623
# 624
Здравейте, момичета!

"Гумичка за лоши спомени няма...
Има моливче за нови!
И чисто бял лист. Пишете красиво..."

Лека, спорна и емоционална нова седмица!
Усмихнато и цветно да е днес ...

# 625

Flowers Bouquet ЕМИ* не разбрах, за какво изневерявам на зодията ни.. Anguished

..има нови снимки на Амине с приятелка
и децата,но няма да ги пускам,че тук стана детска градина..
Joy

Flowers Tulip за ФЕМИ* която пак зачезна,
сигурно се плацика на морето
 с половинката..

Flowers Hibiscus за ЦЕЦЕ*

# 626
Здравейте!

- Що е това вярност?
попитах малкото момченце.
- Когато мама я няма вкъщи, аз я чакам, а не си търся друга мама. Защото знам, че по света има и други майки, но моята ме обича най-много.
А татко казва, че с любовта било същото, како. Имало много любови, но само една си заслужавала чакането.

Полина К.

# 627
Здравейте, момичета!

Честит ден на целувката!

Бъдете Целунати от здравето и живота, от късмета, от съдбата,
от щастието и от любовта!

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!
Спорна сряда!

6 юли – Световен ден на целувката

На 6 юли отбелязваме Международния ден на целувката, обявен от ООН официално за празник. Целувката е един от най-спонтанните и интимни жестове и е популярна в цял свят. Обикновено е придружена от докосване с ръка и е израз на емоционално предразположение, а не рядко – дори подканя към съкровена интимност.
В различните части на света обаче целувката сигнализира и други намерения. В Европа например се използва и като жест за поздрав. В някои държави хората стандартно се целуват три пъти по бузите, като редуват лява и дясна страна, а в други – по два пъти. Докосването с устни по ръката пък е уважителен начин, по който един мъж с добри обноски обичайно посреща дама.
Скрит текст:
Положението в арабския свят, разбираемо, е по-различно. Там, например, мъжете се поздравяват малко по-сдържано с докосване на носовете, а целувката между господа и дами на публично място е изобщо забранена.
В ледените територии обикновената целувка може да доведе буквално до вледеняващо залепване, затова всеки е чувал за ескимоската целувка. В арктическия свят хората демонстрират привързаността и обичта си, като притискат нос и устни към бузите или челото един на друг и поемат дълбоко дъх.
В Америка и Канада, подобно на нас, е прието за нормално дамите да се посрещат и изпращат една друга с две целувки по бузите.
Благодарение на докосването с устни можем да демонстрираме десетки емоционални състояния, а всекидневните обичаи, свързани с целувката, също не са по-малко.
Целувка под имела е традиция в англоговорящите страни. Растението е един от разпознаваемите знаци на коледния дух и хората вярват, че то носи любов.
Ако видите двойка да се целува на пейка в университета или в парка, според съвсем ново американско поверие, те най-вероятно ще стигнат до олтара, така че ако намерите своята половинка, знаете какво да направите.

Скрит текст:
Flowers Bouquet ЕМИ* не разбрах, за какво изневерявам на зодията ни.. Anguished

..има нови снимки на Амине с приятелка
и децата,но няма да ги пускам,че тук стана детска градина..
Joy
    Софи, беше просто закачка за "търпението". Извинявай, ако по някакъв начин съм те обидила.
     Амине дълго не пуска снимки, а пусне ли, задължително е с малката Еда. И за да не й забравим физиономията ще постна най-новата й фотография.

Алмеда си прави "гаргара" с нашето търпение. Качила е две видеа с Толга и Ефехан, но аз нали съм си "недоскив" едва разпознах Продуцента. Cry Няма да ни се размине детската градина Stuck Out Tongue Winking Eye  - публикувам и тези гифки.

От Суде няма нищо днес, но не мога да я подмина:

И за "десерт" един красив рошльо.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 12:27 от Emiliya

# 628
Следобедно кафенце Coffee

За денят на целувката Kiss

Софи ,  това е спешъл за  теб , не е червени шорти а по джинси и баклава  пак е чок хубав Аполона ! Лятна фотосесия.   
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 16:46 от femmi2

# 629

Фемиии, добре си разпределила фотките. Stuck Out Tongue Winking Eye За мене - следобедното кафенце, за Цеце - любимците, а за Софи и теб - Аполона. Аххх, тиии!
     Аз продължавам с целувките:

Общи условия

Активация на акаунт