Отговори
# 90

Феми, благодаря за фрапето, инфото и хубавите фотки на нашите любимци.

Софи, толкова много неясноти има покрай цялата карантина, изолация и ваксини, че вече спрях да се интересувам какво става по света и у нас. Противоречива информация, хиляди неизвестни - аман. Днес си сложих и втората доза на Pfizer ваксината, пък да става, каквото ще. Изглежда нищо не може да ни предпази от вируса.
    От сторито на Алмеда - чифт бели маратонки и загатване, че става въпрос за Толга. Ейй, тази жена ще ме умори - себе си пуска и в профил, и в анфас, и в цял ръст, а на Толгето - само маратонките! Joy  Joy Да не го урочасаме!

И от сторито на Суде. Амине никаква я няма, но за сметка на нея Грозника всеки ден пуска нова снимка на себе си - харесва се човекът. Настоява и ние да видим колко добре изглежда. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 18:59 от Emiliya

# 91
# 92

За разнообразие - да сменя партньорката на Толгахан!

# 93

Hearts

Heart Exl ДЕН, В КОЙТО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ
ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО,
ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО И
СТОЙНОСТТА НА ИСТИНСКИ
ЦЕННИТЕ НЕЩА, КОИТО НЕ
СЕ КУПУВАТ С ПАРИ..
МИСЛЕТЕ С УВАЖЕНИЕ И
ПОЧИТ ЗА ХОРАТА И ВСИЧКИ
КОИТО ОБИЧАТЕ*
Heart Exl

Hearts

Hearts

Hearts

Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

# 94
Здравейте, момичета!

"Един жест, една дума – детайлът около нас, и вече сме щастливи… Та затова Ви пожелавам да сме по-внимателни един към друг. Винаги в отношенията ни има място за усмивка или прегръдка… И всичко ще е различно!"

Добро утро на Велика сряда!

# 95
Следобедно сладичко Yum

Ех , колко се допълват тази сладурана и Толга .

Утреее ни очаква танци , манци с продуцента . Ще има чок гифкиии и отново два епизода.

Wine Glass
 Афра е дала интервю и са я питали за Ча. Не е изненада отговора.
 Много комфортен партньор , нашите енергий съвпаднаха и взехме няколко урока по танци.
Явно и Ча е аресал Афрата , щото я последва в  ИГ .Това рядко го прави и лайква.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 19:05 от femmi2

# 96
Ново от Амине:

От сторито на Суде:

И нищо от Толга и Алмеда.

# 97
Емиии ,изглежда и сестричката ще се роди май месец,като Ефехан.
Ще видим ,има още дни до този месец.

Почнаха ли снимките на Случайна любов? Между другото и Бенсу Сорал нали я знаеш от Ичерде също ще се бори с конкуренцията в летния сезон.
Добре стоят с партньора.

# 98

Nature Sparkles Ако не бях гледала Толга в * Сега и завинаги*
нямаше да знам кой е и да се ядосвам ,че сега никакъв го няма..
знам че пандемията е виновна,защото бавно и сигурно промени всичко
и вече нищо няма да е същото..
трябва да се  пренастроя в очакванията си,
мисля си разни неща но не знам дали ще успея!
Thinking

# 99

Софи, завиждам ти благородно - ти поне си мислиш за разни неща, а при мен няма и мисъл. Пуснала съм се по течението и съм го ударила на "ден да мине, друг да дойде". Пълна апатия ме е обхванала - дори и сериал нямам желание да подхвана. И предстоящите Великденски празници не ме въодушевяват! Не мога да се позная! Колко ли душевно опустошени ще излезем от това блато - COVID-19?!
    След целия песимизъм, който "налях" в поста си, ще завърша с нещо оптимистично - Ийт Козан! Kissing Heart Добре, че попаднах на "Сега и завинаги", за да се докосна до творчеството на уникалния Толгахан Сайъшман и да се влюбя в неговия герой.
     "Сега и завинаги" е сериалът, който ни събра в темата и аз съм щастлива, че макар и виртуално се запознах с вас, момичета. С удоволствие чета постовете ви и искрено се забавлявам във вашата компания. Тежките дни рано или късно ще отминат и Толга отново ще ни радва с присъствието си на екран. Ще има какво да пишем и коментираме!
   "Нещата винаги вървят по план... Но понякога не по нашия план, а по този на съдбата..."  
    Приятна вечер!

Феми, снимките на "Случайна любов" вървят с пълна пара, но аз следя само профила на Суде и пускам това, което тя споделя в сторито си. Днешното видео е от сета.
     А това е нейния партньор. Не съм гледала нищо с този актьор, а и не ме впечатлява, за да търся информация за него.

# 100

Yum Дума на честта* да има продължение..!! Hands Pray

# 101
Здравейте, момичета!

„Да бъдеш щастлив никога не излиза от мода.“
Лили Пулицър

Много слънчеви усмивки и спокойствие през днешния Велики четвъртък!

Yum Дума на честта* да има продължение..!! Hands Pray

Софи, присъединявам се към това желание, споделям го и аз, за да се сбъдне!

# 102
# 103
Здравейте, момичета!

"Любов — това е единственият разумен и задоволителен отговор на въпроса за смисъла на човешкото съществувание."
Ерих Фром

Обичайте и бъдете обичани!
Заредете се с усмивки и прекрасно настроение!
Слънчев и ползотворен ден!

Честит рожден ден на нашата красива Амине!
Пожелавам й здраве, щастие и смелост, за да продължи да преследва мечтите си! Дано да я видим и на екран, а не само като любяща майка и съпруга! Жалко, че феновете й вече се броят на пръсти. Из сайтовете намерих единствено поздрав от ruinkakrystyna

Цитат
ruinkakrystyna
На вашия рожден ден ви пожелавам да намерите: в мълчание вашите мисли и мечти, силата и красотата на сътворението във вашите близки, в околния свят, радостта от съществуването, в цветове, вкусове и аромати величието на вдъхновението и в себе си любов.❤🌺🎁🎉

# 104

Алохааа в слънчев петък Grinning Дано скоро има новини за Толга .
 Честита да е Амине . Хубав празник Birthday
  Кафенце следобедно Yum

Снощи пуснаха епизода с танците .
 усмихна ме тоз сладур Heart Eyes

Ех  Софиии , ша видим комфортен Чачи през крив макарон само у сънищата .  Шаманката и малката Афра се блажат .
 И втори сезон сезон изпуснахме каста , почнали са да снимат от днес .
Ранини, която имаме вяра  е писала че след ретро проекта ще снима отново филм.
 Предусещах го. Не ми дреме за визията . Искам отново да изпитам емоция и да плача .

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 15:06 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт