Отговори
# 240
# 241
Здравейте, момичета!

“- Ех, защо не сме като цветята...   
Те не държат да впечатляват никого! Просто се радват, че са тук и сега! Не си съперничат, не враждуват и това, което правят е да отдават аромата си до последния си дъх. И радостта от живота е единственият език, който разбират и който говорят....”
Рая Видинска

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!
Спорна сряда!

# 242
Здравейте!

Най-висшата форма на човешката интелигентност
е способността да наблюдаваш , без да съдиш.

Джиду Кришнамурти

# 243
Сервирали сте  кафенце , да добавим  турски сладкиш и красавците .
Скрит текст:
Онзи ден се поглезих в сладкарницата баклава с локум , вероятно не е като турската и тази ми хареса .

тази снимка дали преди съм я виждала или сега за сефте с мотора ? Rolling Eyes

Софиии , продуцента идва към нас ще ни изпитва за каста Joy
Прайм се на отворени пред него губим ума и дума .Sunglasses
 Яд ме е че блу тв минаха само с целувка. Нетфликс е оле , мале .  Ще чакаме у втори сезон какво ще заснемат .

Суде Гюрел в Случайна любов . Скоро по стар тв.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 16:17 от femmi2

# 244
тази снимка дали преди съм я виждала или сега за сефте с мотора ? Rolling Eyes
    Феми, виждала си тази снимка на Толга - от "Черната перла" е. Там Кенан се "подвизава" с лодката и този мотор.
     Не си пропуснала да ни нагостиш със сладичко, а и снимките на Суде са чудесни. Пуснаха и 2-ри фраг на "Случайна любов", но не мога да го намеря в You Tube, за да го кача и в темата.
    Още една нова снимка от сторито на Суде:

Днес ще ви досаждам с Баръш. Харесва ми Толга в този образ. Комедийните роли, както и драматичните много добре му се получават.
    Но това е Толгахан - блести навсякъде!

Eski sevgili/"Бившата ми любов"

# 245
Еми, това е качено преди 1 ден, не знам за него ли става на въпрос, но на него пише 3

...намерих и това видео, много е сладко.

# 246

Цеце, благодаря ти, че пусна фрагмента! Видеото също е приятно за гледане.
     Хубаво е, че във всички рекламни клипове присъства Суде - много е позитивна, усмихната и внася младост и свежест с появата си. Дано се получи интересна романтична комедия!
    Аз продължавам с д-р Баръш!

# 247
Здравейте!

Преди да излеете душата си,
убедете се, че ''съдът'' не тече!

Бърнард Шоу

# 248
Здравейте, момичета!

«През повечето време работим.
Спим. Сърдим се. Критикуваме.
Осъждаме.
Броим останалото - от заплатата, от годините, от възрастта.
Оставяме си съобщения. Или нищо...
Надбягваме се с времето. Задъхваме се.
Слушаме някакви новини. Прогнозата за времето. Чие време?
Понякога, само понякога - живеем...»
Рая Видинска

Изхвърлете "понякога" - живейте днес и сега!
Радвайте се на откраднатите мигове и бъдете усмихнати и щастливи!

Ново от Амине:

Алмеда с новото видео:

Странни мании и най-голямата фобия, Алмеда Абази разкрива всичко, което не знаехме за нея

Алмеда Абази очаква малката си Алина, която може да се роди всеки момент. Поради това, че не се занимава с никаква дейност, Алмеда е решила да се посвети на канала си в "Youtube" и да покаже друга страна от живота и характера си.
Чрез видео тя разкри някои подробности от живота си, които не знаехме преди. Тя открито разказва за всичките си странни мании, фобии и неща, които обича да прави.
Известният модел и актриса разказа, че въпреки че изглежда много сериозно момиче пред публиката, в действителност е много весела, особено след 12 часа, дори и да не е пила, много се шегува и се смее. Тя също така споделя, че има навик да сравнява и оприличава всички хора, защото е убедена, че те приличат едни на други.
„Например, гледаме филм с Толга и започвам да правя персонажите да изглеждат като чичо ми, леля ми, приятелите ми или някакъв известен човек. Толга ми казва: Стига, гледай филма. „Но не мога да се сдържам“, каза Абази.
Тя разказа, че има много странна фиксация - да провери цялата къща, преди да заспи.
„Обсебена съм от контрола. Преди лягане трябва да проверя цялата къща, дали не съм извадила някои щепсели, дали всички светлини са изключени, дали съм затворила вратите. Имаме четириетажна къща и е малко трудно, но не мога да заспя, ако не съм проверила ", разкри тя и добави, че Толгахан оставя чая на огъня няколко пъти и затова е станала толкова обсебена.
Тя е открила, че е калустрофобка и поради това много се страхува от затворени пространства и тесни места.

