💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 446
  • 992
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Значи от това което разбрах. Трите двойки с втори шанс ще се съревновават само помежду си. Но не се уточно само парите ли ще се гледат, ще има ли някакво гласуване и т.н. Две ще отпаднат и една ще продължи за финалния етап.

# 631
  • Далечният изток
Нямаме нова анкета за седмицата, но си мисля, че Детелин и съпруга или Зори и Вальо ще си тръгнат в четвъртък. Освен ако По и Мо не са на пангара - тогава те ще са хората...

# 632
Ами и на мен ми се струва изключително нечестно това връщане..Не понасям никоя от сегашните двойки, но не го намирам за редно това връщане..

# 633
Отдала се е на размисли покрай върнатите двойки и затова умът и изневери.

# 634
А защо Мохамед се извиняваше?Той направи залога ,но тя игра.Той се извинява,като ученик.Стана интересно.
Нека има динамика.И тази игра е нова няма как да имат подготовка.Пък и тя от свръх навиване и сбърка.

# 635
  • Испания
Не познавам човек, който е доволен, когато губи.

# 636
  • Перник
Нормално е като си свикнал да побеждаваш и да си на върха загубите да те разклащат, не е нито срамно, нито лошо човек да е разочарован от загубата, все пак са там за да играят и да печелят.

# 637
Извинява се, заради залога..и защото си дава сметка, че може да са на елиминации..

# 638
Извинява се,щото ще играе винкела после...

# 639
И аз да кажа, тъпо е връщането. Стеф и Анжело нищо не са си заслужили, за всички в предаването правилата са били еднакви. Безкрайно нечестно е.

# 640
  • Испания
При Тина и Валя кутията с ключовете беше с отворена врата и се виждаше какво има вътре. При Поли и Тяна беше затворена.

Хоп, и за Стефания вратата е отворена.

# 641
И аз да кажа, тъпо е връщането. Стеф и Анжело нищо не са си заслужили, за всички в предаването правилата са били еднакви. Безкрайно нечестно е.
😁
Стефания каза, че са заслужили !!!!
Очаквам да разбера как.

# 642
Всички се хвърлиха веднага на клещите, но Емо сякаш само на Стефи каза да се огледа внимателно...

# 643
  • Бургас
Пресметливите перничани отново странно държание при връщането на двойките. Тези хора са толкова пренавити. И Поля с тия сълзи и сополи... голям рев.

# 644
  • Испания
Всички се хвърлиха веднага на клещите, но Емо сякаш само на Стефи каза да се огледа внимателно...

Да

Зорница: "Тя тая вещица ще ми го върне сама".

Общи условия

Активация на акаунт