Отговори
# 720
И аз почти така...

# 721
     Цеце, на тази жега всички сме "почти така".
     Ново от Суде:

Днес е денят за поредна порция смях и забавление със "Случайна любов". Да ви припомня как започна всичко:

„Случайна любов“ привлича публиката до екрана със своята завладяваща история. Красиво младо момиче, което мечтае да бъде щастливо, като се омъжи за мъжа, когото обича след завършване на университета ... Млад и красив младеж от наследниците на богато семейство ...
Пътищата на тези двама млади хора, които преследват щастието със своите надежди и мечти, неочаквано се пресичат след инцидент ... Приключенията на Şimal от Artvinli и Civan от Gaziantepli  ще бъдат изтеглени в съвсем друго измерение със започналите лъжи и неочаквани събития едно след друго…

Скрит текст:

семейството на Дживан

баща и синове

братя

- Който се ожени първи и доведе булката в къщата, ще бъде собственик на компанията.
- Господи, ще полудея с вас! Единият предложи момиче и не помни! Вторият покани момиче от Антеп, но не я познава!

Горкият г-н Тахсин! 🤪

Скрит текст:

Скрит текст:

# 722
Чок жега , направо не ти се излиза и та мързи
Нещо за разхлаждане

Елегантност и стил ! Sunglasses Ийт Козан

Скрит текст:
И от рибарчето не е ново но е старо - ново от екипа на Йешилчам публикувано .
 Ко чакаме него.... гледа си само златните риби и шаманката да я щрака по безброй пъти и да се кефи .
 ГледайтИ  с кого съм къв шаран улових нищо че се показвам сингъл Joy
Но е с тънка талия , лятно облечен , хареса ми .

# 723
Ново няма от Толга, но Ийт Козан винаги е на разположение:

Фемиии, нищо не помага в този пек. Седя пред климатика и завиждам на хората край морето. Плаж, вълни, прохлада ... еххх, защо не съм там!
     Чачо изглежда прилично на снимката, която си ни донесла.
     А когато махне мустака и тази зализана прическа ще си разпозная сладурчето. Дуда наистина сграбчи шаранчето и само за себе си го пази. Време е да се появи и тяхната "лятна фотосесия" Stuck Out Tongue Winking Eye - папараците доста се забавиха. А из сайтовете вече се "разхождат" турските "знаменити" двойки. Прочетох някъде, че Арас се е разделил с приятелката си, след 6-годишна връзка. Не зная колко е вярно, но се замислих за Чачо и шаманката - от 5 години са заедно. Значи трябва да проявим още малко търпение и ... сбогом аморе за наша Дуняша. Joy Joy
     Харесвам тази реклама:

# 724
Емииии  , таз гифка тъкмо за горещините

Да идем на яхтата на Ийт Козан да се разхладим , ша пием по коктейл

Това е отдавна за една акция  модерна да се заливат със вода, като предизвикателство.
 Чачо го направи много яко е !  Чува се шума на водата.
Тук е  в жилището на мениджъра му.
С моя мислим да идем на релакс но няма да е на море а ,на СПА процедури. Малко Балкан. Макар че аз повече обичам морето.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 19:20 от femmi2

# 725

Феми, ще обиколим яхтите - първо при Ийт Козан, а после направо се мятаме на яхтата на Толгахан. Албанката сега е заета с Алина и ще дебнем Толга да е сам. Joy А може и на лодката на Кенан да се качим...

# 726
Здравейте!

Първият огнен Ийт Козан

# 727
Здравейте, момичета!

Хубавите неща, малките радости и хората, с които споделяме изгрева, чаша кафе и първата си сутрешна усмивка... Може всеки ден да не е добър, но във всеки ден има по нещо добро...
Животът е кратък. Смейте се от сърце... Прекрасен ден!

Усмихни се; безплатно е

# 728
Еми, да те редувам, че наш Толга може да се е събудил

# 729

Цеце и Толга не се е събудил, но и аз съм по-заспала от него. Joy Искаше ми се днес да се прехвърлим в новата тема, а се заплеснах по други неща. Ееее, до нощес имам време, може и да посрещнем новия ден в нова къщичка.
    Нова снимка от Суде:

И ... стари спомени от маминия красавец! Ийт Козан винаги ме усмихва!

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 18:57 от Emiliya

# 730

Суде тук така са я снимали, че изглежда 2  метра висока.  Ама си ни е хубаво момичето както и да я снимат.

# 731
Наследствената фирма на Чънар Йългаз:

Гордостта на Ийт Козан - собствената му компания "Козан"

Джихан Адабейли може да се гордее - притежава цял остров:

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 21:26 от Emiliya

# 732
Здравейте сладурки

Хайде настанявайте ни в новата къщичка Blush
Новият дом е началото на нов подреден живот, с повече надежди за по- добър свят .. Heart

И Сандокан ви водя, да ви погостува малко... Blush

# 733
Грозденце, красавец е Сандокан, но тази фотка на Джан ми "взе акъла" - то чар, то сексапил, то харизма - от километри привлича, а новият му парфюм сигурно ще ни "убие".

Да си сложа и маминия хубавец, че да не ми се разсърди. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 734
Еми Flowers Rose най -много да ни замае кратунките .. колко му е .. Joy

Общи условия

Активация на акаунт