Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 115
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Следва друуууг въпрос... Бхс колко струва, защото се оказва че съм забравила че трябва да се плаща и познайте.... Трябва да го питам парите да ги донеса утре........ Ужас и срам!
Вече са ти отговорили, но аз се включвам да те успокоя - бременна си, нормално е. Всички сме по-разсеяни от обикновено.
Мина ли прегледът?

# 376
  • омъжена
Момичета аз съм в болница за задържане. С бебо всичко е наред . Дано не бърза повече. Да си дочака Октомври

# 377
Момичета, знаете ли какво може да се приема при настинка? Знам, че парацетамол е позволено при температура, но аз нямам температура, поне засега.

# 378
Момичета, знаете ли какво може да се приема при настинка? Знам, че парацетамол е позволено при температура, но аз нямам температура, поне засега.
парацетамол е противовъзпалително лекарство, приема се и при настинка не само за температура🙂

# 379
Момичета аз съм в болница за задържане. С бебо всичко е наред . Дано не бърза повече. Да си дочака Октомври

Дано всичко се оправи💕💕💕ее как така изведнъж нещо става, мамка му..живота е просто....
А какво се случи?

# 380
Стискам палци да кротува и да си дочака на топличко до термина Hug

BabyMonkey, биозин мама също можеш да взимаш.

Някой да е правил обременяване с глюкоза в рамус? Знаете ли дали трябва при тях аз да си нося глюкозата, че забравих да звънна да ги питам.
И още един въпрос - ендокринологът ми написа това да пусна "ОГтт-кръвна захар 0, 60 и 120 минути и инсулин 0, 60 и 120 минути". Първото е орален глюкозотолерантен тест, а второто има ли някакво конкретно име на изследването или просто така трябва да им го кажа? Чета в списъка с изследванията на лабораторията и се пооплетох, че има 10 вида инсулин :/

# 381
  • омъжена
Ами получих много силни контракций през 2-3 Мин днес ходих до центъра до ендокриноложката и се прибрах .и започна

# 382
  • София
Пиша набързо това което запомних
Предна плацента, пулс на бебпо-перфектен, момче, взеха ми кръв и урина резултатите по Вайбър
Пътуваме си ние към поликлиниката и по спомен на съфорумката, която писа че имало Била и Джъмбо наблизо (на която мноооого благодаря!) се ориентирах и ММ ми вика,, виж къде точно трябва да направя обратен завой "и аз виждам Билата и хоп в съзнанието ми излиза че момичето ми го написа и хоп изтървахме пряката и хайде наново редене по светофари те и 10 мин отгоре чакане
Питах за болничен и каза че ще ми прати номера на вайбър на акушерка та му, която се занимава с тези неща, но да и звънна след вторник, дали ще може да е със задна дата болничния (ден по назад)?

# 383
Пиша набързо това което запомних
Предна плацента, пулс на бебпо-перфектен, момче, взеха ми кръв и урина резултатите по Вайбър
Пътуваме си ние към поликлиниката и по спомен на съфорумката, която писа че имало Била и Джъмбо наблизо (на която мноооого благодаря!) се ориентирах и ММ ми вика,, виж къде точно трябва да направя обратен завой "и аз виждам Билата и хоп в съзнанието ми излиза че момичето ми го написа и хоп изтървахме пряката и хайде наново редене по светофари те и 10 мин отгоре чакане
Питах за болничен и каза че ще ми прати номера на вайбър на акушерка та му, която се занимава с тези неща, но да и звънна след вторник, дали ще може да е със задна дата болничния (ден по назад)?

Честито момченце! 💙
Мисля, че болничен нито назад, нито напред може да се издава, а само в същия ден. Но все пак не съм сигурна.

# 384
Боби, просто в лабораторията им обърни внимание, че искаш и трикратно замерване на инсулина.Това е.Късмет.😊

# 385
  • София
Момичета, кога се прави следващия БХС,  13 седмица съм

# 386
Моят болничен ми го издадоха със задна дата.
За изтръпването ..и на мен ми с еслучва, и все си мислих че е от преумора примерно, вече мнгоо като ми се спи или през нощта, аз съм с ниско кръвно и си обяснявам, че сърцето, като работи и за бебчето и за моите крайници не стига добро кръвообръщение и за това така изтръпвам понякога ...(това са само мои спекулации 😂😂)
А тези килограми......аз съм кльощава по природа и с първата си бременност си викам едва ли ще кача кой знае колко, е да ама не над 30 кг качих, отичане на краката, задържане на вода...луда работа, но ги свалих всичките за 6 месеца, с втората си викам дай малко да внимавам, вече знам какво е, Ами пак много качих 27 и сега и двамата ми доктори казаха, че каквото и да справя ще кача, такъв ми бил гена да качвам по много и нямало какво да направя...но почнах от повече, заради локдауна и онлайн обучения качих 7 кг, и този път нищо чудно над 90 да стана 😭😭😭 а вече не съм на 26 и няма да ги сваля за 6 месеца, ако изобщо ги сваля (малко дълго стана, извинете)

# 387
  • София
Аз смело си набивам ягоди и киви пък дали може или не.... 😏

# 388
Киви и аз ям много, но за ягодите знам, че са високоалергенен продукт и не се препоръчват при бременност и кърмене.

# 389
Да,ако обаче имаш алергия попринцип,не е хубаво да се прекалява ма сз изяждам по 1  кг ягоди и слава богу нищо ми няма

Общи условия

Активация на акаунт