Падат есенни листа, НОЕМВРИЙЧЕТО пълзи на ръце и коленца!

• 10 675
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
и аз изобщо не спах.
вчера цял ден не можах да реша от коя храна не ми става лошо и не ядох. вечерта си взех от рамстор 1 тарелка чийзкейк и я изплюсках. после цяла нощ дежурих в кенефа. мъкааааа Cry

# 61
Буба честита секция. И на нас ни предстои обзавеждане на апартамент та ще падне едно търчане.

Аз кисело мляко давам отдавна. Васи го харесва и го яде по всяко време. Давам й домашно квасено. Когато нямам домашно й взимам Елена от 2% или Родопея от 2%.

Да се похваля и аз. Предстои ми да си купя автомобил на лизинг. Хюндай Матрикс ето го тук:
 http://hyundai.ru/ru/multimedia/matrix/

За първи път през живота си ще карам нов автомобил и съм страшно щастлива.

Лек ден.   bouquet

# 62
а ние пък се отказахме от нашия джип. човекът склони на цената ни, но ние се разкандардисахме. успех, гери. дано колата не дава дефекти.

# 63
Добро утро.
Гери ами честито.
А ние има още какво да купуваме, ама за сета спираме. Че ни се иска да сменим апартамента след 2-3 години. Да приключим единя заем. Ама аз трябва да се върна на работа.
Майче, като ти четях писанките много ми се искаше бебе, и да съм бременна. Но сега като си спимня как ставах по 7-10 пъти до тоалетна, киселините, но слава богу първият път повръщах само от кремвирши и от миризмата на канал, се отказах. Като порасне Кити и започне да разбира и да ме жали тогава.

# 64
  • Пловдив
Гери, завиждам ти,айде да е безаварийно!

Майче, сори, но като ти гледам лентичката дано скоро да отминат неразположенията, при мен беше докъм 12-13 седмица Wink

# 65
Като порасне Кити и започне да разбира и да ме жали тогава.
хаха, ще те жали друг път Simple Smile
тогава ще пишеш:
"Ду. И тази нощ не спахме. Ужас. Кити рева. Аз повръщах. Не знам какво ще правим."

# 66
здравейте
много благодаря за поздравите и пожеланията, за съжаление не знам как да качвам разни вкусотийки, и затуй се чувствайте почерпени виртуално с кой какво му душа иска  Grinning   party023 cheers  bigdance2
аз да се похваля, откривам сезона на бебе-правенето, оциклих се вчера най-сетне,
после ще пиша че трябва да ходим на разходка

# 67
  • Измир
Добро утро!
Честити придобивки.
И да се похваля=ходиме На дълги разстояния все още лази, но за 2=3 метра се пуска сама.
Аneleto  ти още кърмиш ли? И мен много ме притеснява този цикъл. Аз от 10 дена вече не кърмя и още не ми е дошъл, а според док. трябваше да дойде когато минах на 2 кърмения тоест преди 3 месеца . Не съм бременна. Дори и след лечението с хормоните няма ефект. Ще почакам още малко.
А относно кис. мляко, аз започнах от 10 месец да давам, пък имаме ваче 9 зъба, така че не виждам връзка.

# 68
  • Карлово
Честито на Олгарита за прохождането!
И на Клара за оциклянето!

# 69
анеле - при мен неразположенията продължиха докъм 15-16 г.с.
клара - ми честито. дано после не си блъскаш главата  hahaha
зъби - забравих вчера да споделя, че за 1 ден се показаха 3 зъба #Crazy така че сега имаме 2 долу и 4 горе.
и да питам - има ли друго диване, което не спи през деня? петра спи 2 п. за х 30 мин. максимум. много ме дразни. опитвам се да й събера двата съня, за да имам 1 час сборно фрий тайм, но не успявам.
и още нещо - колко пъти дрискат децата ви? ние сме в абсолютен разход на памперси - мин. 4 п./ден при това все по различно време.

# 70
привет  Wink
ивка, като му е криво на Сашето давам бебешко чайче и той се успокоява  Wink Вчера му беше криво и едвам zаспа следобе, но иzпи един билков чай на Алете и после така добре си игра  Wink
Клара честито откриване на сеzона и zъбче на Нур. Сега ще почне да хапе каквот ои падне пред очите  Wink
Майче на мен като ми беше лошо кисло мляко или салата от моркови с лимон винаги ми действаше добре. За джипа. Ами аz мног оне ги харесвам, zащото много горят и иzлиzа мног оскъпо, като си видиш сметките zа гориво накрая на месеца. Има доста коли, които горят мног омалко и пак са големки, вярно , не иzглеждат тарикатски . Рено Кангу (със сигурност го има и вариант 4х4), Опел Комбо , Ситроен Берлинго ... Горят малко и дори на ново са много евтини. 
С дрискането и ние имаме дни , когато дриска много. Зависи какво яде. ПРераzхода на памперси не ме притеснява, а това, че му се zачервява под памперсите, кокото и да го мажа с крем  Sad Та му давам чай от лайка или шипка, zатяга и редуцираме дрискането до 1 или 2 пъти.
 Днес съм на лекар и да видим дали ще ни поzволи да открием и ние сеzона след операцията.

# 71
Тити, ама говоря като стане на 6-7 години. А ако стане сега сигурно така ще пиша, че и с още повече оплакванки.
Аз давам кисело от 8 месец - не искаше да яде адапте, а тогава ми намаля кърмата и не и стигаше. Но връзка с никнененот на зъби не виждам.
В момента избиват и 4 кучешки. От долу има само два, но са тръгнали кучешките, а другите не.
Майче, Кити спи различно. Може само един път, може и два. Зависи кога е станала сутринат. Но става най-късно в 7,30. Сумарно и се събират два часа и половина - три. Не повече. Но тя ходи на вън и много се измаря. Като знам аз как се чувствам след разходка, мога да си представя тя колко е измирена. Парка ни е голям и има доста за обикаляне и бутане съответно. А иначе за дрискането е по два пъти. Но пак  в различно време.
Клара, ами честито за сезона.

# 72
  • София
Като порасне Кити и започне да разбира и да ме жали тогава.
хаха, ще те жали друг път Simple Smile
тогава ще пишеш:
"Ду. И тази нощ не спахме. Ужас. Кити рева. Аз повръщах. Не знам какво ще правим."
Joy

А,добро утро!
Гери,има за какво да се чувстваш щастлива.И аз пожелавам безаварийно каране.
Не мога да видя снимките на бубето Sad Sad Sad
Майче,Кристи ака по 2/3 пъти на ден.Тази нощ се буди 5 пъти,и накрая кат го взех при нас усетих,че е дрискан.
Аз да се похваля-то с малко-но все е нещо.-1.5 съм JoyИ супер се изнервям,че вече 1 месец-кърмата ми не спира.
И пак ще попитам-какво направихте за да ви спре?Имам чувството,че накрая гадните хапчета ще пия./Миналия път ми отговори Майчето само,сега искам и др... Sad/

# 73
исайкова, аз не мога да ти дам акъл, понеже ние се отбихме постепенно, т.е. търсенето определяше производството.
Аз пак стягам багаж, с малчо отиваме в рая на чорапите за десетина дни.

# 74
русе ли е туй място?

Общи условия

Активация на акаунт