И ... прекрасната Суде:

# 249
Еми, страхотни снимки и информация. Амине може от време на време да слага и нейни снимки, от които да лъха истинско щастие, а не като тази с усмивка по задължение. Тя е красива както винаги, но няма никакво щастие във вида й, очите й гледат с умора и отегчение.
Алмеда пък е пълната противоположност. Тя направо цъфти, усмихва се от сърце и в никакъв случай не позволява да я завладее еднообразието на ежедневието. Браво на Толга, че я кара истински да се усмихва.

Къде изчезнаха тази страхотна усмивка и тези смеещи се очи на Амине... Да, знам, че снимката е от сериала, но е трудно да имитираш щастие ако не го чувстваш, особено за актьор, който снима в сериал за първи път.

# 250
Амине може от време на време да слага и нейни снимки, от които да лъха истинско щастие, а не като тази с усмивка по задължение. Тя е красива както винаги, но няма никакво щастие във вида й, очите й гледат с умора и отегчение.
Алмеда пък е пълната противоположност. Тя направо цъфти, усмихва се от сърце и в никакъв случай не позволява да я завладее еднообразието на ежедневието. Браво на Толга, че я кара истински да се усмихва.

Къде изчезнаха тази страхотна усмивка и тези смеещи се очи на Амине... Да, знам, че снимката е от сериала, но е трудно да имитираш щастие ако не го чувстваш, особено за актьор, който снима в сериал за първи път.

Цеце, напълно съм съгласна с теб. Амине е коренно променена откакто се омъжи за Грозника. Изнервя ме нейното "робско" примирение. Наистина няма нищо по-ценно от семейството и децата, но всеки човек има право и на лична свобода, с която Амине за съжаление не разполага. Станала е като "кон с капаци", носи се по течението (според волята на Месут) и потъва в забрава. Но това е живота, който сама си е избрала и аз престанах да я отразявам.
     За разлика от Амине, Алмеда успя да създаде семейство, в което макар и негласно, определя правилата. Не вярвам да й е било лесно. Толга като всеки мъж (особено турчин) си е труден характер, но албанката успя "да му влезе под кожата" и на макс се възползва от всички "благини", които й носи името и портфейла на Сайъшман. Извоюва си свободата, без да накърнява егото на мъжа си и е доволна и щастлива.
     Статията, която пейстнах в предишния си пост е преведена от албански език. Убедена съм, че Алмеда става известна и в родината си около Толгахан, но всичко, което пишат за съпругата е много позитивно, а и тя умее да печели симпатии.
     В желанието си да е откровена и изчерпателна, изпада в смешни ситуации, говори небивалици, но не буди неприязън.  Тя искрено си вярва, че "изглежда много сериозно момиче пред публиката", убеждава ни, че "че Толгахан оставя чая на огъня няколко пъти и затова е станала толкова обсебена." Stuck Out Tongue Winking Eye Живее в четириетажна къща с огромен двор и басейн, защото "много се страхува от затворени пространства и тесни места". Joy Joy
     Ееее, как да не се усмихне човек ...

# 251
И аз като Алмеда, да започна да се излагам, с откачени хрумки. Защото животът е един и трябва да блестим колкото можем повече...

# 252

Цеце, хрумката ти е доста интересна, ще се постарая да отговоря в следващия си пост, че сега се прехласнах по маминия красавец и ... мозъкът ми отказва да работи. Stuck Out Tongue Winking Eye Продължавам да съзерцавам нашето момче и новата му снимка с бръснаря Adem Terzi!
     Толга е пуснал фотката в сторито си с надпис: "Здраве на ръцете ти, пич!" А в профила на Adem Terzi коментарите са в дух: "Благодарение на вашата работа, моят идол изглежда по-привлекателен и стилен!" 👏❤️✂️👑👑👑 ❤️🔥 и т.н.

# 253

Лятна пина колада с черешка .  Наздраве ! Yum

Емиии , страхотен е маминият .Sunglasses Не си сменя коафьора . Добър е !
  Веднага намерих кой да режисира .
 Ето го готов е . Wink

и Есра Билгич с новият колега  с който ще играе .
 Не ми се нрави носът му , иначе добре изглеждат един до друг .  Есра е хубавелка .
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 18:03 от femmi2

# 254
И аз да сложа един красив режисьор, че да имаме избор... Може и да е ''лошото'' момче на Думата, но пък е хубавото ''лошо'' момче...

Общи условия

Активация на акаунт