💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 404
  • 992
  •   1
Отговори
# 780
Яница прекарвала много време пред печката...за нокти.
"Пека гела!!!".

# 781
  • София
Хех, познах за Иво и Тяна. Браво на тях, главно на Иво де Simple Smile
Момчи и Яница без коментар. Много отдавна трябваше да са си заминали.

# 782
  • Испания

Иво не успя да сдържи радостта си от загубата на Поли и Мохамед. Когато започна да говори Емо, той умря да се смее.

# 783
Иво и Тяна чудесно се справиха.

# 784
Поли и Мишо излезнаха от роля за малко.

# 785
Имам въпрос. Ако предполагате че С и А са спечелили предаването, не трябва ли да си мълчат докато не свърши предаването. Сега с тези снимки в instagram и постовете не се ли усещат ще може да ги грозят санкции от продукцията.

# 786
Ей, не се научиха да залагат тези хора.

Затова:
"Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity."
Carl Icahn

“Real stupidity beats artificial intelligence every time” - Тери Пратчет Grinning

# 787
Шок, Полина и Мохамед втора загуба,май и трета ще има утре. Не го очаквах,явно нещо ги изнервя 🤔

# 788
  • Велико Търново
Имам въпрос. Ако предполагате че С и А са спечелили предаването, не трябва ли да си мълчат докато не свърши предаването. Сега с тези снимки в instagram и постовете не се ли усещат ще може да ги грозят санкции от продукцията.
Да. Ако са спечелили. Ако не са - какво точно ги грози?

# 789
  • Sofia
Шок, Полина и Мохамед втора загуба,май и трета ще има утре. Не го очаквах,явно нещо ги изнервя 🤔
Да, вкараха нови нетренирани игри, върнаха стари двойки и стана тя, каквато стана.. 😊

# 790
Реално те не са казали, че са спечелили...така, че няма причина да бъдат санкционирани. Не е забранено хората да пътуват.

Останаха малко двойки, вкараха и стари такива...всички почнаха да си изпускат нервите. Днес Мишо, утре като гледам промото и Станимир ще избухне...

# 791
Какво значи Нетренирани игри? Даже днешната и утрешната игри са стари от миналия сезон. Би трябвало да са ги тренирали. По-скоро Поли се разклати вчера от връщането на участниците. И сега присто тръгнаха надолу, защото загубиха концентрация.
Колкото и да харесвах Стефания и Анжело, наистина не е честно да ги връщат в толкова краен етап. Ако това връщане беше по средата на предаването, има смисъл, сега вече не.

# 792
Някак не върви утре да елиминират една двойка от старите, а пък да добавят една от завърналите се. Силно се съмнявам, че ще има елиминации. Колко седмици още остават?

# 793
Не съм много сигурна ,но мисля само Анжело и Иво се движеха по платформата,когото даваха напътствия, така дори от стъпките им, или от посоката на гласа,жените могат да се ориентират по-лесно къде да пробиват.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 00:15 от Lemongrass

# 794
И аз имам усещането, че утре няма да има отпаднали.
Интересно ми е защо Тяна се разплака в анонса? Каза “нищо не трябва да е на всяка цена”. Да не би да се е притеснила за Иво в някоя от игрите 😬

Общи условия

Активация на акаунт